Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כאב ברגל בזמן נהיגה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3186 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ניקו - אני יושב זקוף, מושב מוגבה ורחוק מההגה. לא ישיבת ערסואיד.

והבחור שאל על דגם 2010 (הודעה #9), אז עניתי מניסיוני.

דיברתי על הודעה 6 שלך.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

#6 ו-#9? מתאים להסבר למה אין אייפון 9.

לפחות הצלחתי להיות נביא. או שזו נבואה המגשימה את עצמה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)
אני יושב רגיל ועדיין ,יש איזה סרטון עם הסבר איך לכוון תמושב?

כמה צעדים פשוטים:

א. ישיבה מלאה שבה האגן דחוס לפינת המושב.

ב. מיקום המושב כך שניתן ללחוץ על כל הדוושות עד סוף המהלך עם ברכיים כפופות. יש לבצע את הבדיקה עם רכב מונע ולשים לב שאתה לוחץ על הדוושות בנינוחות, ולא רק בקצה שלהן ו/או רק עם קצות האצבעות, ושהעקב מונח על הרצפה מול דוושת הבלם.

ג. גב מושב זקוף, אבל לא מאונך לחלוטין.

ד. גובה מושב שבו קו העיניים מקביל לקו השליש העליון של השמשה.

ה. הגה מכוון לזווית מקבילה ככל הניתן למשענת הגב שבה עדיין ניתן לתפעל את ההגה בחופשיות. יש לבדוק שניתן להניח ולכופף את פרק כף היד על גבי חלקו העליון של ההגה ללא התמתחות ועם גו צמוד למושב.

עריכה אחרונה על ידי חן ג.
הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

• אחראי פורום
פורסם

בהמשך לחן:

שים לב למושב עצמו, אם הוא מוטה בזווית למטה

(למיטב זכרוני ב-3 דור ראשון יש כיוונון כזה)

כלומר שהישבן נמוך מהירך.

לי זה גרם ללחץ על הירך וכאבים וגם לכאבים בגב תחתון.

מאז שאיזנתי את המושב, שני אלה השתפרו עד נעלמו.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם (נערך)

מניסיון אישי ארוך וכואב ( בברך ימין ופולו קלאסיק מודל 2000 עם מושב נהג גרוע ). תקנה לך מכשיר אופניים ביתי, קטן וקומפקטי ( במגה ספורט עולה כ 500₪ ) ותסובב כל יום 20 דקות.

לחלופין, מנוי בחדר כושר וגם שם 20 דקות אופניים.

אגב, זה מה שאמר לי לעשות אורטופד לפני 10 שנים, כאשר הגעתי אליו בשביל ארקוקסיה/ זריקה.

עובד מעולה.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אם כך כנראה זה לא הרכב, זה הגב.

מצא אורתופד ראוי והוועץ בו.

עם זאת, עדיין יתכן שהמושב יצא מכוונון או פשוט נשחק והפך לא נוח. אבל זה בסבירות נמוכה בהרבה מבעיה רפואית.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לי גם היו כאבים בשני הרגליים,

אחרי מחקר קטן עם רופאים, ומסכנות:

אורך חיים לקוי מבחינת פעילות גופנית

תזונה לקויה

ישיבה לא נכונה , ועומסים על צד, וכו

לאחר שהתחלתי ללכת לפי ההמלצות, הבעיה נעלמה, גם בנסיעות של שעתיים וכו

אם זה לא היה עוזר לי הייתי הולך לכיוון בעיית וורידים, שרירים או עצמות

בהצלחה

פורסם

הנסיון שלי מתיישר עם זה של @Kobokobo . מאז ומעולם אני רק עם צרפתיות, ועדיין היה את אותו כאב,רק שאצלי היה מופיע רק בצד שמאל. אוסיף ואכתוב, יש לי עקמת קלה בגב שמשפיע על היציבה ועל מנח האגן בכסאות/כורסאות, זו היתה אחת הסיבות לכאב. בגדול זה מתרגם בסוף לאיך יושבים, לא רק לאיך הכסא מכוון. שים לב האם אתה יושב זקוף, או שיש מעין "כפיפה" או רכינה קדימה. זה דבר שלמדה אותי המורה שלי ליוגה. אם הבטן שלך מכווצת ויש מעין קימור בגב, אז אתה בהכרח מותח שרירים שלאו דווקא רגילים להיות מתוחים ככה. מכיוון שישיבה ברכב איננה דומה במאום לישיבה על כסא, זה לא קורה לך (אולי) בכסאות רגילים. ממליץ לנסות להוסיף כרית תמיכה לגב תחתון בכסא הנהג, אם הבעיה באיך שאתה יושב פיזית, ולא בכיוון הכסא, הכרית "תכריח" את הגב לשבת נכון, לפחות לפי המורה שלי ליוגה (שהיא גם פיזוטרפיסטית שיקומית). לי, לפחות, העצות שלה עזרו.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

הקשבתי כאן לחלק מאנשים לנסות לסדר תמושב שהיה יותר נוח , יש שיפור , לא ידעתי כל כך שיש השפעה על תנוחה נכונה לנהיגה , חשבתי פשוט לשבת איך שנוח , ממש לא .

פורסם

ועדיין אני ממליץ לך לפנות לאורתופד. זה בהחלט יכול להיות הכרטיס הצהוב שמזהיר אותך מבעיות גב לטווח יותר ארוך

פורסם
ממזדה לאנטיס קיבלתי פריצת דיסק... טוב לא רק אבל תרמה לזה מאוד. אם אתה לא מוצא תנוחת נהיגה שבה זה נעלם - תחליף רכב. זה אמנם נשמע קיצוני אבל בגלל זה אני לוקח רכבים לנסיעת מבחן ארוכה בדרך כלל - והיכן שאני חש כמוך שיש בעיה עם הזווית של רגל ימין, אני מחזיר את הרכב אחר כבוד לסוכנות. נכון שביד שניה זה לא תמיד אפשרי, אבל ככלל אצבע, בשנתונים המדוברים הרכבים האירופאים עדיף בהיבט זה.

מסכים איתך לחלוטין ולא חושב שמדובר בצעד קיצוני. בן אדם מבלה שעות רבות ברכב וצריך, שלא לומר חשוב, שירגיש בו בנוח במקום לגרום לעצמו נזק גופני מתמשך.

• תוכן חדש...