Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3237 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז בדיוק נגמרה לו האחריות, טוב לפחות לא שילם על זה מהכיס.

מדובר במנוע 72 כ"ס שנמכר רק בשנת 2014, אך מעניין מה הולך עם הגיר, מקווה שלא אתקל בבעיות כאלה, למרות שלא אהיה ממש מופתע.

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אז בדיוק נגמרה לו האחריות, טוב לפחות לא שילם על זה מהכיס.

מדובר במנוע 72 כ"ס שנמכר רק בשנת 2014, אך מעניין מה הולך עם הגיר, מקווה שלא אתקל בבעיות כאלה, למרות שלא אהיה ממש מופתע.

לגבי הגיר אני זוכר באחת הפעמים שהוא כן שילם 400 ₪ כי הלכנו לגירומטיק בצקפוסט בחיפה.2 הפעמים שקדמו הרכב נגרר למוסך צמרת.שהוא מורשה פג'ו , אבל אני לא יודע מה עשו.

פורסם

ישלי אופטרה שנת 2009

קניתי אותה בחודש ינואר 17 זאתמרת שיש לי אותה 8 חודשים בערך.

בשמונה חודשים האלה עברתי איתה 12k קמ (נקנתה 83k היום היא עם 95k).

אני נוסע איתה ביתשאן-רמת גן פעמיים בשבוע מרחק של 120קמ לכיוון ואני מבסוט עליה.

כן זה לא רכב חזק ברגע שאתה מגיע למהירות שיוט לוקח לה הרבה זמן לעלות במהירות וגם זה רק כאשר אתה מדביק את הדוושה לרצפה אבל מבחינת אמינות לפדעתי רכב אמין מאוד.

חוץ מבלאי טבעי שהחלפתי רפידות בלם קדמי לא היהלי איתה כלום.

בולע לי 1:11 בנסיעה משולבת שזה לא משו אבל אפשר לחיות עם זה וביחס למחיר הרכב לפדעתי זה שווה אתזה

פורסם

5 דקות של פחד ...

מי שלא הבין, הבחור גנב מכסה למשענת יד. ועוד מתגאה בזה.

תענוג, אדם איכותי.

נתנחם שה1 לספטמבר קרב ובא. בהצלחה במבחנים.

פורסם

לילה טוב - מוצה וננעל

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3237 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...