Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2859 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ואני שכרתי לפני שבועיים בספרד A4 אוטומטית. דיזל היברידית מ באדג'ט. אפילו מצלמת רברס לא היתה שם, שלא לדבר על מערכות בטיחות אחרות.

Sent from my ONEPLUS A3000 using Tapatalk

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אין חוקים לדברים האלא, וזה משתנה מרכב לרכב גם באותה חברה. זה בעיקר קשור להקצאות מהיצרנים לחברות השכרה, מה הם רוצים לדחוף להן והדגמים שהם רוצים לקדם.

בחופשה שלנו הקיץ יצא לי לשכור מרצדס Viano (אוטובוס...) שהפתיעה גם בדגם עצמו כי זה היה ה250d שזו הגרסה הכי יקרה וחזקה שלהם, וגם באיבזור שהיה מפנק ביותר (כולל מצלמות 360 שהפכו את התמרונים בחניה לקלים מאוד). הסי קלאס ששכרנו לאחר מכן ליומיים היתה ערומה מאיבזור וגם לא כללה מצלמת רוורס (תצוגה גרפית בלבד). כנ״ל הDS7 ששכרנו בסוף (שעליו ארשום רשמים בנפרד), שאמנם כרכב היה מפנק למדי אבל בלי Keyless, בלי מצלמת רוורס (פשע בSUV) בלי בגאז׳ חשמלי, בלי סאנרוף (אבל זה לא מפתיע כי בניגוד לפה באירופה זו לא תוספת פופולארית במיוחד) ואיבזור הבטיחות היה מינימלי למדי.

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם
המודעות של הנהגים לאבזורים הגדולים והקטנים עולה יותר ויותר עם השנים ועל כן גם הדרישות.

אולי גם הנושא הזה ישתנה אצלנו בעתיד, מקווה.

זה לא שאין פה רכבים ממותגים עממיים שמגיעים מפוצצים באיבזור. 3008 פרמיום זו דוגמא אחת, או קארוק אקסלוסיב למשל.

פורסם
קיבלתי במינכן מסוכנות אויס את הרכב הנ"ל כשהוא במפרט גבוה במיוחד.

אוטומט עם מנוע 2000 דיזל כשהוא חשמלי לחלוטין.

מערך מצלמות 360 כיסאות מסאג' קדמיים, מערך בטיחות מלא שכולל היגוי אוטונומי לסטיה מנתיב, מערכת GPS מעולה על שני מסכים, מערכת מולטימדיה עשירה ומערכת מיזוג לארבע אזורים.

ועוד המון תוספות כמו התנעה ללא מפתח.

נהגתי איתו באוטובאנים בגרמניה ללא הגבלת מהירות, באוסטריה ובדולומיטים באיטליה.

הרכב שקט מאוד והמנוע דיזל גמיש מאוד שזה בונוס רציני במקומות עירוניים עם מצלמות מהירות. גיר אוטומט 6 הילוכים והכי חשוב, הרכב שונא דלק.

נוסעים מרחקים עצומים והמחוג בקושי זז.

לגבי האמינות ברור לי שסיטרואן זו לא טויוטה לכן לא מתייחס לזה.

לא פרטת כמה זמן האוטו היה ברשותך, מעריך שלא מספיק על מנת לגזור איזו מסקנה לענין הפיסקה האחרונה אצלך, מה שמשאיר אותה קצת לא שייכת ותלויה באויר. ואגב, בכלל לא ברור שזה "ברור", אבל גם אני לא אתייחס לזה.

פורסם

הרכב עדיין ברשותי

נסעתי אתו ממינכן לדולומיטים 7 שעות

ביום אחד נסעתי באוטובאנים ללא הגבלת מהירות ממינכן לגבול האוסטרי.

חציתי את אזור הטירול האוסטרי ונכנסתי לאיטליה דרך גשר אירופה.

באיטליה נכנסתי לדולומיטים. נסיעה קשה מאוד עם עליות תלולות עד למלון במעבר פורדוי.

כל זה 7 שעות עם מספר הפסקות קלות לקפה וארוחה אחת.

למחרת עשיתי את כביש הדולומיטים שהוא בחלקו קשה מאוד לנסיעה.

היום אני חוצה את הדולומיטים האיטלקים ונוסע לונציה. עוד נסיעה של מספר שעות.

פורסם
כנ"ל.

קיבלתי בגרמניה קיה ספורטג', מנוע 2000 טורבו דיזל, 180 כ"ס (דגם GT-LINE)

עם אבזור בטיחות ונוחות מלא, שאפשר רק לחלום עליו ברכבים "עממיים" בארץ.

[ATTACH=CONFIG]509234[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]509235[/ATTACH]

דווקא gt-line עם כל מערכות הבטיחות המקוריות כן נמכרת בארץ - עם מנוע 1.6 טורבו.

ואני שכרתי לפני שבועיים בספרד A4 אוטומטית. דיזל היברידית מ באדג'ט. אפילו מצלמת רברס לא היתה שם, שלא לדבר על מערכות בטיחות אחרות.

הרמות גימור גיליתי שזה עניין של מדינה, כמו שבארץ אגב נהוג שרכבי הליסינג הם דווקא לרוב ברמת הגימור הכי נמוכה שאפשר גם רמות הגימור זה הרבה פעמים משתנה בין המדינות.

גם אני בטנריף(אי בשליטה ספרדית) קיבלתי אאודי a3 עם אבזור יחסית נמוך(בלי בקרת שיוט,בלי חיישני רוורס, ללא gps מובנה וכו׳) ובקפריסין לדוגמא רמות הגימור נמוכות ממש כמו ברכבי ההשכרה בארץ(הa3 בקפריסין באה גם בלי דיבורית לטלפון, בלי שליטה מההגה ועם טאסות) - במדינות כמו גרמניה,שוויץ,צרפת,אוסטריה, נורבגיה קיבלתי רכבים ברמת גימור ברמת גימור מאוד גבוהה.

אולי זה בגלל הטבות כאלה ואחרות שחברות ההשכרה מקבלות על רמות הגימור האלה, אולי בגלל שחברות ההשכרה במדינות האלו מחדשות את המלאי שלהן יחסית במהירות קצרה הן צריכות רכבים שיהיה להם יתרון כלשהוא שיועמדו למכירה כיד שניה - לא באמת יודע, לא מצאתי נוסחאות קבועות לכל מדינה.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

גיליתי למשל שיש GPS מובנה באודי בכל דגם שלקחתי בספרד לפחות. זה כמובן לא מנע מהם להציע לי להוסיף תשלום עבור GPS.

חוץ מזה, 1400 ק"מ בערך של נהיגה עם מיכל דלק אחד זה היה די נחמד : -)

פורסם

כדברי בית המשפט בעכו "הם לא אומרים אמת"

לקחתי בסלובניה אינסיגניה 2000 דיזל.

למרות שהיה מסך מולטימדיה ענק הם טענו שאין גיפיאס מובנה ונתנו לי נייד.

אחר כך בקרואטיה שיחקתי עם המערכת וגליתי שיש גיפיאס יפה מאוד.

פורסם

יש תמיד את הוויז ואם לא רוצים לעשות שימוש בדאטה של חבילה סלולרית אפשר להשתמש באפליקציה MAPS.ME ואז יש GPS מעולה אופליין.

פורסם

^

אני תמיד משתמש בגוגל מאפס בחו״ל - גם אם יש gps פנימי הרבה פעמים אני משווה מסלולים לוודא שאין הפרש גדול בדעות בין הרכב לgps,לmaps יש גם אופציה של מפות offline כך שאפשר להוריד מפות לטלפון ולהשתמש ללא חבילת גלישה.

פורסם

אולי זה בגלל הטבות כאלה ואחרות שחברות ההשכרה מקבלות על רמות הגימור האלה, אולי בגלל שחברות ההשכרה במדינות האלו מחדשות את המלאי שלהן יחסית במהירות קצרה הן צריכות רכבים שיהיה להם יתרון כלשהוא שיועמדו למכירה כיד שניה - לא באמת יודע, לא מצאתי נוסחאות

קבועות לכל מדינה.

מפנה את תשומת לבך למה שכתבתי. לרוב זה תלוי מה היצרנים מוכנים להעמיד לרשותם בכל רגע נתון, ומה הם רוצים לקדם.

לגבי שינוי ממדינה למדינה, למרות שיש מדינות כמו קפריסין שהזכרת, ויוון שם הרכבים נוטים להיות בסיסיים (וישנים!), באירופה זה לאו דווקא משתנה ממדינה למדינה, ולפעמים אפילו לא מחברה אחת לאחרת. אני יכול להגיד לך שאם תשכור רכב מאוויס באנגליה אתה יכול למצוא את עצמך ברכב מאובזר עד הגג, ולחילופין כמו הDS7 ששכרתי עכשיו, די עירום מאיבזור.

פורסם
קיבלתי במינכן מסוכנות אויס את הרכב הנ"ל כשהוא במפרט גבוה במיוחד.

אוטומט עם מנוע 2000 דיזל כשהוא חשמלי לחלוטין.

מערך מצלמות 360 כיסאות מסאג' קדמיים, מערך בטיחות מלא שכולל היגוי אוטונומי לסטיה מנתיב, מערכת GPS מעולה על שני מסכים, מערכת מולטימדיה עשירה ומערכת מיזוג לארבע אזורים.

ועוד המון תוספות כמו התנעה ללא מפתח.

נהגתי איתו באוטובאנים בגרמניה ללא הגבלת מהירות, באוסטריה ובדולומיטים באיטליה.

הרכב שקט מאוד והמנוע דיזל גמיש מאוד שזה בונוס רציני במקומות עירוניים עם מצלמות מהירות. גיר אוטומט 6 הילוכים והכי חשוב, הרכב שונא דלק.

נוסעים מרחקים עצומים והמחוג בקושי זז.

לגבי האמינות ברור לי שסיטרואן זו לא טויוטה לכן לא מתייחס לזה.

סיטרואן (במיוחד הדיזל) רכבים אמינים מאוד.

להגיד "זה לא טויוטה" זה פשוט להיות חלק מהעדר ועובדתית לא נכון.

גם בטויוטה יש תקלות כמו בכל רכב אחר.

הצרפתים עושים רכבים נהדרים, היו להם שנים פחות טובות, אבל זה נגמר, הרכבים שלהם ב-5 השנים האחרונות מצויינים.

(Sold) Chevrolet Aveo 2006

Citroen C3 2017

C5 Air Cross 2020

פורסם

נסעתי ברוטו 7 שעות. נטו, התכוונת

מד הדלק בסהכ ירד אולי 20 אחוז. מילאתי פול ויצא 30 יורו פחות חמישים סנט.

לא מדד רציני לכמה הרכב חסכוני.

20 אחוז מכמה ליטר? כמה ליטר הכנסת? כמה עולה ליטר? קיבלת את הרכב פול?

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

נראה לך שחברת ההשכרה נותנת מיכל ריק ?

עכשיו אני בונציה והתחלתי במינכן.

אתמול מילאתי מיכל מלא דיזל והסתובבתי בכביש הדולומיטים שכולו עליות וירידות והיום חציתי את הדולומיטים והגעתי לונציה.

מד הדלק בקושי זז.

פורסם
מפנה את תשומת לבך למה שכתבתי. לרוב זה תלוי מה היצרנים מוכנים להעמיד לרשותם בכל רגע נתון, ומה הם רוצים לקדם.

לגבי שינוי ממדינה למדינה, למרות שיש מדינות כמו קפריסין שהזכרת, ויוון שם הרכבים נוטים להיות בסיסיים (וישנים!), באירופה זה לאו דווקא משתנה ממדינה למדינה, ולפעמים אפילו לא מחברה אחת לאחרת. אני יכול להגיד לך שאם תשכור רכב מאוויס באנגליה אתה יכול למצוא את עצמך ברכב מאובזר עד הגג, ולחילופין כמו הDS7 ששכרתי עכשיו, די עירום מאיבזור.

יש ויש, בבריטניה פעמיים sixt פעמיים a3 פעמיים רמת גימור sline לבנה עם מנוע 2.0TDi רק שהראשונה אוטומט והשניה עם התיבה הידנית והנכונה.

באיטליה פעם ראשונה שכרתי ממגורה במילאנו וקיבלתי A Class עירומה ממש מאבזור ובפעם השניה קקטוס של Winrent ברמת גימור גבוהה במהדורה מיוחדת עם גג פנורמי.

Sent from my VTR-L29 using Tapatalk

• תוכן חדש...