Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יום מסלול, האם המחיר הוגן ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3196 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני כבר נרשמתי ליום שבת האחרון, אך הנושא הביטוחי גרם לי לבטל. חששתי מאוד מנזק פוטנציאלי לרכוש, ושמקרה שיש נזק, זה יתגלגל אליי...

• תגובות 110
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אני כבר נרשמתי ליום שבת האחרון, אך הנושא הביטוחי גרם לי לבטל. חששתי מאוד מנזק פוטנציאלי לרכוש, ושמקרה שיש נזק, זה יתגלגל אליי...

יאללה נו, מקסימום אתה מרסק למישהו את הפרארי. למי אין איזה 200 אלף בצד כדי לשלם על התיקון?

פורסם

אם חברת ביטוח רוצה, גם בנהיגה "חסרת אחריות" בכביש היא יכולה לא לכבד את תנאי הפוליסה.

המסלול הוא שטח יחסית סטרילי ואם לא מתפרעים\מגזימים ניתן מאוד מאוד מאוד להנות בצורה בטוחה.

לגבי המחיר - רק הדלק ברכב ספורטיבי הלוך חזור מהמרכז זה לא מעט כסף, והדלק במסלול עצמו וצמיגים וברקסים... (שלא לדבר על תקלות)

זה תחביב יקר, לא מתאים למי שלא ממש בעניין ומוכן להשקיע.

STI 2004

פורסם

קראתי את כל השרשור והנה 2 הסנט שלי על כמה דברים שנכתבו כאן

כמו שאמרתי, תמיד תמצאו סיבה נוספת. אז עכשיו עברנו להשוות משכורות לאירופה. צודק.

אבל....

אם ב250-300 תלך אפילו כל סופ"ש, כלומר 1,200 ש"ח בחודש- מה מונע ממך ללכת אפילו פעם אחת, רק כדי להראות תמיכה, ב600 ש"ח?

בטח שלא המשכורת, אלא אם גם "כל סופש ב300" היה דיבורי סרק.

נ.ב.

200 ש"ח בשוודיה קונים לך מקסימום 4 סשנים של קארטינג.

אתה קצת מנותק חבר, אם אני מבין נכון אתה גר בשוודיה מדינה בה שכר המינימום הוא כ2000 אירו, כמעט 100% יותר מבישראל.

ההוצאות שתוציא כאן בישראל על חינוך, בריאות דיור ומזון ישאירו בכיס עוד פחות לעומת מה שיוותר לשבדי מהמעמד הנמוך.

אבל בוא נעזוב רגע את השכר כן, רובנו אוהבים את הספורט המוטורי אבל לא בכל מחיר, 200 שח בישראל יקנו לך 2 וקצת סשנים של קארטינג, אז ? זה אומר בכלל משהו ?

בניגוד לשאר לא הייתי רואה את עצמי נוסע בכל שבוע גם אם זה היה עולה 100 שח (העלויות הנלוות ליום כזה הם לא נמוכות בכלל) אבל ב600 שח ליום כזה מצטער אבל זה לא בליגת השכר שלי ואני דיי בטוח של לא מעט מהכותבים כאן בפורום

כמה נקודות שלי:

2. עלות של 590 ש"ח לטעמי הגיונית. אפילו טובה. למה? אולי זה יישמע מתנשא, אבל לטעמי זה מוריד אוכלוסיה מסוימת שלא הייתי רוצה לפגוש על המסלול. אם למשל העלות הייתה 200-300 ש"ח, אותם הערסים ייקחו את המאזדה 3 של אבא מהעבודה, יעלו על המסלול "סתם בשביל לנסות" ו-"תראה אחשלי גיבור איזה נהג מרוצים אני" ויעשו שטויות. דבר שיגרור א. סכנה. ב. יעיפו אותם משם וזה יגרור בלגן ויהרוס לכולם את יום המסלול.

אתה מדבר שטויות, אין קורולוציה ולו הקטנה ביותר על איזה רכב אתה נוהג (מלבד אלביט שהם באמת פיס אוף שיט:lol:) לבין אופן הנהיגה ואופי הנהג.

לבימר יש סטיגמה שזה רכב של ערסים/עבריינים לא פחות מזו של מזדה לאנטיס 323 אז ? זה אומר משהו ?

יש ערסים שלא תהיה להם בעיה לשלם גם 2000 שקל על יום כזה, זה לא קשור למחיר וזה לא קשור באיזה רכב הבבון נוהג, זה קשור לאופי ואת זה אי אפשר לקבוע על סמך צבע עור/סמל בחזית הרכב

והכי חשוב - מסלול זה אינו מוצר בסיסי. גם פורשה, גם במוו וגם שעון של פאטק פיליפ עולים יקר. ואני בטוח שכל אחד היה רוצה את אחד משלושת האלו, במיוחד אלו שהם חובבי רכבים / שעונים. אבל זה תחביב יקר. מאוד אפילו.

גם רכב הוא לא מוצר בסיס, ולשיטת הממשלה גם קולנוע (מס עינוגים זה נקרא והוא כלול בכרטיס) ועדיין אנשים קונים רכבים והולכים לקולנוע.

אף אחד מבין הכותבים כאן לא התלונן שהוא צריך לשלם על זה, עיקר התלונה היתה כמה אנחנו צריכים לשלם על זה. וכרגע זה לא מיועד לאדם הפשוט אלא לקבוצה מאוד מצומצמת של בעלי אמצעים

תגובתי באדום

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

פורסם

השנקל שלי- מי שיקר עבורו לשלם 400-600 שקלים עבור שימוש במסלול מסודר- כנראה שגם ב-200 שקלים זה לא בשבילי מהסיבה הפשוטה שעלות השימוש במסלול היא המרכיב השולי יחסית בעלות הכוללת של יום מסלול.

יום במסלול מסודר בכיף יאכל לך סט צמיגים, גם הבלמים עלולים לסיים שם את חייהם וזה עוד לפני שעפת מהמסלול וגרמת נזק לרכב או חלילה למסלול.

בכוכב יאיר הבלאי לא היווה מרכיב משמעותי כי זה גם לא בדיוק היה מסלול שנותן לנצל את הרכב.

במסלול שתוכנן מראש למכוניות הבלאי יהיה משמעותי ואז פתאום מגלים שמזה 400 שקל דמי שימוש לעומת 2000 שקלים סט צמיגים+500 שקל על דלק+שונות.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

טוב, גם פצאל הוא עדיין לא המסלול F1 של שנגחאי.

אחד מהדברים שיוצרים את הבלאי העיקרי למכונית הוא אזורי בלימה מאוד ארוכים (שדורשים ישורת ארוכה מיד לפני פניה חדה) וזה אין לנו ממש בפצאל.

עדיין אין ספק שהבלאי שם הוא בכמה סדרי גודל מעל למה שעובר על מכונית בכבישי הרים.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

גם בכוכב יאיר הבלאי היה גבוה בהרבה מבלאי של טיול נהיגה, ועדיין הוא שולי אפילו ליד פצאל.

חן - הבלמים אולי יסבלו פחות בפצאל, אבל הציריות והצמיגים ועוד איך.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
השנקל שלי- מי שיקר עבורו לשלם 400-600 שקלים עבור שימוש במסלול מסודר.

ההודעה הזו ממחישה בדיוק רב את ההבדל בין שני הצדדים שננקטו בדיון הזה ומדוע הוא יכול להמשיך עוד 60 עמודים בלי "הכרעה".

אתה קורא לזה "400-600 שקלים".

יש פה מגיבים אחרים שההבדל בין 400 ל-600 כן משמעותי בשבילם, או יותר משמעותי בשבילם מאשר בשבילך.

לכן כל ההתדיינות, בעיניי, חסרת פוטנציאל להבנה הדדית.

כמו כן, המסלול פרסם עלויות שלו ולכן מעתה כל מה שנותר זה תחרות בין מדריכים, גם במחיר וגם בעוד פרמטרים.

השוואות למדינות אחרות, כמו בשרשורי מחירי רכבים, אמנם מתבקשות, אך לדעתי לא מאוד רלוונטיות. לכל מדינה תרבות מוטורית משלה, מצב כלכלי משלה ומסלולים משלה.

מי שרוצה שיילך ב600.

מי שרוצה שיילך ב400.

מי שרוצה שינסה לדבר עם מדריכים, להביא להם קבוצה מוכנה של אנשים ולהשוות מחירים.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

המחיר היה מעולה אם היה מדובר במסלול ברמה של כמעט כל מסלול אחר באירופה / ארה"ב, פה מדובר על חתיכת אספלט בלי שום דבר , וגם לא על איזה אורך מיוחד במינו.

אני אמתין לתחרות ולפתיחת המסלול בערד ואז נראה לאן הולכים, לא פשוט להוציא סביב ה 1000 שקלים ביום כזה, אבל אם מוציאים אז לפחות על משהו טוב ומסודר.

אך כמו שאמרו פה המחיר בסדר גמור ביחס לחו"ל, אבל שוב, במסלול הזה כרגע ממה שהבנתי וראיתי טעות קצת יותר מקטנה ואפשר להגיע לחול לא טוב במיוחד + בורות.

Miata ND2

פורסם
אם אני מרוויח משכורת ממוצעת ואני נוהג ברכב רגיל ולא ספורטיבי, אין לי מקום במסלול?

בדיוק כך.

זה תחביב יקר בסדרי גודל מרוב התחביבים בעולם.

אבא עשיר או ספונסר או שניהם יחד, זה מה שהולך, זאת המציאות הפשוטה ששום ויכוח על גבי מסך מגע של סמארטפון לא ישנה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

לאו דווקא.

יש מסלולי ראלי חובבנים בפינלנד שאנשים מתחרים בגרוטאות הראלי שלהם. יש שם גם ילדים.

יסלחו הפינלנדים שהשוותי מוטוריקה שלנו לשלהם.

סתם דוגמה אחת שנזכרתי בה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
בדיוק כך.

זה תחביב יקר בסדרי גודל מרוב התחביבים בעולם.

אבא עשיר או ספונסר או שניהם יחד, זה מה שהולך, זאת המציאות הפשוטה ששום ויכוח על גבי מסך מגע של סמארטפון לא ישנה.

תודה על האישור אבל כנראה שלא נסכים.

לי אין בעיה עם עלויות התחזוקה של הרכב הספציפי שלי. יש לי בעיה עם עלויות כניסה גבוהות שלדעתי מדובר במחירים מוגזמים. כן, במחיר כניסה אחת כיום, אפשרי להכנס פעמיים במחיר הגיוני יותר.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

יש פה מגיבים אחרים שההבדל בין 400 ל-600 כן משמעותי בשבילם

אתה צודק בהחלט אבל גם מחזק על הדרך את הנקודה שלי- אם 200 שקלים הפרש משמעותיים עבור פלוני אלמוני, אז כנראה שלא הייתי ממליץ לו לעשות יום מסלול שיגמור לו סט צמיגים של מעל 1000 שקלים.

זה נובע מגישה שיש לי להתנהלות כלכלית- אם אני לא בטוח שאוכל לעמוד בהוצאות כספיות של בלת"מים אני לא נכנס לזה מראש כי זה לא יאפשר לי להנות מהחוויה במלואה, אני כל הזמן אהיה טרוד ב"מה אם".

אי אפשר ולא צריך להתחמק מהמציאות- יש לנו תחביב יקר ומצריך אותנו, העוסקים התחביב, להיות שקולים ומחושבים כדי לא לקפוץ מעל הפופיק.

אם 200 שקלים הפרש בעלות הכניסה למסלול מטרידים אותך ומשמעותיים עבורך- זו תיהיה קפיצה מעל הפופיק עבורך לעשות יום מסלול.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...