Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3235 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
למה לא קנית רכב צרפתי?

מפנק, בדרך כלל עם תוספות ביטחותיות משמעותיות מתוצרת הקוריאנית. וגם זול.

השברולט היא של אישתי. היא לא מוכנה לשמוע על צרפתי אחרי שראתה את המרורים שהרכב הזה מאכיל את אח שלה(פג'ו 301) ואת אח שלי (סיטרואן c4פיקאסו)

טפו טפו ,חמסה, מלח מים ועוד אמונות טפלות הרכבים שהיו לי תמיד התעוררו בבוקר וחזרו לבית . כמו שאני מכיר את אישתי אם הייתי קונה לה צרפתייה ונגיד שיום אחד לא הייתה מניעה לה ,היא הייתה משאירה אותה באותו המקום ולא תהיה מוכנה לנסוע בה יותר. בגלל זה אני דבק באותו רכב. מכיר את כל השטיקים שלו. יש לציין שלבת דודה שלי יש גם אופטרה ואותה שנה אבל שלה ממש ממש אוטו פח ליד שלי

והיא מטפלת במוסך. ואני מטפל לבד בבית כשצריך

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אגב, לאחי יש גם רכב כזה והוא חיפש מתאם לדאבל דין. מאיפה קנית?

שהזמנתי מסין הזמנתי גם מתאם רק שהוא הגיע הוא לא דומה למה שיש ברכב. חיפשתי בגוגל תכנית של החיבורים של הפלאג ברכב ומשם משכתי חוטים וחיברתי לפלאג של ה2din

ממש פשוט.

פורסם
השברולט היא של אישתי. היא לא מוכנה לשמוע על צרפתי אחרי שראתה את המרורים שהרכב הזה מאכיל את אח שלה(פג'ו 301) ואת אח שלי (סיטרואן c4פיקאסו)

טפו טפו ,חמסה, מלח מים ועוד אמונות טפלות הרכבים שהיו לי תמיד התעוררו בבוקר וחזרו לבית . כמו שאני מכיר את אישתי אם הייתי קונה לה צרפתייה ונגיד שיום אחד לא הייתה מניעה לה ,היא הייתה משאירה אותה באותו המקום ולא תהיה מוכנה לנסוע בה יותר. בגלל זה אני דבק באותו רכב. מכיר את כל השטיקים שלו. יש לציין שלבת דודה שלי יש גם אופטרה ואותה שנה אבל שלה ממש ממש אוטו פח ליד שלי

והיא מטפלת במוסך. ואני מטפל לבד בבית כשצריך

אפשר לדעת מה ה301 האכילה את אחיה? סתם סקרנות כדי שאתכונן :)

פורסם
לא אחי. הוא מחפש מתאם לקונסולה. הרי קודם היה 1din

לא צריך מתאם. פשוט מעיפים את המגירה או הכיסוי שיש ומשתמשים בתושבת של הרדיו דיסק לקיבוע של ה2din. אולי תצטרכו להיות קצת יצירתיים אבל הבסיס נמצא כבר בפנים.

Sent from my ONEPLUS A3000 using Tapatalk

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם
אפשר לדעת מה ה301 האכילה את אחיה? סתם סקרנות כדי שאתכונן :)

אני יודע שהחליפו לרכב ממיר קטליטי, הוחלף רדיאטור בגלל סדק , הרכב עשה בעיות התנעה לאחר נסיעה כשהוא חם , 3 פעמים היה בגירומטיק לתקן משהו בגיר,חלונות חשמל הפסיקו לעבוד, נזילות מהאטם ראש, וממה שאני נהגתי עליה הגיר פשוט מעצבן אבל האוטו עצמו נוח,לגיסי הייתה בעבר 205 שעשתה לו המון בעיות עד שהלכה בתאונה והוא ממש שמח שהיא מתה ושהוא קיבל עבורה כסף מהביטוח, אז אחרי שנים ליפול שוב עם 301 זה ממש מדכא, החליף אותה במגרש רכב ליונדאי I30 ממש שחטו אותו במחיר

פורסם
לא צריך מתאם. פשוט מעיפים את המגירה או הכיסוי שיש ומשתמשים בתושבת של הרדיו דיסק לקיבוע של ה2din. אולי תצטרכו להיות קצת יצירתיים אבל הבסיס נמצא כבר בפנים

Sent from my ONEPLUS A3000 using Tapatalk

אם לזה הוא מתכוון אז כן מוציאים את המגירה הקטנה שיש שם, הסיני נכנס בקלות

פורסם
אני יודע שהחליפו לרכב ממיר קטליטי, הוחלף רדיאטור בגלל סדק , הרכב עשה בעיות התנעה לאחר נסיעה כשהוא חם , 3 פעמים היה בגירומטיק לתקן משהו בגיר,חלונות חשמל הפסיקו לעבוד, נזילות מהאטם ראש, וממה שאני נהגתי עליה הגיר פשוט מעצבן אבל האוטו עצמו נוח,לגיסי הייתה בעבר 205 שעשתה לו המון בעיות עד שהלכה בתאונה והוא ממש שמח שהיא מתה ושהוא קיבל עבורה כסף מהביטוח, אז אחרי שנים ליפול שוב עם 301 זה ממש מדכא, החליף אותה במגרש רכב ליונדאי I30 ממש שחטו אותו במחיר

תודה על המידע,

באיזה דגם מדובר ה1.2 הרובוטי או ה1.6 האוטומט?

פורסם

ב-2005 קיבלתי אופטרה חדשה מהעבודה למשך 3 שנים.

אחרי 50k קמ הלך ראש מנוע

אחרי 80k קמ הגיר התחיל להחליק

הרכב טופל במוסך מורשה שברולט בתל אביב ונסעתי בו בעיקר י-ם ת"א וחסץזרה יום יום.

מלבד זה שזה היה רכב מרווח - הוא היה לא נוח, שתיין דלק כרוני ועם התנהגות כביש מזעזעת...

הקרוז שהחליפה אותה מתקדמת בהרבה בכל מובן

פורסם
ב-2005 קיבלתי אופטרה חדשה מהעבודה למשך 3 שנים.

אחרי 50k קמ הלך ראש מנוע

אחרי 80k קמ הגיר התחיל להחליק

הרכב טופל במוסך מורשה שברולט בתל אביב ונסעתי בו בעיקר י-ם ת"א וחסץזרה יום יום.

מלבד זה שזה היה רכב מרווח - הוא היה לא נוח, שתיין דלק כרוני ועם התנהגות כביש מזעזעת...

הקרוז שהחליפה אותה מתקדמת בהרבה בכל מובן

לפחות פות"ש קנה אותה ב5K

נראה לי שמהיום אני אתחיל לקנות רכבים בגרוש וחצי, ברגע שיתחיל לעשות בעיות אזרוק אותו מצוק. :lol:

פורסם
גם אתה יכול לפתוח משתמש ולרשום שקנית רכב ב-5K ואתה מרוצה ממנו.

מה זה יתרום בדיוק?!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3235 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...