רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,588 נושאים בפורום הזה
-
מקווה שהשאלה לא מטומטמת, האם יש אחריות יצרן על צמיגים? לרכב שלי בדיוק שנתיים על הכביש מסה"כ 3 שנות אחריות, תאריך יצויר הצמיגים הוא בסביבות השבוע ה30 שנת 2015, כל מי שרואה אותם אומר לי להחליף ומהר בעיקר בתיקוני פנצ'ר, עד ששלשום ראה אותם שוטר והעיר לי על כך, ובקש ממני להחליף אותם באופן בהול, הבעיה היא שהם נורא יבשים, איך יתכן רכב עם כ50000 ק"מ בלבד בן שנתיים וכבר עם צמיגים כל כך יבשים?, יש לי בכלל על מה לפנות ליבואן?
הודעה אחרונה מאת Max.M, -
- 0 תגובות
- 741 צפיות
המגבים מתנהגים בצורה מוזרה, אלה התופעות: לפעמים, בהתנעת הרכב המגבים מתחילים לעבוד במשך כ-20 שניות, נעצרים באמצע השמשה הקדמית, לאחר כמה שניות שוב עובדים, לאחר כ-3 מחזורים של הפעילות הנ"ל הם נעצרים במקומם. אגב, כאשר המגבים נעצרים באמצע השמשה, ידית ההפעלה של המגבים לא מתפקדת. 2. אם אני מפעיל את המגבים חד-פעמית עם הטזת מים (משיכה אחת בידית) מתרחשת תופעה דומה למה שמתואר לעיל. במצב תקין הוא מבצע כמה ניגובים....הפסקה של כ-3 שניות..עוד ניגוב אחד ועוצר. ידית ההפעלה של המגבים וכו' נבדקה ונמצאה תקינה. מי יכול לטפל בבעיה כזו? פניתי ל-2 חשמלאי רכב, לא ממש רצו להתעסק עם זה. פניתי למוסך מורשה של ניסאן, לאחר בחינה של כ-20 דקות + 300 ש"ח המליצו לי להחליף את מחשב ה …
הודעה אחרונה מאת hilanid, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 3 אלף צפיות
רכשתי רכב חדש, סקודה קארוק, אני מעוניין להתקין חיישני חנייה קידמיים. מחיפוש באינטרנט יש מידע מאוד מוגבל ואני מנסה להבין אם יש בעיה עם המוצר. ואם יש מוצרים איכותים. אני מדבר על חיישנים לא מקוריים. ידוע לי שהתקנות מקוריות עובדות בד"כ טוב. האם למישהו יש התנסות עם התקנה לא מקורית? למה כל כך בעייתי לספק התקנה מקורית לרכב שבגירסאות הגבוהות יש את החיישנים הקדמיים. תודה מראש, גל
הודעה אחרונה מאת Mike808, -
-
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
שלום לכולם, בשעה טובה הצטרפה למשפחה קיה ריו סדאן אוטומטית (צורה חדשה). אחרי נסיעה בעיר כ7 ק''מ והגעה חזרה, אני תמיד שם לב שמד מחוג הדלק יורד כאילו נסעתי בכסחנות עם דוושת הגז ואני מרבה לנסוע עם נורת הECO דולקת. האם זה נורמאלי?
הודעה אחרונה מאת AviorXD, -
-
שלום וברכה לכולם.. לפני שנה קניתי פורד גלקסי 2012 מנוע 2.0 לי' אקובוסט. גיר 6 הילוכים רובוטי כפול מצמדים.. (את זה אני יודע מקריאה באתרים שונים על הרכב..) קראתי הרבה על הגיר הרובוטי כפול מצמדי (DSG אם אני לא טועה..) על מעלותיו ועל חסרונותיו.. ורציתי לשתף אתכם בחוויה שלי עם הגיר הזה.. אז ככה: אני נהג די אגרסיבי, ובנהיגה אגרסיבית הכל מתפקד ללא רבב, כלומר העברת הילוכים אפשר לומר מושלמת.. אם כי ניתן לסייג ולומר שפעם ב.. הגיר מתבלבל, אבל זה זניח. צריכת הדלק שלי 1/6.8 שזה המון אני יודע.. (בעבר היה לי קיאה קרניבל ז"ל מנוע 3.0 לי' צריכת סולר 1/7 בערך, והכל בנהיגה אגרסיבית). מתוך רצון לשפר את צריכת הדלק עשיתי בדיקה.. התחלתי לנסוע כמו צב!! פשוט מאוד האצות איטיות להחריד ב…
הודעה אחרונה מאת פ.א, -
- 8 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שנה טובה לכולם. לקראת סוף החודש אני עתיד לעבור דירה. החלטתי שבשביל להוזיל עלויות, היות והדירה שאני עוזב קטנה וללא יותר מדי פריטים, אבצע את ההעברה בעצמי ובעזרה של שני פועלים. התחלתי לעשות סקר שוק להשכרת רכב מסרחי (דוקאטו/בוקסר). קיבלתי הצעה טובה מחברה מסויימת (שלא אנקוב בשמה) עבור בוקסר ארוך גבוה. הנציג היה אדיב ונחמד, שריינתי את התאריך ונתתי אשראי לביטחון. לפני מספר ימים, התקשר אלי אותו נציג ואמר כי הוא נאלץ לבטל את ההזמנה. לדבריו, לקוח ששכר את הרכב עשה תאונה ומחכים לחלקים והוא לא מאמין שהם יגיעו עד התאריך שהזמנתי (עשרים ומשהו יום מראש). שאלתי אם אין להם עוד רכב כזה והוא ענה שזה הרכב היחיד מהקטגוריה בחברה ולכן הוא מאוד מצטער אך נאלץ לבטל את ההזמנה כי אינו יכול להתח…
הודעה אחרונה מאת yoni_yoni, -
האנטרי החדש והמסקרן של קיה בשוק הפרפורמנס סדאן הגיע לאולמות כאן, אז הלכתי להעיף מבט. רשמים ראשוניים - 1. אמנם קיה, אבל נראית לא רע בכלל - במיוחד החזית. את האחוריים לא אהבתי, "זליגת" הפנסים לצד הרכב לא מסתדר לי טוב בעין. 2. אמנם קיה (שוב), אבל איכות תא הנוסעים - הן ברמת החומרים והן מבחינת העיצוב - ממש מוצלח. 3. למרות שהיא מזכירה קצת את האוקטביה מבחינת המבנה, בתכלס תא המטען קטן משציפיתי. לנוסעים מאחור יש מרווח רגליים סביר, אבל ישיבה נמוכה ומרווח ראש אפסי באמצע השורה גורס נוחות חלקית בלבד. זה רכב שמתאים יותר ל4 נוסעים. 4. מבחינת value, בהינתן הביצועים ורמת הגימור - ייתכן שמדובר בפנינה. יש אירוע מסלול עוד כמה זמן, אז ייתכן שאעשה גיחה לראות מה היא שווה כש…
הודעה אחרונה מאת itsik170, -
אחרי כמעט חודש ברומניה, מתוכם 16 יום עם רכב(12 ימים של נהיגה מעניינת) אפשר לסכם. על מקומות וערים יש מספיק מידע,היו לי המון חורים בנושא הנהיגה ולכן אפרט עליהם: השכרתי רכב מהארץ בקטגוריה משפחתית מבאדג'ט,בשדה בבוקרשט חיכתה פורד פוקוס דיזל שנת 2016 עם 72,000 ק"מ. לא חדש אבל אחרי ווקס ושטיפה יסודית. הכביש הראשי A1 הוא כביש מהיר עם מגבלת מהירות של 130 קמ"ש ברוב הדרך,אך קיימים מקטעים של 100 ושל 80 וחשוב לשים לב. המהירות נמדדת בשיטה האיטלקית-מצלמות המנטרות מהירות ממוצעת. התנועה בכבישים המהירים זורמת ונוח לנווט עם WAZE(סים מקומי ב50 שקל עם 50 ג'יגה גלישה הספיק בהחלט). לאחר מכן הדרך התפצלה לה ועליתי על הטראנספרגשן,יש לשים לב באילו ימים הכביש פתוח,לפעמים הוא ס…
הודעה אחרונה מאת Potato, -
בגלל שתופסים לי את החניה לעיתים קרובות וראיתי ששום דבר לא עוזר ורק העצבים שלי עולים מיום ליום. ומהפחד מגניבת הרכב החלטתי להתקין מחסום לחניה. לאחר שחיפשתי וראיתי כמה מחסומים קניתי את המחסום הבא. האם למשהוא יש ניסיון איתו? האם לדעתכם עשיתי את המעשה הנכון?
הודעה אחרונה מאת shha, -
כך אמר פלאטו שרון הלילה בתוכנית ''רשת כלכלית''. הייתם קונים ב35K? וזה רציני שיש לה מנוע שפועל על אוויר דחוס? http://reshet.tv/Shows/Calcalit/videomarklist,233305
טיול שעשינו, דניאל ספיר ואני באלפים באוסטריה, שוייץ וגרמניה. חובבי רכב מכנים את הצליל שמנוע מפיק במילה "צליל". כאלו שאינם חובבי רכב מכנים זאת במילה "רעש". אנחנו חובב רכב. היגואר F-TYPE עושה ר-ע-ש. ליתר דיוק, 550 סוסים צוהלים ורועמים כשלוחצים על דוושת התאוצה. זה רעש מחריש אוזניים, צורם, גורם לתחושת מועקה, אבל ממכר עבורי ברמות מפחידות. בכל סל"ד. בכל מהירות. החל מרגע ההתנעה, מתכנני הרכב כיילו אותו להרעיש. נכנסים לאוטו, מתניעים, נהמה מפחידה נשמעת בחניון. ציפינו לראות מסוק קוברה מגיח מאחורי האוטו. אבל לא. זה האוטו. "הקטור שלנו?" כן. שלנו. האוטו שלנו עשה את הרעש הזה. הרעש הזה מתגבר בנסיעה רגועה, גם על 1000 סל"ד בלבד, ובכל פעם שמרפים מדוושת ה"גז", נשמעים פמפ…
הודעה אחרונה מאת Mr.Hybrid, -
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
היי חברים , האם משהו התנסה בתהליך של רישוי לגרור בבנייה עצמית? אפשרי?
הודעה אחרונה מאת guya72, -
- 1 תגובות
- 2 אלף צפיות
היי כולם, שק העור על ידית ההילוכים ב-i20 2010 הידנית שלי גמור ממש. אני רוצה להחליף אותו ולשם כך קניתי מאיביי שק עור שפורק מיונדאי i20 מגרמניה (עם הפלסטיק מלמטה שמחזיק את שק העור). הבעיה היא שאני לא מצליח להוציא את שק העור. אני מסתכל לדוגמה על הסרטון הבא- אני מנסה לדחוף סכין קטנה בין שק העור לבין החישוק הכסוף שמסביבו כדי לשחרר תופסנים קטנים, הבעיה היא שלא משנה כמה אני מנסה אני לא מצליח לשחרר את שק העור. אני גם מפחד לעשות חזק מדי שהפלסטיק שמחזיק את שק העור מלמטה לא יישבר. האם יש משהו שאני מפספס? איך התהליך אמור להיראות? תודה
הודעה אחרונה מאת zvir, -
- 35 תגובות
- 7.5 אלף צפיות
שלום לכולם, בשנה האחרונה אני לא גר בישראל יותר, והייתי בשבוע האחרון בפעם הראשונה בארץ כתייר. חוויה יוצאת דופן. כמובן שבשנה אחת הרבה דברים לא השתנו, אבל בהחלט קיימת פרספקטיבה חדשה אחרי מגורים של כשנה בעיר בינונית-גדולה במרכז אירופה. השכרת רכב: שכרתי רכב בשדה התעופה. רכב מסוג משפחתי. הציעו לי לבחור בין קורולה לסיוויק. אמרתי ניקח את הסיוויק, נראה איך היא. לחיוב - רכב מרווח יחסית מקדימה, תא מטען מספק, הרכב לא מרגיש עגלה ונוסע כמו שצריך. יחסית לחברת השכרה בארץ הגיע עם 3 אלף קילומטר בלבד ועם קרוז קונטרול, חימום מושבים (בארץ באוגוסט זה קריטי) וכ"ו. חייב לציין שבתור אחד שהתרגל לרמה זוועתית של רכבים מהשכרה בארץ, הופתעתי לטובה. רכב חדש, נקי, ואפילו מאובזר באופן סביר. כמ…
הודעה אחרונה מאת sperial, -
מצאתי את הבנזין באוויס ב147 כולל אגרות. אני מעדיף את הדיזל משום מה למרות שאנחנו עושים 20-22 אלף בשנה. האם בכלל ההחלטה ללכת על דיזל עם קיומטרז' כזה נכונה?
הודעה אחרונה מאת save, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 20 תגובות
- 7.6 אלף צפיות
ראשית שנה טובה לכל בית ישראל ! אז הנה תופעה מוזרה: אני נוהג ברכב אטמוספרי ( פיג'ו 108, מנוע 1.2 "פיורטק", 3 צילינדרים), ושמתי לב לתופעה מעניינת: בד"כ אני מתדלק את הרכב ב 95, כנדרש ע"י היצרן. אולם כאשר אני מתדלק ב 98, אני חש שהמנוע פחות רועד, רהוט יותר, טיפהל'ה יותר כח, הנסיעה יותר שקטה וצריכת הדלק נמוכה יותר (בקטנה). מצד שני, ברור לי שאם היצרן לא הגדיר דלק 98, התופעות שאני מתאר לא הכי הגיוניות. אז האם אני באמת חי באשליות ? חשוב לציין שאני מתדלק באותה תחנה שאני סומך עליה, אז זה לא הכיוון. נ.ב את הרכב המשפחתי הגדול אני מתדלק ב 98 באופן קבוע ( TSI ), וכאן אין לי בכלל ספקות לגבי היעילות.
הודעה אחרונה מאת shellcase, -
-
- עוקב אחד
- 17 תגובות
- 4.4 אלף צפיות
אהלן, השתחררתי לפני חצי שנה הגיע הזמן לקנות רכב (תקציב עד 20 אלף) אני בן יחיד, אמא חד הורית, אין לי אבא. מעולם לא החזקנו רכב, מעולם לא הבנתי ברכבים. תסלחו לי מראש על כל הבורות, אבל אני רוצה להבין את הבסיס רגע - ולאט לאט להתקדם. 1) מה זה נפח מנוע? 2) מה זה כוחות סוס? 3) מה זה מומנט? 4) איך כל אחד משפיע על הנסיעה ועל איכות הרכב בפועל? 5) כשאני נכנס למודעה ביד 2, איך אני יודע מה הצריכת דלק של הרכב, ומה נחשב חסכוני? 6) יש לי תקציב ואני יכול לקנות במזומן, למה לא לקנות רכב יד שנייה מליסינג? 7) 00 זה יד ראשונה, 01 זה יד שנייה? יש עוד דברים שאני צריך בשביל להבין את הבסיס? 9) אפשר הסבר מה חשוב לשאול ולבדוק כשאתה מתקשר למוכר? על מה לשים דגש במודעה?…
הודעה אחרונה מאת שביט, -
שלב גרסאות הבטא הסתיים ויש גרסה מעודכנת לWaze שנתמכת ע"י Android Auto. https://blog.waze.com/2017/07/Waze-for-Android-Auto.html ולבעלי האייפונים נאחל במהרה בימנו...
הודעה אחרונה מאת samg, -
- 9 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
ידוע מתי צ’מפיון יתחילו לשווק את הרכב עם המנוע החדש 1.5L? או שנשארים מאחור עם ה 1.4?
הודעה אחרונה מאת robertf, -
- 1 תגובות
- 875 צפיות
בזמן של "דמדומי חג" והרהורים על אווירה ששוררת באופן תמידי בקרב כלל נהגי ישראל, בנוגע לשירות שניתן מצד היבואן ברכישת רכב חדש, רציתי לדעת באם יש כזה דבר?משהו אמיתי, שמבוסס על חוות דעת אמיתיות ככל האפשר. באם לא-אולי ניתן לעשות איזה סקר מכלל המשתתפים באתר, לקחת בחשבון שלחלקם באופן טבעי ולא טבעי יש זיקה כלשהי ליבואן כזה או אחר..לעשות עוד כמה סינונים שיעזרו לקבל תמונת מצב אמיתית ולפרסם כל שנה? מצעד בגלגלץ אפשר כל שנה וזה לא? שיזיעו קצת היבואנים ויתחילו לתת שירות כנדרש, הרי גם ככה הם עושים עלינו קופה ושיהיה לבריאות אבל לפחות שיתנו גם שירות טוב. זה המקום י לציין שחובה לפתוח את השוק לייבוא מקביל בצורה אמיתית, ולא מצב שמעבר למספר בודד של סוכניות, עם מלאי רכבים ותנאי ושירות…
הודעה אחרונה מאת shugiflex, -
שלום רב, מדובר באודי Q3, לפני כחצי שנה בזמן נהיגה הווילון האחורי שמכסה את תא המטען נסגר בפתאומיות. מדי פעם זה היה חוזר על עצמו עד ששמתי לב שבקצה המסילה יש מעצור בצורת "ט". פניתי למוסך היבואן, הם צילמו את החלק ושלחו בקשה ליבואן לתיקון. עכשו חזרה אלי נציגת שירות והתחיל להאשים אותי שאני שברתי את החלק והיצרן לא מאשר את התיקון. פשוט חוצפה! גם מאשימים אותי שאני שקרן וגם לא רוצים לתקן. ביקשתי ממנה שתסביר לי איך אפשר לשבור כזה חלק, אם היא בטוחה שאני שברתי אותי. היא אפילו לא ידעה לתאר לי איך החלק הזה נראה... מה אתם מציעים? מה אפשר לעשות?
הודעה אחרונה מאת דניאל1983, -
-
- אחראי פורום
- 26 תגובות
- 5.6 אלף צפיות
מחר אני חוזר ארצה לאחר כמעט שבוע באי הגדול ביוון, כרתים. אני יודע שכבר כתבו את זה לפני, אבל אתרום את שני הדרכמוט שלי. כפי שכבר ציינו אחרים, הכבישים כאן אכן פרימיטיביים והמהירות המרבית המותרת 110, אם כי בעיקר 70 עד 90. בעצם, לא משנה מה המהירות המותרת - גם כך כמעט תמיד יש נתיב אחד ואתה נתקע אחרי משאית. הכבישים בלילה חשוכים ולעיתים מסוכנים. ברומא תהייה רומאי ובכרתים יווני, גם אני התרגלתי לרדת לשוליים ולתת למהירים ממני לעקוף. הרכב השכור שלקחתי היה יונדאי i20 ידנית חדשה. היא מציעה אבזור בסיסי ביותר, מזגן לא מאד משכנע ומושבים לא מאד נוחים לנסיעות ממושכות. מצד שני, היא מרווחת ויש לה תא מטען מספק ביותר, והיא יחסית חסכונית. לדעתי זה נפח 1250, עם חמש נפשות היא מאד מתקשה לטפס עליו…
הודעה אחרונה מאת Eddard, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
מה עדיף? קשה או רך? צינור אחד או שניים? לא, זה לא מה שהתכוונו, יא חבורה של סוטים. אנחנו בכלל מדברים על קוילאוברים.
הודעה אחרונה מאת shellcase, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
היי, לצורך עבודה שאני מכינה, אשמח להתייעץ אתכם ולדעת אילו כבישים מסוכנים יש בישראל, כאלו שידוע שיש בהם תאונות ואין אכיפה או האכיפה מועטה, אשמח לעזרתכם, תודה.
הודעה אחרונה מאת sronis, -
-
קיבלתי במינכן מסוכנות אויס את הרכב הנ"ל כשהוא במפרט גבוה במיוחד. אוטומט עם מנוע 2000 דיזל כשהוא חשמלי לחלוטין. מערך מצלמות 360 כיסאות מסאג' קדמיים, מערך בטיחות מלא שכולל היגוי אוטונומי לסטיה מנתיב, מערכת GPS מעולה על שני מסכים, מערכת מולטימדיה עשירה ומערכת מיזוג לארבע אזורים. ועוד המון תוספות כמו התנעה ללא מפתח. נהגתי איתו באוטובאנים בגרמניה ללא הגבלת מהירות, באוסטריה ובדולומיטים באיטליה. הרכב שקט מאוד והמנוע דיזל גמיש מאוד שזה בונוס רציני במקומות עירוניים עם מצלמות מהירות. גיר אוטומט 6 הילוכים והכי חשוב, הרכב שונא דלק. נוסעים מרחקים עצומים והמחוג בקושי זז. לגבי האמינות ברור לי שסיטרואן זו לא טויוטה לכן לא מתייחס לזה.
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 15 תגובות
- 9.2 אלף צפיות
- האם יש רכבים שידועים בשמשמות איכותיות המגנות משמש? (אשמח לדעת דגמים, זה חשוב לי בבחירת הרכב) - האם יש מדבקות/ ציפוי איכותי ואמין שאפשר לשים (ואז אשמח לדעת איפה והערכת מחיר) תודה
הודעה אחרונה מאת Nissan Skyline GTR, -
-
- 3 תגובות
- 10.3 אלף צפיות
מה התעריף לאגרה שנתית לנגרר ? קיים מושג "אספנות " לנגררים ? אם לא שולמה האגרה מספר שנים - יש צורך בבדיקות מעבדה ?
הודעה אחרונה מאת shugiflex, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 11.8 אלף צפיות
האם שני תווי חניה (כל אחד מבני הזוג רשום ברשות מוניציפלית שונה) מהווה בעיה? מדובר בתל אביב ורמת גן. יש לעיריות מנגנון שמאתר את זה ומונע חידוש תווי חניה?
הודעה אחרונה מאת Ahbarony, -
-
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1 אלף צפיות
קודם כל אני נהג חדש, אז מצטער על השאלות הטיפשיות. נהגתי ברכב של המורה קיה חדישה כלשהי (לא זוכר שם דגם) והכל היה סבבה. במאזדה שקנינו הדוושות הן יותר מדי רגישות לעומת הקיה, כל נגיעה והאוטו או טס או נעצר חזק מדי וזה מעיק . דבר שני ההגה מאוד מאוד קשה וגם לא חוזר למקום מעצמו ברוב הפעמים, כמו בקיה של המורה. יש מה לעשות או שפשוט בגלל שזה רכב ישן אז זאת המציאות?
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 20 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
שלום לכולם. התקנתי מערכות לרכב מחברה מאוד מאוד מכובדת שכרגע לא ארצה לנקוב בשמה כי עוד אולי יש סיכוי שישמרו על כבודם ויחזרו אלי בהסכמה למה שהבטיחו. העסקה הייתה כזו, אני מרכז עבורם ארבעה רכבים להתקנת מערכת (משפחה, חבר, דוד) והם מפנקים במצלמות דרך. כך נאמר בשיחה שלי איתם והשיחות מוקלטות. הגיעו המתקין וביצע את ההתקנות בכל הרכבים, לאחר מכן הוציא מצלמת דרך ומסר לי. כששאלתי אותו מה עם שאר המצלמות ענה שקיבל הוראה לתת לי מצלמה אחת. יצרתי קשר עם החברה שמיד טענה שדובר תמיד על מצלמה יחידה וזה מה שסוכם. אמרתי להם שהם טועים ושיש לי שיחות מוקלטות, האזנתי להם ונאמר בפרוש "מצלמות" ולא "מצלמה". שלחתי להם את השיחות לאן שביקשו ומאז עברו שלושה ימים ואין מענה מהחברה. מה גם, מיום סגי…
הודעה אחרונה מאת Mr.Hybrid, -
-
מי מחובר 6 משתמשים רשומים, 2 אנונימיים, 700 אורחים (הצג רשימה מלאה)