רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,585 נושאים בפורום הזה
-
היי, השאלה בכותרת (: בהתחשב בכך שלעיתים יש צורך לבצע בלימת חירום, האם זה לגיטימי להניח את הרגל על רצפת הרכב? האם זה לא מסוכן שבניסיון בלימת חירום הרגל לא תתיישב טוב על הבלם/ייקח יותר מדי זמן לבלום?
הודעה אחרונה מאת בוני03, -
-
- אחראי פורום
- 8 עוקבים
- 56 תגובות
- 13.2 אלף צפיות
יומיים ארוכים עברו על כוחותנו. יומיים בהם נחתנו במינכן ועשינו את דרכנו ל BMW Welt בכדי סוף-סוף לקבל את הM2 החדשה שלי. הרבה נכתב כאן על הWelt ודומיו, גם בשבוע הזה, אז אשתדל לשמור את זה קצר ולהוסיף מידע שלא זמין במקום אחרת (מה גם, שאני עייף פצצות..) למי שלא זוכר בתחילת ינואר הזמנתי BMW M2 ידנית, רכב עם זמן המתנה של כ9 חודשים. קיוותי לזמן המתנה קצר יותר של כחצי שנה, אבל בדיעבד יצא בסדר כי ביולי החלו לייצר את מתיחת הפנים- שאמנם קלילה ביותר, אבל הציגה פתרונות לתלונות נהגים- כמו שינוי לוח המחוונים לאחד שאשכרה אפשר לקרוא בשמש ישירה. בזמן ההמתנה ישבתי וחשבתי לעצמי: M ראשונה, יחסית חוזרת למקורות כמו M3 E30 שחלמת עליה, לא ראית את אבא שלך הרבה זמן, למה לא ללכת עד הסוף ו…
הודעה אחרונה מאת borsood, -
-
מכרז הליסינג החדש של משרד הביטחון, לכ־3,500 כלי רכב המיועדים לרס"נים, נגדים וסא"לים, יכלול לראשונה דרישה לאבזור בטיחותי משופר לרבות מערכת בלימה סמי־אוטונומית - כך עולה מנתונים ראשוניים אודות המכרז שהגיעו לידי "כלכליסט". בשונה ממכוניות ליסינג רגילות מקור https://www.calcalist.co.il/internet/articles/0,7340,L-3721025,00.html
הודעה אחרונה מאת itsik170, -
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
בחודשיים האחרונים יצא לי לנסוע המון בכבישי המרכז והדרום ולא "זכיתי "להתקל באף דבורה אני יודע שמשטרת התנועה התחילה להתמקד בתקופה האחרונה יותר בעבירות בריונות מאשר מהירות ,אבל עדיין האם יש תהליך של ירידה בשימוש בדבורות?
הודעה אחרונה מאת Krd, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 770 צפיות
הרגע שחיכיתי לו כל חיי הגיע ביום שישי בצורת יום מסלול מודרך מטעם במוו שוודיה. הלוקיישן: Ring Knutstorp. המסלול אשר נבנה בשנות ה60 ממוקם (בערך) בדרום שוודיה ונחשב לאחד הטובים ביותר עם ישורת ארוכה, שיקיינים מהירים עם שינויי גובה ועוד נקודות טכניות מעניינות (למשל פניית פרסה לאחר ירידה תלולה לקראת סוף המסלול). המסלול ארח מירוצי פורמולה 3 בעבר, ועד היום מארח את סבב ה Touring Cup השוודי. אתחיל דווקא מהחלק המשעמם- עלויות ולוגיסטיקה, מאחר והיו כאן הרבה דיונים על עלות ספורט מוטורי ובפרט עלויות במסלולים החדשים בארץ. האירוע הינו יום מלא ומחולק לקבוצות, כך שניתן לקבל 3.5-4 שעות נהיגה נטו אם חפצים בכך, מלווים במדריך נהיגה למרבית ההקפות. אני יכול להגיד שאחרי סשן של…
הודעה אחרונה מאת shellcase, -
-
3 שבועות עם הצרפתייה החדשה, וגם הפעם היא בצבע כחול - שרשור מתעדכן מגאן קופה ידני 2013 1 2
מאת daniel.gri-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 28 תגובות
- 6.5 אלף צפיות
חברים זה הולך להיות ארוך... אז אחרי שנתיים וחצי עם אותה אחת, כבר התחלתי להרגיש את התסמינים. תכלס? אמרו לי שימאס לי ממנה מהר. אבל לא הקשבתי. האמת? הייתי מאוהב. אבל בזמן האחרון, למרות שלא הרבה השתנה, והמשכתי להשקיע בקשר - חיפשתי אופציות אחרות ( בלי להגיד מילה כמובן ). מדי פעם זרקתי לחבר - תגיד, מה אתה חושב על זאת? ועל זאת? הוא הבין שמשהו נסדק - וגם אני. אחרי הכל 206XS זה רכב שנותן תמורה טובה מאוד. גם עלות האחזקה לא בשמיים, אין ספור חלפים, צריכת דלק טובה ומראה אלמותי, לדעתי לפחות. אז למה פזלתי? כי כנראה התבגרתי. פתאום דברים כמו איכות חומרים ובידוד רעשים החלו לדבר אלי יותר. וה 206 - לא יכלה לעמוד בדרישות. כמו כן, הגעתי לשלב בתואר שאני רואה את הסוף ואתחיל לעבו…
הודעה אחרונה מאת shachar187, -
-
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום בדרך כלל אני לא כותב אבל נראה לי שזה יכול לעניין יש לנו 4 ילדים ולכן כדי להוביל את כל המשפחה רכשנו פורד אס מקס 2.0 טורבו 203 כ״ס בשנת 2012 ומאז הוא משמש בעיקר את אשתי. מדי פעם עולה המחשבה להחליף ולשדרג אבל היצע הרכבים המתאימים להובלת 7 נוסעים כמעט ונעלם היות שכולם מעדיפים למכור suv על פני מיניואן. במיוחד חיכיתי שיגיע האס מקס אחרי מתיחת הפנים אבל דלק מוטורס ויתרו על הפלח הזה (אלא אם כן מחשיבים את האקספלורר המפלצתי כרכב להתניידות עירונית יום יומית) לעניינינו. נסענו לחופשה משפחתית באיטליה והזמנו פיג׳ו 5008. כאשר הגענו לשדה חיכתה לנו אס מקס דיזל ידנית במקומה. במהלך 8 ימים נסענו 2500 ק״מ בתואי שונה - כבישים מהירים ממילאנו לטוסקאנה, כבישי טוסקנה ולבסוף הכבישים המקי…
הודעה אחרונה מאת green, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 10 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
יש לי חברים שרוצים את הרכב הזה. הסברתי להם את הפרוצדורה הבסיסית, ניתן לייבא רכב עד שנתיים וכל הסיפור הזה. רק שאני לא שוחה בחומר של מאיפה כדאי להביא, מה העלויות הצפויות? האם יש לרכב תקינה בארץ? איזה שינויים צריך לעשות לרכב כדי שיתאים לישראל וכיו"ב. אם למישהו יש פרטים אשמח לשמוע. אם למישהו יש נסיון עם משהו כזה, גם. תודה.
הודעה אחרונה מאת ישה, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
האם הסוף לטרטור הצרכנים ביבוא חלקי חילוף לרכב נראה באופק ? "ביטול חוקיות יבוא על מוצרים ביבוא אישי במובן של אישורים רגולטורים הנדרשים כיום כך למשל על ידי משרד הבריאות במקרה של מוצרי טואלטיקה או משרד התחבורה כאשר מדובר על חלקי חילוף לרכב. "במידה והרגולטור מעוניין בחוקיות יבוא למוצר, ברירת המחדל תהיה לשימוש בהצהרה אשר עליה חותם הצרכן בעת קבלת המוצר. במקרים חריגים הנובעים מחשש מהותי לנזק בריאותי או בטיחותי יידרש אישור למוצר". "הפחתת רגולציה - משרדי הממשלה השונים הציגו לוועדה את דרישות הרגולציה בתחום היבוא האישי למוצרי הצריכה שבאחריותם, וכן את השינויים שבכוונתם לבצע על מנת להביא להסרת החסמים ביבוא האישי בתחומם. לדוגמה במוצרי התעבורה (חלקי חילוף לרכב) יישום ההמלצה יו…
הודעה אחרונה מאת יאני, -
-
פפראצי רכבים?
מאת Escre1- 6 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
הייתי היום באיזור התעשיה בהרצליה. בשלב מסוים הסתובבתי לרחוב החושלים וביציאה מהחניה שאחרי הבניין הראשון (זה שמאכלס את אולם התצוגה המרכזי של מרצדס) יוצאת מולי פרארי מלוקקת ופונה לכביש מהחניון. מיד אחרי הפניה שלה לכביש, שני צלמים עם מצלמות מקצועיות/חצי מקצועיות קפצו באמוק לאמצע הכביש בשביל לצלם את הפרארי (שהמשיכה לנסוע לכיוון כביש החוף). מעבר לזה שכמעט דרסתי אותם, כל הסיטואציה היתה הזויה. זה לא היה נראה שהם קשורים לבעל הרכב אלא יותר כמו מארב שהם ארגנו לרכב. למישהו יש מושג במה מדובר? מישהו נתקל בדבר כזה?
הודעה אחרונה מאת EliC25, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 23 תגובות
- 5.5 אלף צפיות
היי כולם, היום בזמן שהלכתי בחניית הבניין, הרחתי ריח משונה של צבע טרי... המשכתי כמה מטרים ושמתי את עיני על רכב שחזותו, איך נאמר,משונה. התקרבתי אל הרכב וגיליתי לתדהמתי שבעל הרכב כנראה רצה לעשות צבע כללי לרכב, אז הוא עשה... עם צבע קיר. כן, אותו צבע מדלי "טמבור". ממש רואים את סימני המשיכה של המברשת, ועוד יותר מצחיק- הוא צבע גם את הידיות ככה שהן נדבקו ולנסות לפתוח אותן נהייתה משימה קשה ודביקה במיוחד. מה גם שראיתי אתמול שהוא צבע מעל הפתח של המפתח בידית (הוא היה שיכור או מה?) אבל כשחזרתי הבוקר- ראיתי שהוא גילה את הטעות ושייף את הצבע מהמנעול כך שהוא יוכל לפתוח את הרכב במקרה שבו השלט לא עובד. מצורפות תמונות כך שתוכלו להתרשם, ובהזדמנות זו אבקש מכם לשתף- אילו איל…
הודעה אחרונה מאת razmel, -
-
שאלות? השקת וולוו xc60 1 2
מאת פבל-
- אחראי פורום
- 25 תגובות
- 5.2 אלף צפיות
ממש בעוד חצי שעה מתחילה ההשקה של וולוו xc60 החדש. מה אתם רוצים לדעת עליו? כל הפרטים - בידיעה המלאה.
הודעה אחרונה מאת Ron.P, -
-
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
מי שנמצא כעת בפרנקפורט ויתן לנו את חוות דעתו על התערוכה?
הודעה אחרונה מאת kingikra, -
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום לכם. רציתי לשתף אותכם בתופעה די מוזרה. אני שם לב בזמני בכבישים, שזה כמעט כל היום, לנהגים שמצלמים פתאום נהג אחר שחתך/עקף/נצמד או לא בא בטוב לנהג אחר בכביש. דוגמא מהיום, שני מכוניות נוסעות, אחת המכוניות האט בכביש, לדעתי בצורה מוצדקת כי היה לפני מעבר חציה, כאשר האט המכונית מאיוריו נאלצה לבלום. הנהגת כנראה לא אהבה שנאלצה לבום, הוציאה לו אצבע משולשת. לאחר כמה מטרים היא הוציאה את הטלפון ועשתה הצגה כאילו צילמה אותו. נתקלתם בתופעה הזאת? אני עוד פחדתי שהבריון במכונית הראשונה ירד אליה וישבור לה את הטלפון. מה נסגר איתנו בישראל?!
הודעה אחרונה מאת alonjp, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
יוליאן, שליחנו למשימות קטנות במיוחד, יצא לפגישה זריזה עם סיאט איביזה החדשה, בגרסה שכנראה בכלל לא תוכלו לקנות. אבל זאת הגרסה שהיתה זמינה לנסיעת מבחן, ומה לא נעשה בשביל המדע ובשבילכם.
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
ערב טוב, כידוע לכולנו נחנך לא מזמן מסלול ראשון בארץ שיכול לספק לכל כלי הרכב מענה (ולא רק לקארטים או דריפטרים) מסודר ומאורגן (או שלא ?). נתקלתי בפרסום על יום במסלול, משעות הבוקר המוקדמות ועד שעות הבוקר המאוחרת בעלות (שלי נראתה) די גבוהה, 590 ש"ח וזה לפני הדרכה שהיא בתוספת של 250 ש"ח. האם לדעתכם המחיר הוגן ? האם תשתפו ביום מסלול שעלותו היא כזאת ?
הודעה אחרונה מאת Hayuk, -
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם במסגרת פיתוח הפרוייקט המסכם שלי לתואר השני בעיצוב תעשייתי אני מפרסם כאן סקר הנוגע לכמה רעיונות שיעזרו/ או לא, לשימוש במכונית אוטונומית. כולנו יודעים שמכונית אוטונומית תשפר בטיחות ותעניק לנו חווית אחרות אבל, כלל לא בטוח, שכולם בעד הויתור על חויית הנהיגה שאנו מכירים היום. אז מטרת הסקר היא להבין מה יגרום לכם, כן לעבור למכונית אוטונומית מלבד בטיחות. יש לי כבר תשובות לסקר מאוכלוסייה מסויימת אבל אני רוצה לנצל את חברי הפורום לשתי מטרות: הראשונה: מלאו את הסקר וכך יהיה לי יצוג גם של חובבי רכב. השנייה: הפיצו בבקשה לכל מי שאתם מכירים, בעיקר משפחה, מבוגרים, צעירים. נשים. תמיד חסרות נשים בסקרים על מכוניות. הסקר קצר ופשוט. (אולי אפילו מעניין, בחיי) https:/…
הודעה אחרונה מאת avi333, -
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אם יש לכם 9 דקות פנויות ללמוד למה יש קוד תקלה, מזרק #1 בסוויפט\מרוטי... So friends...
הודעה אחרונה מאת ch2856, -
שלום חברים, בתקווה שזה הפורום המתאים. הכנסתי את רכבי (פיגו ) למוסך מורשה יבואן. כבר בתחילה אמר לי יועץ השירות שהבדיקה עולה 300 שח(לא כולל מעמ) בסוף טיפלתי ברכב שם על סך 5000ש"ח פתחתי את החשבונית, והנה ראיתי שחייבו אותי על הבדיקה. האם מחייבים על בדיקה גם לאחר שעשיתי טיפול על סך 5000 ש"ח? אודה לחווות לדעתכם
הודעה אחרונה מאת save, -
- 6 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
מבקש את עזרתכם בשביל חבר. הוא מעוניין להחליף את הצמיגים שהם במידה 225/40/18. מכיוון שאצלי ברכב מותקנים באותה מידה צמיגי מישלין פיילוט ספורט 4 שהם מעולים המלצתי לו עליהם, העניין שהוא צריך צמיגים מסוג אלתקר (run flat) מכיוון שאין לו ברכב גלגל רזרבי. האם מישהו יודע האם ניתן להשיג את הצמיגים הללו בגרסת אל תקר ואם כן היכן ניתן למצוא אותם במחיר טוב. הוא מהמרכז. תודה לעוזרים. Sent from my LG-H815 using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת sharon.vosco, -
- 11 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
אז כך יצא ובמסגרת עבודתי "נאלצתי" לנסוע לתערוכת פרנקפורט. זו לא סקירה של התערוכה (אולי אעלה סקירה) אלא ספיציפית של המגאן RS החדשה. אני יודע שכבר יש על זה שרשור, אבל בגלל שזכיתי להסבר מפורט מאחד מנהגי המרוצים שהיו בביתן, חשבתי לשתף בצורה מסודרת, כן, כולל תמונות. אז אולי נתחיל בכמה תמונות כלליות, להתרשם מהעיצוב (אני מאוד אוהב, והעובדה שזו תצורת 5 דלתות דווקא חביבה עלי, רכב פרקטי ). בפנים מאוד מודרני, יחד עם צג מחוונים דיגיטלי לחלוטין, ב-race mode הוא משתנה לגראפיקה של בר במקום עגול. כמו-כן ה-RS MONITOR המפורסם עבר לתצוגה המרכזית והוא יפה ומרשים מתמיד. המושבים תומכים, אבל אלו לא הרקארו של הדגם היוצא, אלא משבו דומה למושבים בדגם ה-GT הבינוני. …
הודעה אחרונה מאת razi_pazi, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 32 תגובות
- 13.5 אלף צפיות
שלום לכולם בזמן האחרון שמתי לב שאני נוהג יותר מ 20 דקות , מתחיל כאב ברגל ימין , שחקתי עם הכיסא קדימה אחורה , למטה למעלה לא עוזר , מדובר במאזדה 3 2004 , מה ששמתי לב האזור של הדוושת גז לא הכי נוחה , מישהו מכיר יכול להמליץ משהו ?
הודעה אחרונה מאת artemtolstykh, -
-
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 666 צפיות
שלום לכולם, אני חדש כאן בפורום. לאחרונה קניתי I20 יד שניה עם צמיגים בני 6 ושחוקים מאוד. אני מתכוון להחליף את כל הרביעייה. מחפש המלצה לדגמים של אחת החברות המובילות (כמו קונטיננטל, גודייר, פירלי, ברידג'סטון וכו'...). אני יודע שגם להם יש סדרות טובות יותר וטובות פחות, ולכן מחפש שמות דגמים ספציפיים. גודל הצמיגים: 175/70R14 84T התקציב: 350-380 ש"ח לגלגל מקסימום. תודה מראש
הודעה אחרונה מאת eyalho88, -
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
ברשותי יונדאי I20 מודל 2010 יד 2 עם 105 אלף קילומטר, רכשתי אותו ב 2014 עם 47 אלף קילומטר. הרכב עבר טיפולים רק במוסכים מורשים של היבואן, אצלי הוא טופל במוסך המרכזי של יונדאי בפ"ת. הלכתי למכון בדיקה עם הקונה, ומה שבסופו של דבר הפיל את העסקה זה שהבוחן ציין שיש הצטברות של פיח במנוע והוא ממליץ לעשות פלאשינג לרכב (כל שאר הסעיפים היו בסדר ולא הייתה לקונה בעיה איתם). כמו כן כשהקונה התייעץ איתו אם זה ליקוי משמעותי או לא אז הוא אמר שזה קורה ללא מעט רכבים שנוסעים בעיר וצוברים פיח ושילך למוסך ע"מ לקבל הצעת מחיר לתיקון אבל שזה לא ליקוי בעל משמעות גבוהה וזה יכול לקרות לעוד רכבים. אני מודה שאינני בקיא גדול בנושא אבל מקריאה קצת על הנושא הבנתי שיש מרחק גדול בין רכב שחייב פלאשני…
הודעה אחרונה מאת Krd, -
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
התחלנו להרכיב לכם ידיעה מתעדכנת על כל הרכבים והקונספטים שמוצגים בתערוכת פרנקפורט. הגיבו בשרשור וכך תוכלו לדעת כשנפרסם עוד עדכונים. בינתיים - חשמל, בינה, ואוטונומיה. וגם מכונית F1 חוקית לכביש ודיסקו-טירוף לשטח.
הודעה אחרונה מאת audiR8, -
- 11 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
עם הגעתה של הסיאט איביזה החדשה, יש למי מאיתנו שרוצים מנוע טורבו בגודל והספק טובים, לא צריכים רכב יותר גדול מסופרמיני, לא רוצים לשפוך כסף על מותג פרמיום, ולא מעוניינים ברכב ספורט, רכב שנכנס בנישה הזו, ועם ההגעה בקרוב של הפולקסווגן פולו החדשה, כנ"ל לאלו מאיתנו שלא רוצים לנהוג על רכב עם תיבה ידנית. השאלה שלי היא האם אנחנו צפויים לראות בארץ בשנים הקרובות רכבים מיצרנים נוספים שעונים על הדרישות הנ"ל? אני שואל זאת מכיוון שכפי שכולנו יודעים, תחרות ומגוון בחירה בשוק הם דברים טובים מאוד, חיוניים אפילו, ואני מעדיף לא להיות כבול לטווח ארוך ל-VAG וצ'מפיון (לא שיש לי משהו רע להגיד עליהם מניסיוני האישי).
הודעה אחרונה מאת Trilandian, -
אתר "גלגלים" עשה ניתוח יפה של מאגר מידע ברשותו עם הזמנת מעל 50000 חלקי חילוף. כמובן שיכולות להיות הטיות לא קטנות במחקר הזה אך גם ניתן להתייחס לסטטיסטיקה כחוכמת המונים (אם אפשר לקרוא לישראלים ככה). המחקר מתייחס למדינת המוצא של המותג ולא לארץ ההרכבה. לפי סטטיסטיקה זו בלבד, מצבה של גרמניה בכי רע... (אני מניח שיש בפורום לא מעט אנשים שלא ממש מופתעים). קישור לכתבה בנושא: http://cars.walla.co.il/item/3095904
הודעה אחרונה מאת shus2000, -
- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
הי חברים, הגדולה שלנו בגיל 3.5. למיטב הבנתי זה גיל בו היא יכולה לשבת בבוסטר (היות והקטן אמור לעבור לכסא שלה). מה שהפתיע אותי הוא שמסתובבות דעות שבוסטר שמגביה רק את הישבן לא בטיחותי, אלא רק כזה שנראה כמו סכא תינוק ו'משתמש' בחגורת הבטיחות של הרכב. מה שמעלה בי שתי תהיות: 1. בתאונה ח"ו, המשקל של הבוסטר הזה עלול להיתרגם לכוח של עשרות ק"ג (או יותר) שדוחפים את הילדה לחגורה. 2. רכבים עם בוסטר מקורי כמו וולוו - כוללים הגבהה בלבד. מה דעתכם? ההיגיון שלי אומר לי שדווקא ההתקן שמגביה רק את הישבן הוא היותר בטיחותי. תודה נ.ב טעות בכותרת - התכוונתי פעוט
הודעה אחרונה מאת חן ג., -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום, לקראת חידוש הביטוח לרכב שלי, מאזדה 3 שנת 2004 ביקשתי הצעות ממספר חברות ביטוח ומכולן קיבלתי הצעות שגבוהות ב-45% בממוצע ממחיר ביטוח החובה ששילמתי שנה שעברה. החברות טוענות שמדובר על תקנות חדשות של כחלון. לא מצאתי שום מידע בגוגל על התייקרות, אלא להיפך (הוזלה). אשמח למידע. תודה.
הודעה אחרונה מאת מלטבשי, -
-
אתמול בערב זפזפתי קצת ונפלתי בפעם הראשונה על התכנית מונית הכסף בערוץ 2. הרכב נראה וצבוע כמו מונית, יש לו "כובע" של מונית, אני יודע שיש מוניות מסוג פיג'ו 307SW אבל: כשראו את המספר הוא נגמר בספרות 51 ולא 25 כמו כל המוניות. רכב עם מספר 51 לא יכול לקבל רשיון של מונית. אז מה? ההפקה לקחה רכב רגיל ו"חיפשה" אותו למונית? זה מותר? לדעתי זאת הטעיה של הנהגים האחרים והציבור.
הודעה אחרונה מאת Rony999,
-
מי מחובר 4 משתמשים רשומים, 0 אנונימיים, 787 אורחים (הצג רשימה מלאה)