Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3237 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול אמא שלי קנתה רכב, ניסאן מיקרה 2017 חדשה

ב69000 כולל אגרת רישוי.

איך המחיר ? אשמח לשמוע איך הרכב בכללי.

תאמת שהיום היא ממש התבאסה גילתה שאין חלונות חשמל מאחורה

העיצוב והגמור הפשוטים.

סתם לדעת, יש אפשרות להחזיר רכב ?

אתמול היא רק לקחה אותו..

וחשוב לציין הרכב נקנה מאלדן.

תודה לעוזרים !

פורסם

אין אפשרות להחזיר ולקבל את הכסף חזרה.

הרכב חיסכוני, מרווח די טוב מאחור ביחס לרכב מיני עם תא מטען גדול יותר.

הפלסטיקה אכן פשוטה כמו בכול הקטגוריה.

חבל שהיא לא בדקה את הרכב לפני וביצעה נסיעת מבחן.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מזל טוב, בשעה טובה!

מה זאת אומרת "גילתה שאין חלונות חשמל מאחורה העיצוב והגמור פשוטים"? היא הזמינה את הרכב בטלפון? היא לא ראתה לפני ההזמנה את הרכב? לא ישבה בו ובדקה אם מתאים לה?

בעיה, אי אפשר להחזיר רכב, בטח לא בטענות שכאלה.

פורסם

זה מוזר לי כל פעם מחדש אישית,

אנשים ישבו בסופר ויעשו השוואה בין מחירי הקוטג' ויילכן לחנות חשמל ויקראו ביקורות על מכונת כביסה אבל על רכב שזה עשרות אלפי-מאות אלפי שקלים יבצעו קנייה אימפולסיבית ויצטערו אחר כך.

מדובר ברכב מיושן מאוד(בחו"ל כבר הוחלף - בארץ נמכר הדור הישן שלא ממשיך ייצור למדינות המערב, עודפי מלאי מדגם ישן) , סופר פשוט ולא מאובזר(האמנם יש מחממי מושבים! - אבל זה בערך הכל) שלא שווה 70 אלף שקל - כמובן שלא בעיסקת 0 קילומטר מהיבואן הרכב יעלה לאחר המבצעי חיסול שהוא עושה למיקרה בסכום קרוב מאוד למה שאמא שלך קנתה.

יש הרבה רכבים ששווים הרבה יותר מהמיקרה במחיר הזה - פתיחת שרשורי ייעוץ וסקר שוק קטן היה עושה את ההבדל.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם (נערך)
אתמול אמא שלי קנתה רכב, ניסאן מיקרה 2017 חדשה

ב69000 כולל אגרת רישוי.

איך המחיר ? אשמח לשמוע איך הרכב בכללי.

תאמת שהיום היא ממש התבאסה גילתה שאין חלונות חשמל מאחורה

העיצוב והגמור הפשוטים.

אתמול היא רק לקחה אותו..

וחשוב לציין הרכב נקנה מאלדן.

תודה לעוזרים !

באמת שאין חלונות חשמלים מאחורה ? החלונות עולים כמו פעם עם מנואלה ?

עריכה אחרונה על ידי מרק10

איזה כייף לי :)

פורסם

זה קורה גם היום ברמות גימור מסויימות(בעיקר ברמות גימור נמוכות ברכבי מיני-סופר מיני),

גם בקליאו LIFE אצלי אין חלונות חשמל מאחורה אלא חלונות עם מנואלה.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם
לא מבין מה ההגיון לשאול איך הרכב ואיך המחיר אחרי הקנייה עצמה?

מה זה משנה עכשיו?

לא קרה לך שאחרי זXXן שאלת איך היה ?

איזה כייף לי :)

פורסם

אנחנו לא הכתובת לשאול אם אפשר להחזיר - תתקשרו לאלדן ותשאלו.

האם המחיר טוב - הייתי מצפה שתעשו סקר קודם ולא לשאול אותנו אח"כ אם המחיר טוב. בכל מקרה אתה מצפה שמישהו מהפורום יעשה עכשיו סקר ויגיד לך אם המחיר טוב?

אתם מאוכזבים מהרכב - לא מפתיע. הרכב בסיסי. מה שמפתיע הוא שלא בדקתם קודם לראות אם הרכב מתאים לצרכים שלכם.

הרכב אינו רכב גרוע. הוא רכב עירוני בסיסי. יש טובים ממנו.

תתחדשו וסעו בזהירות.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

המחיר לא מציאה בכלל. הדגם הוחלף לאחרונה והיבואן עצמו עשה מבצע לא מזמן לחיסול מלאי במחיר די דומה, אולי אפילו המחיר הזה עוד קיים. לגבי הרכב - לא אהבתי בו כמעט כלום. הרעש מהגיר הרציף בשילוב עם המנוע יוצר משהו זוועתי לטעמי. בזמנו עשיתי נסיעת מבחן דווקא על הגיר הידני וירדתי מזה מהר כי החלפת ההילוכים היתה נוקשה ולא נעימה בכלל. בקיצור, במחיר הזה היום, יש הצעות יותר טובות.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

קודם כל תתחדשו.

דבר שני, בפעם הבאה תלמדו על היצע הדגמים שיש בשוק, תבדקו את הרכב ואת הפונקציות שיש בו לפני שתזרקו עליו 69,000 ש"ח.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

רכשנו לפני שנה רכב 0 ק"מ מאלדן.

הייתה אפשרות להחזיר את הרכב תוך 30 יום, בתשלום דמי השכרה על כי יום שימוש.

העברת בעלות נעשתה אחרי 30 יום.

פורסם

אני לא זוכר מתי השתמשו אי פעם בפתיחת חלונות אחוריים בפיקנטו שלי ב 6 שנים אחרונות. אצלנו זה או מזגן או שקר מדי ויש רוח... לא הייתי מתרגש . הרכב סביר , המחיר קצת גבוה לטעמי אבל אמין ועושה את העבודה.

מייסד מועדון החמש - בעל מרצדס 170v ליומן השיפוץ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3237 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...