Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יום מסלול, האם המחיר הוגן ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3196 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

הרבה שטויות מאנשים שלא יודעים עלי שום דבר

מאיפה אתה יודע איך אני נוהג ?

אמרתי שלא כיף לי לנהוג ולא לנצל את הרכב והיכולות שלו

לא אמרתי שאני מתפרע במסלול

וכן בשבילי לנסוע על קצה האחיזה זה לשחרר אגרסיות

זמני הקפה פחות מעניין אותי וגם נהיגה נכונה פחות קריטי לי

משום מה עשיתי זמנים גרועים יותר עם המדריך מאשר בלעדיו

עריכה אחרונה על ידי danielobreja

דייהטסו שרייד סדאן 97 sold

פונטו 2002 sold hgt

שברולט ספארק 2011 sold

פונטו ספייס 2002 16v 1.2 מונמכת מאוד ;)

• תגובות 110
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

פייסבוק, תמונות למיניהן - האינטרנט יודע הכל.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אם לצטט את דון פלמר, בתהליך האימון, ״you'll get worst before you get better.״

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם
פייסבוק, תמונות למיניהן - האינטרנט יודע הכל.

אז ראית כמה תמונות אתה ממש מכיר אותי האא ?

דייהטסו שרייד סדאן 97 sold

פונטו 2002 sold hgt

שברולט ספארק 2011 sold

פונטו ספייס 2002 16v 1.2 מונמכת מאוד ;)

פורסם (נערך)

אתה יודע, שילוב של גיל צעיר, רכיבה בלי קסדה ואמונה שאף אחד לא ישפר אותך די מסדרים את התמונה.

נהגי ראלי וגראן פרי מתאמנים עם מדריכים, אבל אותך אף אחד לא ישפר.

Sent from my MI 5 using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי RK

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
הרבה שטויות מאנשים שלא יודעים עלי שום דבר

מאיפה אתה יודע איך אני נוהג ?

אמרתי שלא כיף לי לנהוג ולא לנצל את הרכב והיכולות שלו

לא אמרתי שאני מתפרע במסלול

וכן בשבילי לנסוע על קצה האחיזה זה לשחרר אגרסיות

זמני הקפה פחות מעניין אותי וגם נהיגה נכונה פחות קריטי לי

נראה לי שזמני הקפה הם לפעמים פונקציה של ניצול יכולות הרכב, לא?

ואני לא יודע באיזו מסגרת או מסלול עשית מדידת זמנים עם הדרכה, אבל לזה שיושב לידך בן אדם נוסף יש השפעה, מן הסתם. זה לא כזה משנה אם במקצה אחד או אפילו עשרה עשית זמנים טובים פחות טובים, כשמישהו די מכתיב לך מה לעשות. המטרה של זה, בין היתר, היא ללמד אותך לנצל את היכולות של הרכב טוב יותר כשתהייה לבד.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם (נערך)

מביאים דוגמאות של מסלולים מסודרים בחו"ל עם בטיחות ברמה גבוהה, שעלותם 100דולר (שווה ערך היום ל350 ש"ח למי ששכח את ערך הדולר היום), ועוד טוענים ש600 שח זה מחיר הגיוני? מה?!

עריכה אחרונה על ידי שומאכר

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

חברים רק לגעת בנקודה שאנשים כאן משווים בין מסלולים בחו"ל למסלול המדובר. המסלולים בחו"ל עומדים בתקנים מחמירים עם בטיחות גבוהה והאורך שלהם הוא לא 1.4ק"מ (למשל נורבורגרינג הוא באורך של כ-20ק"מ).

אני גם חושב שהמחירים מוגזמים. אבל למי שיש חברת הפקה יכול לשכור את המסלול ליום בעלות של כ- 4,000שח. בהנחה שאפשר לחלק את את זה בין כ- 30 רכבים ועוד כל מיני דברים מסביב, כן אפשרי להוריד את המחיר לכ- 200-250שח.

Finger's gonna kill me.

פורסם (נערך)

שומאכר, אני יכול להביא לך גם דוגמאות ב1,000 ש"ח ומעלה. כאן בשוודיה זה בד"כ המצב.

אנחנו הישראלים תמיד נמצא על מה להתלונן, לפעמים בצדק, אבל במקרה הזה אולי כדאי להפנים שאחרי שנים ארוכות של המתנה סוף סוף יש ניצן כלשהו- ובמקום לעשות מעשה אנחנו רק מפטפטים.

הדיונים האלה הם יריה ברגל, אבל דיי צפויים. העולם, ובמיוחד המוטורי, מתחלק לשניים- אלה שעושים, ואלה שתמיד ימצאו תירוץ למה לא.

קומו, לכו למסלול. איפה כל אלה שבכל הזדמנות ציינו "אני במסלול כל סופש אם היה אירופה!" ? אז ההבדל בין 300 ל400 או 600 זה מה שימנע ממכם לנסות אפילו פעם אחת, ולקחת חלק בבניית הספורט המוטורי בישראל? אולי במקום להתלונן, תנסו, לאחר מכן לנסות לספק ביקורת בונה למדריכים, לבעלי המסלול, לשאר החובבים- ותהפכו לחלק חיובי מעיצוב עתיד הספורט?

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי Maor Bracha

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם

לפני 40 שנה ביקרתי עם 2 בנותי בטיבולי בקופנהגן

בילינו שם יום שלם

בסוף היום חשבתי כי כייסו אותי

ואז שיחזרתי והסתבר כי כל פעילות עלתה שם קרונה או שתיים, אינך חושב פעמיים אם לתת לבנות להינות , וכך בסופו של יום רוקנו אותי.

זו דרך אחת

והדרך האחרת היא לגבות סכום גבוה ואז אתה מהרהר ומהרהר ומהרהר ולא עושה.

דיון פורה בהרבה התקיים כאשר און יעקבסון הקים את המיזם שלו בדרייב אין בתל אביב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?268408-%D7%9E%D7%A1%D7%9C%D7%95%D7%9C-%D7%94%D7%93%D7%A8%D7%9B%D7%AA-%D7%A0%D7%94%D7%99%D7%92%D7%94-%D7%97%D7%93%D7%A9-%D7%91%D7%AA-quot-%D7%90-%D7%91%D7%9E%D7%AA%D7%97%D7%9D-%D7%94%D7%93%D7%A8%D7%99%D7%99%D7%91-%D7%90%D7%99%D7%9F&highlight=%D7%90%D7%95%D7%9F+%D7%99%D7%A2%D7%A7%D7%91%D7%A1%D7%95%D7%9F

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

כאשר המסלול יהיה יותר ארוך, יהיו שטחי מילוט, יהיה איזור מנוחה נורמלי ומקורה ורמת הבטיחות תהיה הרבה יותר גבוהה, לדעתי המחיר סביר. כרגע רק בשביל אספלט זה מחיר גבוה, אבל כמו שרשמו המסלול ניתן לסגירה על ידי קבוצות או חברות הפקה שכבר קמו כמה חבר׳ה כאלה שעושים ימים יותר מצומצמים (כמות רכבים וזמן נהיגה) במחיר הרבה יותר נמוך. שכל אחד יעשה את השיקולים שלו.

הימים הקשים חלפו :-)

פורסם
אולי במקום להתלונן, תנסו, לאחר מכן לנסות לספק ביקורת בונה למדריכים, לבעלי המסלול, לשאר החובבים- ותהפכו לחלק חיובי מעיצוב עתיד הספורט?

נו באמת, אתה מבקש מאנשים אשכרה ללכת ולעשות משהו במקום לשבת בבית מאחורי המקלדת ולכתוב על זה בפורום.

מה נראה לך?

חצוף.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם
מביאים דוגמאות של מסלולים מסודרים בחו"ל עם בטיחות ברמה גבוהה, שעלותם 100דולר (שווה ערך היום ל350 ש"ח למי ששכח את ערך הדולר היום), ועוד טוענים ש600 שח זה מחיר הגיוני? מה?!

100 דולר ליום מסלול? לא מכיר חיה כזו בארה"ב.

• תוכן חדש...