Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שיטת מספור חדשה של דגמי אאודי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3222 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו בקונצרן VAG נתן דרור ליצירתיות. טוב או לא, תשפטו אתם. או מצטיינים בחוג קומבינטוריקה ג', אלגברה ד' או היגיון ז'.

http://www.carsforum.co.il/cars/%D7%9E%D7%92%D7%96%D7%99%D7%9F-%D7%A8%D7%9B%D7%91/2892/%D7%97%D7%93%D7%A9%D7%95%D7%AA/%D7%90%D7%90%D7%95%D7%93%D7%99---%D7%AA%D7%90%D7%99%D7%9D-%D7%A1%D7%95%D7%9C%D7%90%D7%A8%D7%99%D7%99%D7%9D-%D7%A2%D7%9C-%D7%94%D7%92%D7%92-%D7%95%D7%9E%D7%A1%D7%A4%D7%A8%D7%99%D7%9D-%D7%A2%D7%9C-%D7%94%D7%99%D7%A9%D7%91%D7%9F

מה דעתכם?

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

פעם שטרם חשבו לייצר את הדור הצעיר

כבר היה להם אודי 60 אודי 70 , 80 , 100 וכו'

נדמה לי שגם היו מספרי ביניים כמו 75.

יבוא רבי חן וישפוך לנו אור

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

זה די דומה למה שבמוו ומרצדס כבר עושות לפחות עשור. המספר מציין את רמת הדגם שכוללת כח ואיבזור, ואינו מציין את נפח המנוע.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

כבר היה להם אודי 60 אודי 70 , 80 , 100 וכו'

נדמה לי שגם היו מספרי ביניים כמו 75.

היה גם אודי 50 (כמו פולקסווגן פולו), 72, 75, 90 , 200.

פורסם

שיטת המספור לא ממש צריכה לעניין את הקונה העתידי או מישהו בכלל מכיוון שבעלוני המכירות וגם ברישיון הרכב יופיע הספק המנוע ב-KW וברישיון הרכב הספק המנוע בכוחות-סוס.

למעשה כבר שנים רבות ההספק ברכבים של הקונצרן מצויין ב-KW בלבד.

איזה כייף לי :)

• חברי המעגל הראשון
פורסם

קדמה באמצעות טכנולוגיה, כלומר חירטוטים טכניים ומשעממים שגורמים לך להרגיש ב2030 כשכולם חיים ב2017.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

הבעיה שלי עם אאודי זה שאחרי שהבינו שהטכנולוגיה שלהם לא מסנוורת אף אחד כשלכל קוראני יש טורבו, מצמד כפול וחנייה עצמונית, הם הפנו את כל התקציב של הטכנולוגיה לתכנון אביזרי תאורה מוגזמים כדי לסנוור פשוטו כמשמעו.

פורסם

נשמע כמו שיטת חישוב נקודות לזכאות קצבה בביטוח לאומי.

מישהו שם הסניף את אבקת הבלבול.

פורסם

לא חבל על כל הספרות בסמלים של האוטו?

הזוי ממש.

השלב הבא זה חזרה לרמות הגימור של שנות ה 90? GLXI מישהו?

!AWDSOME

פורסם (נערך)

ואני רק אוסיף לעניין הסטורית השמות, שהאודי הראשון עם אות בשם לא היה ה-A4, אלא ספינת הדגל מ-1988, ה-V8. ככה קראו לו, ואתם יכולים לנחש למה... התבסס על פלטפורמה של 100/200.

1200px-Audi_V8Quattro.jpg

עריכה אחרונה על ידי yohai71
פורסם

ה-V8 גם התחרתה ב-DMT באותן שנים.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

טוב אם כבר התחלת...לקראת השקת ה V8 ב 1988 מהנדסי אודי כבר סיימו את הפיתוח הטכנולוגי של גוף "כל אלומיניום". ה V8 הזאת הייתה אמורה להיות מכונית האלומיניום הראשונה אבל זה נדחה על ידי הנהלת החברה. נבנה רק רכב אחד כזה מאלומיניום ומה שעלה על פס הייצור היה רכב רגיל.

מכונית "כל אלומיניום" הראשונה הייתה A8 שיצאה ב 1994.

פורסם

בלהמציא שמות ומספרים לדגמים הם אלופים, בלייצר גיר שיחזיק מעמד הם הרבה פחות אלופים...

• תוכן חדש...