Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יום מסלול, האם המחיר הוגן ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3196 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פניצי, ביקרת כבר? אם כן אשמח לקרוא רשמים.

למי שרוצה עוד רשמים יש את השרשור של NMP.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תגובות 110
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
יקר מאוד לדעתי

מחיר הוגן יהיה 200-300

אגב לא מבין מה כולם רוצים מדריך זה ממש לא מעניין אותי אני בא לנהוג לפרק אגרסיות

ולא לעשות זמנים או וקבל הדרכה

וכן הייתי כבר עם כמה מדריכים ברכב במסלול והם די מפחדים שתסע על הקצה

אני לא חושב שמסלול הוא המקום הנכון לפרוק אגרסיות. תנסה שק איגרוף, או גיוס למג"ב. זה ספורט ומטבעו יש בו כללים.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

400-600 ש"ח כולל הדרכה זה מחיר סביר בהחלט. אני בטוח שאצליח למצוא כמה שוודים שיעשו עליה רק בזכות זה.

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם

המחירים לא כוללים הדרכה אישית.

אני לא יודע מה קורה בשוודיה, אבל באנגליה ימי מסלול שאורכים 4 שעות יעלו כ-200 פאונד.

אבל אין מקום להשוואה.

קודם כל, מסלול פצאל עדיין לא נמצא ברמה של המסלולים שפזורים ברחבי הממלכה.

דבר שני, זמן הנהיגה שם הוא ארוך הרבה יותר.

בפצאל עולים ל-5 או 6 סשנים, בכל אחד 7 הקפות (45-50 שניות כל אחת) + הקפת קירור.

הלו"ז הנהוג באנגליה שונה מאוד ובד"כ מתחלק ל-2:

- מקצים: מחולקים לקבוצות, כל קבוצה עולה לסשן של 20 דקות רצופות בכל שעה.

אתה מחליט כמה לנצל לחימום ולקירור.

- Pitlane פתוח: במשך הזמן שהקוצב ליום (3-4 שעות), תעלה מתי וכמה שאתה רוצה.

בנוסף, מתקיימים ארגונים של "חצאי ימים" בכ-100 פאונד או "מקצה נסיון" (סשן אחד) בכ-50 פאונד.

פורסם

590 שקל זה כניסה למסלול

ויש עוד סכום למדריך הבנתי שלא חייב לשלם לו

וכן המדריך לא מעניין אותי אני בא להנות ולצערי שהם מפחדים פחד מוות אני לא נהנה שהוא צועק לי באוזן ברקס ברקס ברקס

אגב rk בשביל זה יש מסלול אחי לנהוג שם על הקצה ולא לסכן אף אחד

אז אני ינהג איך שאני רואה לנכון גם אם זאת לא נהיגה נכונה מבחינת זמני הקפה ובלבולי בייצים כאלה ואחרים

דייהטסו שרייד סדאן 97 sold

פונטו 2002 sold hgt

שברולט ספארק 2011 sold

פונטו ספייס 2002 16v 1.2 מונמכת מאוד ;)

פורסם
מדריך חייב להיות נוכח כי בלעדיו אתה לא יכול לעלות למסלול. הוא לא מעביר לך הדרכה, הוא רק שם אחראי ומארגן את כל הסיפור.

סביבות ה-230 שקלים זה מחיר ל-20 רכבים שיש לשלם רק לבעל המסלול, כולל מע"מ, בערך.

אם המדריך הוא לא מדריך אז אני משלם 590 כניסה + 200 ומשהו לבייביסיטר ? לא הבנתי

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

לא.

אם לא היה צורך במדריך, אז היית יכול לשלם רק 230 שקלים ולהיכנס עם עוד 19 חברים.

אבל היות וזה מסלול אז צריך להיכנס כחלק מאימון נהיגה כל שהוא ובשביל זה יש מדריכים.

אתה משלם סך הכל 600 שקלים אבל זה מגלם את גם את המחיר של המסלול וההדרכה.

המדריך לא עושה לך הדרכה פרטית. לא יודע מה בפצאל, אבל בבית שאן עלה מדריך רק לסיבוב ראשון, נתן דגשים ואז ירד. זו לא הדרכה פרטית כי יש 1,2,3 מדריכים ו32 מתמודדים. אי אפשר להדריך את כולם. מי שרוצה הדרכה פרטית יכול לשלם על זה ולקבל אותה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אגב rk בשביל זה יש מסלול אחי לנהוג שם על הקצה ולא לסכן אף אחד

אז אני ינהג איך שאני רואה לנכון גם אם זאת לא נהיגה נכונה מבחינת זמני הקפה ובלבולי בייצים כאלה ואחרים

מה שאתה אומר זה כמו להגיד אני אלך למגרש כדורגל, ואלך ואעשה לכולם תיקולים עם רגל ישרה ופקקים קדימה. אתה לא תעשה את זה, ואם תעשה - תורחק. אתה צעיר, יש לך עוד זמן, תתבגר.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אם יש רישיון נהיגה ספורטיבית זה מאפשר לנהוג ביום מסלול ללא מדריך?

בנוסף לדעתי 590 הוא מחיר יקר,בסופו של דבר אני חושב שלאור העובדה שענף הספורט המוטורי ממש בתחילתו וכולם כלכך רוצים בין אם זה להשתתף או לצפות במסלולים,להפך, היו צריכים לבוא עם מחיר יותר נגיש, להאיץ את כל התהליך והזיקה לספורט הזה שהמדינה כלכך רעבה לו ובסופו של דבר עם המהלכים הנכונים היה יותר ביקוש,גם הייתה יכולה להיות איזושהי התפתחות אמיתית בתרבות הספורט המוטורי, גם הבעלים שרוצה להחזיר את השקעתו היה יכול להחזיר את ההשקעה ע"י כל בזבוזים שמסביב, בין אם זה השכרות רכב, סדנאות רכב, חנויות לאו דווקא שעוסקות בספורט, כולם היו מרוויחים גם תושבי האזור מפרנסה וגם בעל המסלול מביקוש גדול הן של משתתפים והן של ספקים וכו', אחרי הביסוס של המסלול שכבר הופך כמובן מאליו היו יכולים להשקיע חזרה בשדרוג המסלול ובהתאם להעלות מחירים, לדעתי מחיר ריאלי כמו שציינו בין 300-400 שקל.

Peugeot 206 XS 2008 1.6 Manual

Peugeot 207 2008 Sport 1.6 Manual

Seat Ibiza 2010 Sport 1.6 Manual

פורסם
מה שאתה אומר זה כמו להגיד אני אלך למגרש כדורגל, ואלך ואעשה לכולם תיקולים עם רגל ישרה ופקקים קדימה. אתה לא תעשה את זה, ואם תעשה - תורחק. אתה צעיר, יש לך עוד זמן, תתבגר.

אני ממש לא צריך להתבגר

לא יודע מה אתה רוצה אני ינהג איך שאני רואה לנכון ולא רואה לנכון לשלם למדריך שרק יוריד לי מההנאה

ההשוואה שעשית לא נכונה מה הפואנטה להגיע למסלול ולא לנצל חצי מיכולת הרכב ?

עדיף לי להשאר בבית כבר

דייהטסו שרייד סדאן 97 sold

פונטו 2002 sold hgt

שברולט ספארק 2011 sold

פונטו ספייס 2002 16v 1.2 מונמכת מאוד ;)

פורסם

לנצל את יכולת הרכב זה לא להשתולל. מה שאתה מתאר (אני אנהג איך שבא לי) זה כן. השתוללות, אגב, גוזלת זמן. חוץ מזה, אתה לא לבד על המסלול. אם לדעתך נהיגה נכונה זה בלבולי ביצים ועדיף לך להישאר בבית - כנראה שבאמת עדיף לך, וייטב לכולם.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

מבחינתי הבעיה היא השעות בפצאל..משמרת בוקר זה לגמרי לא אני..נחכה לערד. או לחורף.

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם

590 זה לא חורג מדי ממה ששילמנו בכוכב, דלתון ושאר המקומות.

יקר אבסולוטית, כן.

דניאל, אני לא חושב שמדריכים מפוחדים סתם. זמנים זה גם לא ממש העניין כאן. ולי אישית עוד לא יצא לשבת ברכב עם מדריך שגרם לי לנצל פחות את הרכב.לרוב, אלא אולי אם אתה אחד מבערך ארבעת נהגי המרוצים המקצועים שישמכאן, מדריך, כל מדריך, דווקא כנראה ילמד אותך לנצל את הרכב טוב יותר.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
אני ממש לא צריך להתבגר

לא יודע מה אתה רוצה אני ינהג איך שאני רואה לנכון ולא רואה לנכון לשלם למדריך שרק יוריד לי מההנאה

ההשוואה שעשית לא נכונה מה הפואנטה להגיע למסלול ולא לנצל חצי מיכולת הרכב ?

עדיף לי להשאר בבית כבר

התגובה הזאת מראה, יותר מכל דבר אחר, כמה אתה כן צריך מדריך.

גם אנשים עם כישורי נהיגה גבוהים בהרבה מהממוצע של בבון ארצישראלי מצוי יכולים רק להרוויח מהימצאותו של מדריך ברכב. כראיה אתה יכול לקרוא את השרשור של פרויקט "מובילי הדעה לומדים לנהוג" שעשינו עם מדריך נהיגה. למעט בחור אחד, שבעברו קורס מדריכים, כולם למדו להיות נהגים יותר טובים בזכות ההדרכה הזאת.

או במילים אחרות "יאללה יאללה. עאלק לא צריך".

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם
יקר מאוד לדעתי

מחיר הוגן יהיה 200-300

אגב לא מבין מה כולם רוצים מדריך זה ממש לא מעניין אותי אני בא לנהוג לפרק אגרסיות

ולא לעשות זמנים או וקבל הדרכה

וכן הייתי כבר עם כמה מדריכים ברכב במסלול והם די מפחדים שתסע על הקצה

הבחור לא צריך מדריך כי הוא בא לפרק אגרסיות ולא ללמוד להיות נהג טוב יותר.

במחיר 200-300 ש"ח שזה, לקביעתו המבוססת על כלום, מחיר הוגן, זה יוצא לו יותר זול מפסיכולוג

Win Win

בעיה קטנה שיש עוד משתמשים במסלול אז צריכים לציית לחוקי המסלול.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...