Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3230 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני אמור בעזרת השם להיות בגרמניה למשך כיום וחצי באזור דיסלדורף - קלן - פרנקפורט.

מחפש בבקשה מפה של האוטובאנים הלא מוגבלים במהירות (איך אני מזהה אותם?), והמלצות לכבישי נוף באזור, עדיף על מפה.

תודה מראש

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם

אני לא יודע, איך לספק לך מפה, אבל ממליץ בחום על אתר (וגם אפליקציה לנייד או טבלט) Viamichelin

תפתח שם אפשרות Maps ותמצא Frankfurt. האוטובנים E31 ן- E35 לכיוון קלן הם אלה שאתה מחפש. קח בחשבון שיש תמיד עבודות שיפוץ בכבישים בקייץ וגם קטעים עם מהירות מוגבלת. אם אתה רוצה להינות מהנוף, אפשר לנסוע לאורך נהר ריין לכיוון Koblenz (עיר יפה) ולאורך המוזל לכיוון עיירה Cochem. באופן כללי תצמד לכבישים שמודגשים בירוק - הם כבישי נהיגה יפים.

נסיעה טובה.

פורסם

תמרור הגבלת מהירות ועליו שלושה פסים שמבטלים אותו אומר שהגעת לקטע שעליו ניתן לנסוע לפי היכולת שלך.

אבל גם האוטובאנים כבר לא מה שהיו פעם, וכשתראה רכב עם התנהגות 'מזרח תיכונית' אתה תגלה ברוב המקרים שגם צבע הנהג בהתאם.

יש שם היום הרבה נהגים כאלה.

פורסם

אה תודה. ממש יומיים לפני. תערוכת מוצרי תינוקות....

- רבי נחמן מברסלב

פורסם (נערך)
תמרור הגבלת מהירות ועליו שלושה פסים שמבטלים אותו אומר שהגעת לקטע שעליו ניתן לנסוע לפי היכולת שלך.

זה נכון בכבישי A (עם שלטים כחולים). בכבישי B (שילוט צהוב ומספר הכביש מתחיל באות B) זה 100 קמ"ש. לשים לב ולא לטעות, זה עלול לעלות בקנס יקר מאד.

ככלל, הנהיגה באוטובאהן אינה תענוג מיוחד, הייתי קורא לזה כביש 6 ארוך עם ירוק מסביב. קשה לי להצביע לך על כבישים נופיים מיוחדים, אבל אני ממליץ מאד על נסיעה לעיר Trier - גם נסיעה יפה בתוך עמק הריין (חלק על A1 וחלק על אוטובאהן אחר שאיני זוכר את מספרו כעת), והעיר מקסימה. עוד ערים שיכולות לעניין אותך הן קלן - מצד אחד אתרים קלסיים כמו הדום והמוזיאון הרומי-גרמני, מצד שני מוזיאונים מודרניים כמו מוזיאון הספורט ומוזיאון השוקולד (השוכנים ה לצד זה). עיר מומלצת נוספת היא מיינץ - עיר יפה לכשעצמה עם מוזיאון הדפוס (בכל זאת הומצא שם) ומוזיאון צבאי עצום. אבל אם אתה רוצה עיר אחת הרי שטריר היא הבחירה שלי.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אתה לא רחוק ממסלול המירוצים המפורסם בעולם - הנורבורגרינג. ממליץ לך לעבור שם, גם אם לא נוהגים עליו, מדובר בחוויה נדירה, במיוחד בסופי שבוע כשהמסלול פתוח לקהל ואלפי אנשים מגיעים לנהוג בו (גם באמצע השבוע פתוח בשעות הערב לשעתיים בהתאם ללו"ז שמפורסם באתר, אבל מגיעים לשם הרבה פחות נהגים).

חפש Nurburgring בגוגל.

לגבי האוטובאן - מניסיון של כמה אלפי ק"מ, זה הופך למשעמם בתוך כמה דקות. מתרגלים למהירות די מהר וגם שיוט במהירות של 220 קמ"ש וצפונה בסוף מרגיש כמו 110 קמ"ש בכביש 6. הסיבה היחידה שאני נוהג שם במהירות האלה זה כדי להגיע כמה שיותר מהר מ-A ל-B...או במקרה שלי, מפרנקפורט לנורבורגרינג :roll:

פורסם

תודה על התגובות.

אני אכן מתכוין לבקר ולנהוג בעזרת השם בנורבורגרינג.

יהיו לי גם קטע נהיגה ארוך בצרפת (אני מגיע במעבורת מבריטניה). משהו מיוחד לגבי נהיגה בצרפת? ממה להיזהר?

- רבי נחמן מברסלב

פורסם

כמו בגרמניה גם בצרפת - המצלמות מצלמות על הקילומטר, נתפסתי בצרפת על 6 קמ"ש מעל המהירות המותרת ויצאתי עם קנס של 45 יורו, לא נעים.

הנהגים בצרפת יחסית בסדר, עשיתי טיול נהיגה בצרפת לפני שנתיים ונורא נהנתי(האלפים הצרפתים) - כמו שהמליצו פה, כדי לראות את הכבישים המדהימים באמת צריך לרדת מהאוטוסטרדות - כביש מהיר הוא כביש מהיר ולא מספק חוויה.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

• תוכן חדש...