Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3221 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תתחדש. האצ' חביבה מאוד שלא נמכרה במספרים גדולים וזה גם כנראה מה שתורם לייחודיות שלה. דווקא הצבע הכחול מאוד מחמיא לה ובטוח שהיא נראית הרבה יותר טוב מגרסת ה-5 דלתות. לדעתי, החישוקים דווקא לא מחמיאים לרכב. הם נראים קטנים והעיצוב שלהם סתמי לחלוטין.

פורסם

מסכים לגבי החישוקים. לצערי אלו אותם חישוקים שמגיעים עם המגאן סטיישן, פלואנס ואפילו הסניק. להחליף אותם - בהחלט ב wish list.

באמת לא ציינתי למה המיטו נפסלה. בעיקר בגלל שהרגיש לי שהיא לא מספיק יפה בשביל אלפא רומיאו, וגם בגלל העובדה שכל פעם שהייתי נכנס אליה הייתי מתאכזב לגלות יותר מדי אלמנטים משותפים עם הפונטו. מעבר לכך היא גם מאוד לא שקטה.

פורסם

תתחדש. דווקא אני חושב שחישוקים מאופקים יושבים בסדר על הרכב הזה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

תתחדש!

בזמנו כשהדגם רק יצא, בדיוק עזרתי לחבר של אמא שלי לבחור רכב.

כמובן שביצענו נסיעת מבחן על המגאן הנ"ל בצבע זהה, אני התאהבתי. היא נפסלה רק בגלל כמות דלתות לא מספקת.

הוא דרך אגב, רכש סוניק RS

פורסם (נערך)

הייתי ממש קרוב לרכוש את הרכב הזה מקרסו טרייד לפני כמה חודשים - לצערי הרב החברה הטילה וטו חמור על מספר הדלתות. לשלום בית(וביצים) לבסוף רכב יותר פרקטי נרכש, גם מבית רנו.

האהבה הראשונה שלי הייתה רנו מגאן 2001 ומאוד אהבתי את הרכב, חוץ מהעלויות במרכזי (שם הוא טופל) והגיר הבלתי אמין עם 4 הילוכים - הרכב היה מעולה.

מה שאתה לקחת לך זה כל מה שטוב ברנו מגאן עם גיר ידני אמין.

חלום קטן.

שאלות:

בדשבורד לא חסרה שמה מולטימדיה ? אם אני לא טועה מהרכבה מקומית בקומבינה ?

האם עלויות הביטוח גבוהות יחסית ? הם מחשיבים אותו רכב ספורטיבי ?

חלפים ? יש משהו, מכנית, משותף בינו לבין הגרסאת 5 דלתות \ פלואנס ?

המנוע ליניארי ? עד כמה שזכור לי הוא טורבו לא ?

שרשרת או רצועה ?

אגב רעשי רוח, אצלי גם יש, מכיוון המראות בעיקר - האם יש משהו שניתן לעשות עם זה ?

עריכה אחרונה על ידי stum
פורסם

דניאל

תתחדש. יפה בכחול.

אם אתה.מעוניין בקומפוננטים, יש לי 2 סטים משומשים למכירה שירדו מהאוטו הקודם.

אחד של morel ואחד של soundstream.

מחירים פגז.

053-6262100

אלי

פורסם

שאלות:

בדשבורד לא חסרה שמה מולטימדיה ? אם אני לא טועה מהרכבה מקומית בקומבינה ?

האם עלויות הביטוח גבוהות יחסית ? הם מחשיבים אותו רכב ספורטיבי ?

חלפים ? יש משהו, מכנית, משותף בינו לבין הגרסאת 5 דלתות \ פלואנס ?

המנוע ליניארי ? עד כמה שזכור לי הוא טורבו לא ?

שרשרת או רצועה ?

אגב רעשי רוח, אצלי גם יש, מכיוון המראות בעיקר - האם יש משהו שניתן לעשות עם זה ?

לגבי המולטימדיה, בכוונה לא רכשתי דגם עם מולטימדיה. המולטימדיה שהתקינו בארץ היא באיכות ירודה מאוד, ולא נוחה לשימוש. אני תמיד מעדיף מקורי על פני אפטרמקרט.

ביטוח החובה עולה באזור ה 1200. המקיף באזור ה 2900. ב wobi לא היה קיים הדגם הידני.

מכנית - אני מעריך שרוב המערכות זהות מלבד המתלים. הבלמים צריכים גם להיות זהים.

המנוע אכן טורבו, אבל פעולתו מאוד לינארית ולא מרגישים " מכה " . המהירות פשוט מצטברת בצורה מאוד חלקה. יש שרשרת.

מכיוון המראות לא שמתי לב לרעשי רוח. אם כי כאשר החלון פתוח, ישנו רעש של שריקה מכיוון המראות. כאשר החלון סגור - לא שומעים דבר.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

מס' עדכונים:

צריכת הדלק עומדת על 1/13.5 כאשר רוב הנסיעה בתוואי עירוני של חיפה. מדי פעם נסיעה למרכז.

כמובן שהמגאן צריכה להוכיח היא צרפתייה מסורתית, אז משום מה לא משנה כמה אני מכוון את השעון - הוא תמיד יוצא מכיוון בכל נסיעה.

מקווה שבחודש הקרוב אתקין סט קומפוננט נורמלי

פורסם

מהשרשורים שאני אוהב לראות..

כנל אתך 206 מציע הכל רק מה שמפריע זה איכות חומרים בידוד רעשים ובלימת פגמי כביש

שמור עליה טוב לך תדע אולי כמה שנים היא תהיה אצלי חח

PEUGEOT 206XS

• 6 חודשים מאוחר יותר...
פורסם (נערך)

עדכון :

אז עברו יותר מ 9 חודשים וכמה אלפי ק"מ עם הצרפתייה להלן הרשמים.

אמינות : שוב דבר מיוחד. החלפתי 4 צמיגים לפלקן 914 ששילבו גם מחיר הוגן וגם שקט בנסיעה. פעם אחת נדלקה לי נורת אזהרת חום מנוע כשעליתי את פרוייד ( חיפה ). הסיבה הייתה ששמרתי את המנוע בסלד נמוך מדי ולכן הוא התחיל להתחמם. מצאתי שיש לבצע טיפוס בעליות בסלד של 2800 - 3100 וכך המנוע שומר על חום תקין ועדיין יחסית שקט.

טיפולים : יבוצע טיפול בשבוע הבא בגבע בעלות של 500 שח לשמנים ופילטרים. את הטסט אבצע בחודש הבא.

חוויות נסיעה : בדיוק מה שרציתי. הרכב מאוד שקט. לפעמים אני אוהב להשתיק גם את המערכת ולהעריך את השקט שיש בתא הנוסעים. החומרים באזורים שהם נוגעים מרגישים איכותיים. בהתחלה חששתי מציפוי הפלסטיק הרך שיתחיל להתקלף ( כמו שקורה בניסן קשקאי ), אך לשמחתי הם כנראה החליפו את סוג החומר ומדובר בחומרים עמידים יותר. משמע אין שריטות או קילופים ( חוץ ממתגי מערכת השמע ובקרת האקלים ( שזו מחלה ידועה של רנו וניסן מהשנים האלו. למזלי המצב אצלי טוב ואני מקפיד לשמור על זה ).

מנוע והתנהגות : ציינתי את זה בהתחלה, ואכן אני מחזק. האיזון בין נוחות לספורטיביות הוא מהמוצלחים שפגשתי. הרכב סופג מהמורות בצורה טובה מאוד, ויחד עם זאת ז' הנטייה במהלך פנייה היא מינימלית. ההגה משנה את קשיחותו אבל בעל תחושה מאוד מדוייקת וללא שטחים מתים. המנוע - 1.2 טורבו. רוב הכוח נמצא בין 1700 ל 3500. זה הטווח שבו אני שומר אותו. לא הרגשתי מחסור בכוח, ולא הייתי צריך למשוך הילוכים מעבר. כן לצערי מכיוון שמדובר במנוע קטן - בלימת המנוע לא טובה במיוחד בהורדת הילוכים ולכן יש צורך להשתמש יותר בבלמים מאשר השתמשתי ב 206 .

צריכת דלק : המחשב והמשאבה מורים על אזור 13.5 ק"מ לליטר. הנסיעות שלי הן בעיקר עירוניות בחיפה ופעם בשבועיים נסיעות למרכז עם רכב מלא + ציוד. משתדל לנהוג רגוע יחסית ועם בקרת שיוט.

אני מאוד שמח על הבחירה. הצלחתי למצוא רכב שדי נדיר על כבישי ארצנו. פעם בכמה שבועות כשאני רואה אחת - אני קצת מתלהב. לדעתי מדובר בחבילה מצויינת לחובב הנהיגה. נכון, המנוע לא חזק במיוחד. אבל תכלס? לנהיגה יום יומית הוא יותר ממספיק. אני לא מחפש מהירות. אני מחפש חוויה.

הכי אני אוהב - להיכנס ולצאת מהרכב. להביט אחורה ולהבין שהדבר הייחודי הזה - שלי. הדבר היחידי שמצער אותי זה שאולי בעוד חצי שנה אצטרך למכור אותה מאחר ואהיה חייב להיות כבול בשלשלאות הליסינג. בכל מקרה - גם אם זה יקרה ( וידעתי שזה יקרה ) אני שמח שלפחות שנה אזכה להיות במחיצת רכב שונה וייחודי על הכביש, ולא על עוד קופסת ליסינג אפורה/לבנה.

*** אם מישהו מכיר פירוקייה עם מגאן קופה, אני עדיין זקוק לפנס אחורי ימני ***

עריכה אחרונה על ידי daniel.gri
  • תוכן חדש...