Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3235 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז לפני כ 10 חודשים קניתי שברולט אופטרה 2008 ב5000₪

מטופלת ועם 61000 ק"מ על השעון.

אז עברו 10 חודשים שבהם האוטו עבר 16000ק"מ נוספים ורציתי לשתף אתכם בהוצאות על הרכב

החלפתי מכסה של משענת יד שעלתה לי ב 5 דקות של פחד.

החלפתי מיכל עיבוי אחרי שמתדלק שכנע את אישתי לבדוק לה מים וסגר חזק עד ששבר את ההברגה במיכל שהיה גם ככה ישן- עלה לי 85₪ חדש.

חיישני רוורס מסין 45₪.

טיפול נעשה עוד 4000 ק"מ אז נתפרע ונוסיף 400₪.

2 din סיני מאליאקספרס 50$ עובד ממש טוב.

מתקן לנייד ב7.90 מאושר עד.

אנחנו מתדלקים כשהמנורה נדלקת כי מד הדלק מזייף

מיכל הדלק הוא 60 ליטר הנורה נידלקת כשנשאר במיכל 10 ליטר. יוצא שהאוטו אוכל כמו שעון 50 ליטר על 450 ק"מ בעיר

מחוץ לעיר הוא הרבה יותר חסכוני ומגיעים על 50 ליטר כמעט 550 ק"מ.

כשקניתי נורת צק אנגין הייתה נדלקת כל הזמן ובobd היה מראה ש egr תקול, בהתיעצות בפורום אופטרה במלזיה הוצע להחליף לחוטי הצתה אייכותיים והבעיה לא חזרה שוב.כבלים מאיביי 100₪.

וזהו.

האוטו הזה קם כל בוקר לעבוד.

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תודה, בהחלט רכב לא מוערך מספיק ביחס למחיר שלו.

Daihatsu YRV 01' 86 HP << Sold

KIA Cerato 08' LX 122 HP << Sold

Chevrolet Cruz 13' LT Wagon 141 HP 1.8L

80 Mitsubishi Attrage 15' INSTYLE HP 1.2L

פורסם

תודה על המידע, האמת מעניין יהיה לעקוב אחרי הרכב לאורך זמן מבחינת אמינות.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

למה יש כאן עניין של מזל? יש לי מספיק ניסיון עם התוצרת של דייהו/שברולט(רייסר,לאנוס,וויואנט,ואופטרה)

יודע שזה לא אוטו ספורט. נוהגים לאט ובטוח. לא חושב שאי פעם עשיתי קיקדאון עם האוטו או קרעתי אותו( בשביל זה יש את הרכב חברה) כולם הפגינו אצלי אמינות בגלל זה המשכתי עם אותה התוצרת.

פורסם

הייתה להורים שלי רייסר חדשה, האכילה אותם מרור. הייתה לי אופטרה,האכילה אותי מרור.

Sent from my ONEPLUS A3000 using Tapatalk

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

לא יודע מה עבר לך באוטו. הרכב נטול טכנולוגיה בכלל. מנוע משנות ה 90

מה כבר יכול לתקלקל?

הרכב רגיש מאוד למי ברז. אני לא מתקרב לרכב שיש לו מי ברז במיכל.

פורסם

אכלה שמן,שרפה שמן,ירקה שמן מהאגזוז.

פעם חסר שמן,פעם לחץ נמוך מידי,נזילה מהאגן,נזילה מחיישן הלחץ. יכול להיות שפשוט היה לי אקזמפלר גרוע. בסוף נזרקה לטרייד אין תמורת 10,000 ונלקחה במקומה פורטה שהיא באמת הדבר הכי אמין שהיה לנו בבית אי פעם.

Sent from my ONEPLUS A3000 using Tapatalk

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

ברכב ישן יש צריך מעט מזל, גיר שיכול לדפוק, ציריות, משולשים ושאר ירקות...גם מסביב למנוע שבבסיסו אמין יש הרבה מה לתחזק, והרבה בלאי טביע שיכול לעלות ממון רב.

פורסם
למה יש כאן עניין של מזל? יש לי מספיק ניסיון עם התוצרת של דייהו/שברולט(רייסר,לאנוס,וויואנט,ואופטרה)

יודע שזה לא אוטו ספורט. נוהגים לאט ובטוח.

בטוח זה לא, אף רכב מהרשימה אינו בטיחותי.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3235 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...