Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3224 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם

חבר התייעץ איתי לגבי רכישה של הרכב כיד שנייה (110-140 אש"ח)

הבחור מתמקד בגרסאת ה 2 ליטר טורבו (192 כ"ס)

לא ידעתי לענות לו בכלל לגבי עלויות אחזקה, אשמח לשמוע:

טיפולים, ביטוחים, דלק ובלת"מים. מה לגבי אמינות (מחלות ידועות יקרות במיוחד)?

האם הרכב משמר את הרגשת הקארט המפורסמת?

מה ההבדלים בין גרסאת ה 2 ליטר לדור הקודם עם מנועי ה THP?

שאלה נוספת: אשמח להבין כיצד נוצרים הפרשי המחירים... בגרמניה לדוגמה, הקופרS וה 208GTI עולות כמעט אותו דבר, מדוע בישראל ההפרש מגיע ל 50%?

עריכה אחרונה על ידי Morningstar
פורסם

האם הרכב משמר את הרגשת הקארט המפורסמת?

לא. הוא לא מזכיר קארט בשום צורה שהיא.

אשמח להבין כיצד נוצרים הפרשי המחירים... בגרמניה לדוגמה, הקופרS וה 208GTI עולות כמעט אותו דבר, מדוע בישראל ההפרש מגיע ל 50%?

אי אפשר באמת להשוות מחירים של רכבים ככה. זה עניין של הסכמים שונים ועלויות שונות ליבואנים. אבל חוץ מזה, אני לא יודע מה בדיוק פג'ו מציעים, אבל למיני יש אפליקציית קונפיגורציה מאוד נרחבת, והבדלי המחיר בין קונפיגורציות שונות יכולים להיות די משמעותיים. בארץ אתה עקרונית יכול לקסטם את המיני שלך, אם תזמין אותה מהיבואן, אבל מה שהם מביאים כברירת מחדל, זה נדמה לי 2 רמות גימור, שאולי זה לא בדיוק אחד לאחד מה שאתה משווה מולו בגרמניה.

בזמנו כשחשבתי לקנות אחת, הגעתי לסדר גודל של 180 וקצת אלף לידנית על הנייר, עם קונפיגורציה שאני בחרתי, שהייתה די מצומצמת יחסית, כך שגם זה לא היה זול במיוחד.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

לא נהגתי בדור הקודם. האמת ששמעתי מכמה אנשים שהייתה יותר טובה, אבל אין לי מושג כל כך. שמעתי גם דברים טובים על הקופר הרגילה, שזולה משמעותית מ-S.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • תוכן חדש...