רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,588 נושאים בפורום הזה
-
- 2 תגובות
- 809 צפיות
בס"ד ידוע, שישנם ח"ח שדורשים אישור משרד התחבורה. השאלה היא כזאת, במידה ואני קונה פיזית את החלק בחו"ל (מקורי), האם יעשו לי בעיות בכניסה לארץ מבחינת אישורים וכו'? האם ישנם הגבלות מסוימות על הבאת חלקים מחו"ל במזוודה? (חוץ ממשקל כמובן).
הודעה אחרונה מאת korola, -
-
- אחראי פורום
- 30 תגובות
- 5.5 אלף צפיות
היי, בקרוב טס לצ׳כיה עם הבת זוג ורוצים לשכור רכב ליום אחד לטיול נופים ונסיעה לגרמניה. החלטתי להתפנק על אוטו יוקרתי.. רציתי משהו קטן צעיר וספורטיבי לדוגמא איזה מרצדס A45 או Audi RS3 או BMW M3 אך אני לא רואה איפה ניתן... מצאתי רק 3 אופציות שמעניינות והן מרצדס GLC, מרצדס C קלאס, מרצדס E קלאס. ההבדל במחיר זעום (בין 310₪ ליום ל374₪ ליום). מבחנת חניה אני מאמין שנצטרך לחנות רק פעם אחת ונעשה זאת בחניון ככה שנראה לי לא אמורה להיות בעיה להסתדר עם E קלאס. מבחנת גודל וההפתעה של לעלות לרכב גדול אני לא חושש, כי יצא לי לנהוג על רכבים גדולים, בעיקר ג׳יפים מאסיביים ויוקרתיים כמו דיסקברי החדשה ופורד אקספלורר. מה שמלחיץ הוא שבמרצדס יש המון רמות גימור ומשום מה אני נוטה לחשוב שהרמת גימור שמקב…
הודעה אחרונה מאת AsafRS, -
-
-
- אחראי פורום
- 18 תגובות
- 4.5 אלף צפיות
האמת שלא ידעתי שקיים דגם כזה. חשבתי שיש רק את ה 1.2 אטמוספרי ידנית, 1.2 טורבו אוטומטית ו 1.6 אוטומטית בשנים קודמות. אבל מתברר שקיימת פיג'ו 2008 עם מנוע 1.2 אטמוספרי 82 כ"ס וגיר רובוטי מצמד בודד 5 הילוכים. היום עשיתי סיבוב על אחת כזאת מודל 2015 עם 80 אלף ק"מ. ביום יום אני נוהג על רכב ידני, איכשהו יצא שעל רכב עם גיר רובוטי חד מצמדי נהגתי רק מספר שעות לפני כמה שנים. לכן אין לי כ"כ עם מה להשוות. אני לא יודע אם מה שאני הולך לתאר יותר טוב או פחות טוב ממה שקיים בתיבות הילוכים כאלה במכוניות אחרות. דבר מוזר שמתי לב אליו על ההתחלה - אין שום משבת שמונע שילוב להילוך. לא צריך ללחוץ על הברקס, לא צריך ללחוץ על שום כפתור על ידית ההילוכים. אפשר לשלב מניוטרל למצ…
הודעה אחרונה מאת yoav911gt2, -
-
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 681 צפיות
נפח מנוע - 1329 סמ"ק. האם ניתן (לא טכנית, אלא לפי תקנות משרד התחבורה) להתקין וו גרירה?
הודעה אחרונה מאת avz, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שבוע טוב. ראיתי שמוכרים כרטיסים למוטור סיטי - המסלול בשדה תימן - לתאריכים 25-26 לספטמבר (חוה"מ סוכות). לא הבנתי בדיוק מה הולך להיות שם. לא בא לי לקנות 4 כרטיסים (לי לאישה ולילדים) רק כדי להתאכזב. מישהו יכול לפרט על האירוע הנ"ל? תודה
הודעה אחרונה מאת matanya cahana, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 21 תגובות
- 6.3 אלף צפיות
אז אחרי כמעט 5 שנים עם לקסוסים: שנה ו8 עם IS300H ואחר כך 3 שנים וארבעה חודשים עם NX200 הגיע הזמן לסכם. הNX שירתה אותי נאמנה בתקופה זאת, 0 תקלות ואפילו לא תקלות הכי קטנות, ריקול אחד יחיד. אין ספק שאפשר להתאהב בשקט הנפשי שלקסוס נותנת לך, לא מפחד מתקלות, מחירי טיפולים קצת יותר יקרים מטויוטה וסחירות מטורפת.(הלקסוס נמכר לאבא שלי, אחרי שכל העולם רצה אותה) עוד דבר קטן לאחי יש גם NX אבל את ההיברידית ולאישתו CT200 וגם שם 0 תקלות והמון שקט. עוד אחד הדברים שממש אהבתי בלקסוס זה שהרכב נראה בפנים ובחוץ כאילו קיבלתי אותו רק אתמול ולא לפני 3 שנים, הכל חדש,יושב במקום ומרגיש איכותי מאוד, שום פלסטיק לא מרשרש, הריפודי עור מרגישים חדשים. בין הבחירה לרכב הבא היתה התלבטות קשה, ה…
הודעה אחרונה מאת niv, -
-
- 1 תגובות
- 765 צפיות
שלום לכם חברי הקהילה היקרים , רציתי לדעת האם בזמן דובר על אספקת הפולו לישראל ובאופן כללי לכל העולם עקב בעיה שהייתה בפס הייצור האם מישהו מכיר או קרא על כל בזמן האחרון ? כי אני זוכר שהיה משהו על זה האם מישהו יכול לרענן את זכרוני ? בברכה
הודעה אחרונה מאת kobi_g, -
נזק לרכב השכרה - גרמניה 1 2 3
מאת ay115- 32 תגובות
- 8 אלף צפיות
ערב טוב! אני נמצא כרגע בגרמניה עם רכב שכור, בעת ניסיון חניה בטעות נשרט הג'אנט של הרכב. - אני שוכר את הרכב מאוויס, בעת ביצוע ההזמנה ביצעתי הרחבת ביטוח מקסימלית - לביטול ההשתתפות העצמית וכן כולל שמשות, צמיגים ומראות. - עכשיו, בחוזה ההשכרה מצויין שעל כל נזק אני נדרש לדווח לחברת ההשכרה ולמשטרה המקומית. לפני שאני עושה מהומה על כלום, למישהו יש ניסיון עם עם אויס גרמניה ויודע האם אני צריך לבצע את כל זה בגלל שריטה בג'נט? (יצויין, כי במעמד קבלת הרכב לא עברו איתי על הרכב מבחינת נזקים וכו' - והפקיד אמר משהו בסגנון "יש לך ביטוח עם ביטול השתתפות עצמית, אז לא משנה")
הודעה אחרונה מאת ay115, -
הלכתי היום לאסוף את הרקסטון החדש שלי. איש המכירות המליץ שאאסוף אותו מראשל״צ, כי שם נקודת המסירה הראשית ואמר ״זה הכי טוב לך״. אז לקחתי חופש מהעבודה ונסעתי שעתיים לכיוון. כולם היו זריזים ואדיבים. אבל כשניגשנו לתא המטען, הזדעזענו הנציג ואני לגלות שהרכב נראה כאילו המתקין קיבל שיחה חשובה באמצע והלך - חיפויי פלסטיק מפורקים, שריטה בפלסטיק אחר, שאריות כבלי נחושת... הנציג לא ידע להרכיב הכל, אז קרא לאחד אחר שהצליח. יאללה, לא רציתי להתבאס אז התעלמתי מהתקרית והפלגתי לדרכי ברכב החדש (המדהים). אחרי הרבה פקקים, זכיתי לפתח מהירות ואז הבנתי שההגה רועד מאד. התקשרתי לשירות לקוחות שאמרה לי ״עליך לגשת למוקד שירות״ אז אמרתי לה שקניתי רכב חדש כדי שלא אצטרך לגשת לשום מקום, ולכן אעצור בדרך אצ…
הודעה אחרונה מאת meir_gi, -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
הרכב נרכש לאחר שני ידים עם ק"מ של 132K בהפחתה של 25% מהמחירון בזמנו עקב ליקויים אסטטים חיצונים וליקוים מכנים שהתגלו בבדיקת מכון. קצת היסטוריה של הרכב - יד 00 לקח את הרכב מהסוכנות ב11.1.2008 והחזיק בו עד 9.10.11, במהלך אותה תקופה הרכב גמע כ-77K ק"מ . להלן סקירה קצרה לאשר ארע ברכב : 14.4.08 - הרכב נלקח למוסך מורשה עקב תאונה . בוצע צביעה , פחחות , חשמל , החלפת דלת תא מטען , פנס אחורי ופגוש אחורי ו3 סמלי מאזדה. כיום ניתן לראות קילופי צבע בחלק האחורי של הרכב , סוג של עדות לאותה צביעה לא של היצרן. ב2009 הוחלף גומי בדלת נהג ובוצע החלפה ראשונית של דיסק+צלחות בלם קדמי. ב2010 בוצע החלפה של גומי דלת אחורית וב2011 בוצע החלפה נוספת של דיסק+צלחות קדמי. מלבד לכ…
הודעה אחרונה מאת Potato, -
-
איך שהזמן רץ לו ואני כבר סוגר שנתיים עם היונדאי I30 דגם Inspire מנוע 1.6 אוט', נקנתה עם 90K ק"מ היום עומדת על 100K ק"מ, ממוצע של 5K ק"מ לשנה. את הרכב לקחתי לבדיקה לפני קנייה והבדיקה יצאה טובה (כמה כסת"חים רגילים, לא משהו משמעותי) וכשבוע לאחר הקנייה לקחתי את הרכב לבדיקה כללית – בלמים, מחשב מנוע, הגה, צינורות והרכב נמצא תקין לחלוטין לשמחתי. בנוסף כחודשיים לפני הקנייה הבעלים הקודם ביצע טיפול גדול לרכב כך שסך הכל קניתי בלב שלם את הרכב. אבזור: אמנם מדובר בדגם הליסינג ה"ערום" לכאורה אך נהפוך הוא – הרכב כולל 6 כריות אוויר, ABS, EBD, בקרת יציבות, 4 ח"ח, שליטה מלאה על הרדיו מההגה, כניסות USB+AUX, אפשרות נעילת תא כפפות ועוד כמה פיצ'יפקס ותוספות נוחות. כל האבזור הנ"ל מ…
-
-
- אחראי פורום
- 36 תגובות
- 7.4 אלף צפיות
עם מחווה ל504 קופה מ1969, וקריצה מסוימת לרכבי שרירים אמריקאים, פיז׳ו תחשוף את הרכב לציבור המבקרים בתערוכת פריז שתיפתח בעוד שבועיים. פיזו טוענים שהמטרה היא לפתח מכונית עממית על הבסיס שלה תוך כחמש שנים, כאשר הנהג יוכל לבחור בין נסיעה אוטונומית לחלוטין, או שליטה מלאה ברכב. המנוע החשמלי מפיק 450 כ״ס שמאיצים את הקופה הזו למאה ב4 שניות, והטווח החשמלי הוא כ600 ק״מ מרשימים. בעיני היא מדליקה לגמרי. Sent from my iPhone using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת Ahbarony, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 18 תגובות
- 4.5 אלף צפיות
הצורך הוא הובלת ציוד מסויים למטרות עבודה, בתדירות של פעמיים-שלוש בשנה בממוצע. מדובר בציוד לא כבד במיוחד, משקל לכל היותר כמאה ק"ג, אך תופס נפח רב. בפעם הקודמת דחסתי את הכל לפלואנס, ולמרות שהכל נכנס בסופו של דבר (עם כף נעליים), זה היה סידור מאוד לא נוח ואני לא מתכוון לנסות זאת שוב. החשבון הכלכלי די ברור לי, וזה גם לא לב העניין פה. התקנת וו גרירה כ-2000 ש"ח, השכרת נגרר קטן אני מניח סביב 100 ש"ח ליום. משמעות לגבי תחזוקת הרכב די זניחה לאור התדירות, ובכל מקרה אני ממילא מכפיל תדירות טיפולים מרצוני החופשי. השכרת ברלינגו ליומיים או שלושה - סדר גודל של 300 ש"ח ליום כולל ביטוח מקסימלי, לא כולל דלק. במקרה הראשון חלק מהעלות יכול להזקף להוצאות רכב, ושאר העלויות בשני המקרים אני יכו…
הודעה אחרונה מאת קורן בן אשר, -
-
-
- אחראי פורום
- 6 עוקבים
- 97 תגובות
- 11.5 אלף צפיות
מחקר שמתפרסם לרגל יום האישה- נשים נוהגות טוב יותר ומעורבות בפחות תאונות. נשים נוהגות טוב יותר- ולא זו לא בדיחה וגם לא סיסמה פמיניסטית. עכשיו זו כבר עובדה. לרגל יום האישה הבינלאומי, שיחול ביום שבת, פירסמה עמותת "אור ירוק" מחקרים שמנפצים את הסטיגמה על נשים מאחורי ההגה. 40% מהנהגים בישראל הם נשים, ועל אף ששיעורן קרוב מאוד לזה של הגברים, מעורבותן בתאונות דרכים נמוכה באופן משמעותי מזו של הגברים. מהמחקרים עולה שנהגות מעורבות רק ב 10% מכלל התאונות הקטלניות וב 15% בלבד מהתאונות המוגדרות קשות. בקרב צעירים בני 20-16 הנוהגים תחת השפעת אלכוהול, סיכויי הנשים להיות מעורבות בתאונות קטלניות נמוכים בעשרות אחוזים מאלה של גברים. לעובדות האלה, שאולי יגרמו לגב…
הודעה אחרונה מאת shha, -
-
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
בעקבות תאונה אני זכאי לרכב חליפי קטן ל-21 יום מחברת השכרה ידועה. כשבאתי לאסוף אותו התגלו ה"קומבינות" הישראליות במיטבן, למשל: על כל מוקד פגיעה גובים 2000 ש"ח כך שבעצם די דוחפים אותך לרכוש ביטוח על נזקי פח ב- 25 ש"ח ליום. יש לי שתי שאלות בנושא: 1. האם ניתן לחייב את חברת הביטוח לכסות לי את הביטוח הנ"ל? 2. האם ניתן לרכוש ביטוח ל-21 יום באופן חיצוני לרכב השכרה והאם הפרמייה צפויה להיות זולה יותר? תודה מראש לעונים !
הודעה אחרונה מאת micha, -
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
שלום לכולם, שוקל לבצע הסבה לגז לרכב שלי, עלות דלק חודשית כ -1000 ש"ח. הפעם האחרונה ששאלו על הסבה בפורום היה לפני כשנה, אשמח לראות אם משהו השתנה מאז. יתרונות: 1. חסכון בדלק. 2. פחות מזיק לסביבה מאשר בנזין. חסרונות: 1. סיכון של נזק כתוצאה מהתקנה לא מקצועית. 2. סיכון של נזק במערכות שונות ברכב שלא יעודו לצרוך גז אלא דלק. 3. עלות התקנה בערך בין 5000 - 8000 (עם או בלי משמנת). 4. תחזוקה נוספת שנדרשת עקב מערכת הזג. 5. הקטנת תא המטען או ויתור על גלגל רזרבי לטובת המיכל גז. 6. מקטין את קהל היעד במכירה כי לא כולם מעוניינים ברכב שעבר הסבה. 7. אי יכולת לחנות בחניונים תת קרקעיים. האם יש עוד יתרונות\חסרונות שאני מפספס? המלצות\דעות בנושא יתקבלו בב…
הודעה אחרונה מאת Cerebral Cortex, -
- 7 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
התחלתי עבודה חדשה, ואני אמור לקבל רכב מליסינג. אחרי שבחרתי את אחד הדגמים (אוקטביה), נאמר לי שהוא בעצם כבר לא במלאי, ואולי יהיה בתחילת השנה הבאה. מכיוון שאנחנו לא רחוקים מסוף השנה ויש לי אפשרות לחכות, איזה יתרון יהיה בלמשוך את הזמן עד תחילת 2019? הכוונה היא מבחינת מבחר דגמים, שנות דגם, ומצד שני אולי גם מחיר גבוה יותר (אם חברת הליסינג לחוצה להיפטר עכשיו מדגמי 2018). אני לא נעול על אוקטביה, שואל באופן כללי. זאת פעם ראשונה שאני מקבל רכב מליסינג, ולא מכיר את הדקויות של הסידור הזה. אשמח לקבל תשובות מפורטות...
הודעה אחרונה מאת Alkash, -
- 4 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
לפני כמה זמן ראיתי פרסומת (כאן באתר) המתהדרת בכותרת "עם iTrack אתם תוכלו לאתר את הרכב שלכם", הקלקה על הלינק מביאה לדף בו נמכר משהו שנראה כמו סורק OBD(? הוא מוצג קרוב לשקע ה OBD) עם הטענה שזהו עוקב מבוסס GPS. חיפוש קצר על המכשיר לא ממש מביא לתוצאות, הדף הראשון בגוגל בכלל לא מזכיר את המכשיר הספציפי הזה ובאתר בעברית מופיע Novads OU Narva mnt 7, 5th Floor Tallinn - 10117 Estonia ביצירת הקשר. -מישהו מכיר את זה? איך זה עובד ו/או אמור לעבוד? -למה הוא צריך להיות מחובר לשקע ה OBD? -המכשיר נמכר אצלהם בכמעט 100$ בזמן שחיפוש פשוט מביא למשהו שנראה אותו דבר ב 50$ (Made in China כמובן...), יש להם יתרון כלשהו? אחרי הפרסומת הזו חשבתי שאולי פשוט אזרוק איזהשהו סלולרי אנדרואידי יש…
הודעה אחרונה מאת vic1234, -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 4.3 אלף צפיות
אשמח לדעת מה הדרך להיפטר,למכור רכב ישן שהוא כמעט ללא טסט עם כמה בעיות מיכניות לא גדולות. הרכב שברולט אבאו שנת 2008. 177,000 ק"מ. מצב חיצוני לא טוב מצב פנימי נורמלי. נורת כריות אוויר דולקת. בעוד חודש מסתיים הטסט. המזגן לא עובד מילוי גז אחרי שבועיים נעלם הגז.... הבוקר מי קירור נוזלים אחרי שממלאים. לא בטוח מהרדיאטור אלא מצינור כלשהו. כבר אין טעם לדעתי לתקן ולהעביר טסט . אשמח לדעת מה מקובל/אפשר לעשות עם רכב כזה. למכור לפירוק? לברזל? מאיפה ודרך מי ? מה מקובל לקבל עבור זה? אם נפטרים מהרכב ולא הולכים לנסוע איתו אפשר לדעתכם לקבל החזר יחסי על הביטוח חובה והצד ג'? תודה לכל העוזרי
הודעה אחרונה מאת discoTD5, -
-
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
נתקלתי לאחרונה בחו"ל בג'יפון לא גדול של הונדה המכונה B-RV. כפי ניתן להתרשם בצילומים שעשיתי הג'יפון אינו מכוער כלל, ומתומחר בחו"ל ברמה לא גבוהה. נראה לכם שווה משהו? יש סיכוי שיבואן הונדה יביא כזה?
הודעה אחרונה מאת itsik170, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 53 תגובות
- 11.6 אלף צפיות
אז אני תוהה מה עדיף מבחינת חסכון בדלק ושמירה על הרכב: להתחיל נהיגה ע״י הרמה איטית מלאה של דוושת הקלאץ׳ עד שהרכב גולש מעצמו ומשם כבר לתת קצת גז ולהעביר להילוך שני וכו׳ או להרים את הקלאץ׳ עד לנקודת החיכוך (׳חצי קלאץ׳) ובנקודה זו לתת קצת גז ורק אז לשחרר את הקלאץ׳ בצורה מלאה ומשם להמשיך לשני?
הודעה אחרונה מאת ProMeR, -
-
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
בס"ד חברים שלום, לאחרונה, יותר נכון מאז שאני מנסה למצוא ח"ח למכוניות גרמניות (בעיקר וואגיות), אני נתקל בהודעות שישנה בעיה במס' ה VIN. למרות שאני מבצע ווידוא מול הרישיון, עדיין ישנה בעיה. מישהו מכיר פתרון לבעיה?
הודעה אחרונה מאת fusion-x, -
שנה טובה לכולם, מדגדג לי לשלוח ברכת שנה טובה לגברת הנחמדה שקנתה ממני את האיביזה בתחילת השנה ועל הדרך לשאול מה שלום הרכב. אני יודע, אם חושבים על זה באופן לוגי אז כנראה שמדובר בצעד לא חכם במיוחד, אולי היא כלל לא מרוצה מהרכב והיא תנצל את ההזדמנות כדי להתלונן על הרכב. אני כנראה יעמוד במצב לא נעים ואתחרט על המהלך. מעניין לשמוע, אם בעבר מכרתם רכב מאוד שמור שהיה יקר ללבכם, האם יצרתם קשר עם הבעלים לאורך השנים כדי לבדוק מה מצבו של הרכב והאם בעליו הנוכחי מרוצה מהקניה? אם במקרה תתקלו ברכבם הישן, האם תיגשו לבעליו כדי לברר ולשמוע מה קורה עם הרכב?
הודעה אחרונה מאת AloniM3, -
אז היום בבוקר הכנסתי את הרכב שלי לטיפול 60,000, וביקשתי במפורש שהרכב יהיה מוכן עד 13:00. ב-12:30 מתקשרת אלי גברת נחמדה מהמוסך ואומרת לי שהאוטו בטיפול, ומכיוון שהעובדים יצאו להפסקת צהריים הוא לא יהיה מוכן עד 13:00 אלא קצת אחר כך, וחוצמזה - צריך להחליף רפידות בלם. מכיוון שהערכתי שתידרש החלפה (הקודמת הייתה לפני 30K ק"מ) אישרתי את זה וביקשתי שתשים לי את הרפידות הנוכחיות בשקית ברכב. עד כאן - בסדר גמור. אבל אז שאלתי אותה בכמה זמן יתארך הטיפול בעקבות החלפת הרפידות. שמעתי אותה קוראת לאחד העובדים, נקרא לו דוד, ושואלת אותו: "תגיד, מתי תגמרו את הטיפול אם יש החלפת רפידות"? והוא עונה לה (אני שומע דרך הטלפון): "לא יודע, עוד לא התחלנו את הטיפול" והיא חוזרת אלי: "תראה, אני …
הודעה אחרונה מאת Yossi dashti, -
-
- אחראי פורום
- 24 תגובות
- 4.8 אלף צפיות
טוב, אז אני זוכר שברכבים הישנים של אבא שלי הגלגל הרזרבי, בגודל מלא, היה ממוקם באזור המנוע. בשנים האחרונות יש ירידה בנפחי המנוע (אוקטוביה 1.0 לדוגמה) - מה שלכאורה משאיר המון מקום פנוי - אז למה זה לא קיים יותר?
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
-
- אחראי פורום
- 33 תגובות
- 8.6 אלף צפיות
הרקע – הטסט הגיע, לצערי הרב בגלל שילוב של חגים(מה שגורם למספר מועט של ימים להיות אפשרי לשים את האוטו לטסט) ועומס של פגישות בין לקוחות דרש ממני ומחברת הליסינג להיות יצירתיים היום ולקחת רכב חלופי למשך היום ע"מ שנספיק להעביר את הרכב טסט בזמן. בהגיעי למגרש חברת הליסינג הנציג הציע באדיבות שאם אני רוצה את הרכב מהר יש לו פתרון(ראה שאני לחוץ להמשיך את היום) – אני אביא לך את הרישיון החדש עם אסמכתא סע רגע למכון טסטים ואחרי 40 דקות אתה בחוץ, מכיוון שמיהרתי לפגישה בצד השני של גוש דן(וכן, גם לא כ"כ מתאים לי להעביר את הרכב טסט בעצמי– בואו, בכל זאת רכב ליסינג) סירבתי בנימוס, הנציג המבואס אמר "טוב, איך שאתה רוצה – תביאו לו את הפונטו" – "הפונטו?! יש פונטו בחברות הליסינג בכלל?"(בר…
הודעה אחרונה מאת Adamm, -
-
סיכום שנתיים עם פיג'ו 301 1.2 82כ"ס רובוטית 2016 (עדכון בהמשך) 1 2 3
מאת Guest Wildlands-
- אחראי פורום
- 30 תגובות
- 9.2 אלף צפיות
הרכב עושה את העבודה נאמנה בינתיים, לא נתקעתי עם הרכב בשנתיים הראשונות שלו, מקווה שכך יישאר המצב, מיותר לספק חוות דעת או לפרט על הרכב הדי ידוע לשמצה, גם כך זה לא ישנה שום דעה, ברור מה לזכות ומה לחובה. סיכום עלויות: 72000 ש"ח - קניה הרכב בהערכה, כולל אגרת רישוי, פתיחת תיק בפמה מימון. 300 ש"ח - חיישני רווירס 180 ש"ח - מצלמת דרך 739 ש"ח - 15K ק"מ טיפול 1221 ש"ח - אגרה שנתית 858 ש"ח - 30K ק"מ טיפול 20 ש"ח - מנורת פנס ראשי ימין 1020 ש"ח - 42K ק"מ רפידות וצלחות קדמיות - כולל תיקון במסגרת אחריות לרעש בסיבוב ההגה (אין לי מושג מה תוקן בזמנו) 1221 ש"ח - אגרה שנתית 20 ש"ח - מנורת פנס ראשי שמאל 1206 ש"ח 45K - טיפול גדול 1150 ש"ח - 50K צמיגים וכיוון…
הודעה אחרונה מאת Ron.P, -
-
היי, יותר ויותר מכוניות חדשות מגיעות עם שלל טכנולוגיות חדשות, ואחת מהם היא יותר "מחשבים קטנים" עם מסכים (דיגיטל קוקפיט, בקרת הקלים וכו...). היום ידועה לכולם שמחשב מחזיק בין 3 ל5 שנים עד שהוא מתחיל להראות סימנים של עייפות. אז מה זה אומר מבחינת המכוניות הללו? עוד 5 שנים לא יהיה שווה לקנות מכוניות משומשות בגלל שיהיה מאוד יקר להחיליף את המחשבים האלה? אשמח שתביאו את הדעה שלכם על הנושא הזה.
הודעה אחרונה מאת hans, -
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 4.2 אלף צפיות
מעוניין להתקין וו לרנו פלואנס מה האפשרות הכי זולה ?
הודעה אחרונה מאת רפי לין, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 4.8 אלף צפיות
שלום, לפני שלושה חודשים בערך הזמנתי איביזה חדשה מהסוכנות ובחוזה זמן הגעת הרכב לארץ הוא ב20 לספטמבר. אתמול אחרי שהתקשרתי אמרו לי שרק ב21 לאוקטובר הרכב יגיע ושהאניה כבר יצאה מהנמל. זה דבר נפוץ הדחיות האלה? אפשר לדרוש פיצוי עם דבר כזה?
הודעה אחרונה מאת YaronNahum, -
-
מי מחובר 47 משתמשים רשומים, 10 אנונימיים, 425 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- צוק
- zaf
- שביט
- Chmimo
- גולדן191
- chezik
- yuvk
- itaysamurai
- פאר האורה
- פינדר
- orsh99
- נתנאל - Net