Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3231 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איך ניתן לדעת בוודאות אם הרכב נרכש בחוזה ליסינג תפעולי , מימוני , תפעולי לפרטי , תפעולי לחברה וכו'?

זה משנה כי כל סוג ליסינג הוא הפחתה אחרת בלוי יצחק.

פורסם

כשאני רכשתי את הרכב שלי מיד ראשונה אשר היה בבעלות ליסינג פרטי מימוני (10% הפחתה) ביקשתי מחברת הליסינג הוכחה בכתב כדי לשמור לעתיד. כמובן שבעתיד קונים יכולים לבחור שלא להאמין לי.. אבל יוכלו ליצור קשר עם החברה כדי לוודא, או פשוט לשפוט על פי היושרה שלי. תמיד יהיו האלה שינסו לרכב על כל עניין ה"אי אפשר להוכיח" וירצו הפחתה מקסימלית (השכרה\ליסינג חברה). הם יוכלו ללכת לחפש.

פורסם

אי אפשר לדעת ואי אפשר לסמוך על המכתבים של החברות.

לך רנדומלית לכל מגרש שיש בו רכבי ליסינג, תצביע על רכב שאתה רוצה ותוך 5 דקות יש לך מכתב כזה בלי קשר למה שהוא היה באמת

A3

A4

פורסם

אני נוטה להסכים, אבל נוטה גם שלא.. מי שיחמיר ובאמת ילך אחורה, יוכל לבקש מהבעלים הקודמים הוכחה לסוג עסקת הליסינג בצורת חוזה\סיום עסקה. את זה כבר יותר קשה לזייף. (או - יותר קל לאמת).

פורסם

ליסינג מימוני לא ניתן לזייף. יש להראות את חוזה השכירות יחד עם מספר תעודת הזהות של השוכר.

לגבי רכב צמוד/נהג יחיד ועל אלו - לא באמת ניתן להוכיח ( אלא אם כתב מיוחד של קצין הרכב של החברה שבה הרכב היה מושכר ולרוב לא קורה דבר כזה )

פורסם

במקרה שלי אני מתעניין ברכב שעבר ליסינג תפעולי. איך אני יכול לוודא אם הוא ליסינג תפעולי לחברה שזה 19 אחוז הפחתה או ליסינג תפעולי לאדם פרטי שזה 12 אחוז הפחתה.

פורסם
במקרה שלי אני מתעניין ברכב שעבר ליסינג תפעולי. איך אני יכול לוודא אם הוא ליסינג תפעולי לחברה שזה 19 אחוז הפחתה או ליסינג תפעולי לאדם פרטי שזה 12 אחוז הפחתה.

הדרך היחידה לפי מה שאני יודע שחברת ליסינג יכולה להוכיח שמדובר בליסינג פרטי (בעצם עסקת מימון לאדם פרטי) היא ע"י הצגת חוזה בינה לבין אותו אדם (בהנחה שהחברה אמינה בעיניך ולא תפברק חוזה- קשה לי להאמין שחברה גדולה תפברק חוזה). קח בחשבון שיכולים להציג לך חוזה כזה כאשר האדם הפרטי הוא למעשה עוסק מורשה ואז יש סיכוי שהרכב שימש כן למטרות עבודה ולא למטרות פרטיות בלבד.

בכל מקרה ברישיון הרכב זה יראה בדיוק כמו ליסינג תפעולי ולכן כאשר תמכור את הרכב או שיאמינו לך, או שלא. זה הסיכון שאתה לוקח.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
ל

לגבי רכב צמוד/נהג יחיד ועל אלו - לא באמת ניתן להוכיח ( אלא אם כתב מיוחד של קצין הרכב של החברה שבה הרכב היה מושכר ולרוב לא קורה דבר כזה )

לפחות מבחינת חישוב הערך על ידי חברות הביטוח הדבר היחיד שתופס כנהג יחיד זה פוליסות ביטוח עם שם אחד בלבד.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• שנה מאוחר יותר...
פורסם
כשאני רכשתי את הרכב שלי מיד ראשונה אשר היה בבעלות ליסינג פרטי מימוני (10% הפחתה) ביקשתי מחברת הליסינג הוכחה בכתב כדי לשמור לעתיד. כמובן שבעתיד קונים יכולים לבחור שלא להאמין לי.. אבל יוכלו ליצור קשר עם החברה כדי לוודא, או פשוט לשפוט על פי היושרה שלי. תמיד יהיו האלה שינסו לרכב על כל עניין ה"אי אפשר להוכיח" וירצו הפחתה מקסימלית (השכרה\ליסינג חברה). הם יוכלו ללכת לחפש.

האם יש אפשרות לברר את זה דרך משרד התחבורה? שזה ליסינג ולא השכרה?

כי ברישיון כתוב השכרה/החכרה אך באמת זה ליסינג מימוני

• תוכן חדש...