רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,588 נושאים בפורום הזה
-
- 2 עוקבים
- 7 תגובות
- 7.4 אלף צפיות
כמה כלי רכב יכול אדם פרטי לרשום על שמו ? האם יש הגבלה בחוק ?
הודעה אחרונה מאת EliC25, -
-
- אחראי פורום
- 24 תגובות
- 9.4 אלף צפיות
שלום, איפה אפשר לבדוק מחירון רכב בלי להרשם? תודה
הודעה אחרונה מאת snad, -
-
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
שלום לכולם, בבעלותי סיטרואן C4 PICASSO עם 7 מקומות שנת 2008 (אצלי מעל 7 שנים - נקנה מליסינג) 2000 סמ"ק עם גיר רובוטי, טסט לחצי שנה, מטופל במוסך מורשה כל חייו עם כ-250,000 ק"מ. לצערי הגיר שבק חיים - הרכב במצב "עומד" בחנייה ליד הבית... הצעת מחיר לטיפול במוסך (לאחר בדיקה במוסך) כ-13,000 ש"ח (גיר + קלץ') - לא ריאלי מול שווי הרכב. אשמח לקבל רעיונות מה ניתן לעשות עם הרכב - למשל: 1. משהו שמוכן לקנות במצבו? יתקן וימכור? 2. מכירה לפירוק? האם יש בכלל ביקוש לחלפים שלו? כמה אפשר לקבל עליו? 3. מכירה ל"ברזל"? כמה מקבלים אם בכלל? וכל רעיון אחר... אשמח גם להפניות לאנשים אמינים. תודה! וסוף שבוע נפלא, אורן.
הודעה אחרונה מאת אורן שרותי רכב, -
הגיע לי היום המכשיר Uniden R1 ויש לי 2 שאלות. רציתי לדעת האם אני אמור לשנות לו הגדרות מסויימות של תדרים וכו'.. אם זה שונה בארץ מאיך שזה מגיע. ואיפה אפשר לעשות התקנה טובה של המכשיר באזור הדרום, אני מחפש התקנה נקייה בלי חוטים כמובן.
הודעה אחרונה מאת GhostBuster, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 19 תגובות
- 5 אלף צפיות
שלום לכולם, אשתי השאירה לי (במפגיע) את הסרטון הזה על הדסקטופ: לפי הוידאו, שניים משלושת ה-לוא-ים הגדולים של הרכב הזה נפתרו - חלונות אחוריים מוגבלים, והאייר-באמפס ההזויים (עניין של טעם, אני יודע). כמו בכותרת, שאלתי - האם זה הקקטוס החדש (2019?), מתי הוא צפוי להגיע לארץ? עריכה: שלושת ה-לוא-ים נפתרו - יש גם יציאה רביעית למזגן.
הודעה אחרונה מאת noknok, -
-
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום, העמדתי את האוטו שלי למכירה. אני יודע שכשאנשים מתקשרים הם שואלים אם הרכב עבר תאונה. בזמנו הרכב נפגע מרכב אחר בטמבון אחורי פגיעה יחסית קלה, אך העדפתי להחליף אותו על חשבון ביטוח במקום לתקנו. לא הייתה שום פגיעה בשאסי ולא נצבעו חלקים. האם זה נחשב לתאונה על פי הגדרתה? תודה
הודעה אחרונה מאת snad, -
-
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 613 צפיות
מחפש השכרת רכב לתקופה של 3 חודשים. מישהו מכיר מבצע טוב?
הודעה אחרונה מאת usafun, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
לאאודי יש עכשיו ימי מכירות (מסתיים מחר), האם הם מציעים בהם מחירים טובים במיוחד או שאפשר להתמקח ולקבל אותם כל השנה? תודה!
הודעה אחרונה מאת Nakamichi, -
-
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
במרץ השנה הציגו במרצדס את ה-C300de, או במילים אחרות, פלאג אין הייבריד עם מנוע דיזל. כעת נחשף המפרט המלא: ה-C300de תוצע במרכב סדאן או סטיישן בלבד, מצויידת במנוע טורבו דיזל חדש בנפח 2 ל' (1951 ליתר דיוק) בעל הספק של 194 כ"ס ו-40.8 קג"מ בשילוב עם מנוע חשמלי בעל הספק של 122 כ"ס ו-45 קג"מ וסוללה של 13.5 קילוואט\שעה. תיבת ההילוכים היא ה-9G-Tronic. ההספק הכולל הוא 306 כ"ס ו-71.4 קג"מ כבר מ-1400 סל"ד בלבד! לכל העסק הזה לוקח 5.6 שניות להאיץ ל-100 קמ"ש (5.7 שניות בסטיישן), בדרך ל-250 קמ"ש מוגבלים אלקט'. בנסיעה על חשמל בלבד, ניתן לכסות מרחק של עד 57 ק"מ והמהירות המירבית תהיה 130 קמ"ש - ממש לא רע למי שלא נוסע יותר מדי ביומיום. צריכת הדלק המוצהרת, לפחות על הנייר, היא לא פחו…
הודעה אחרונה מאת eladts, -
-
בקשה למונית
מאת bari850- 0 תגובות
- 701 צפיות
שלום חברים, אני לא יודע האם זה מקום הנכון במידה ולא אשמח לכיוון לפורום הנכון, בראשון במאי הלכתי למשרד הרישוי להגיש בקשה למונית, עד היום לא הגיע שום מכתב בדואר, הבנתי שזה בערך שלושה חודשים, כמובן ניסיתי לחייג אבל לא נותנים מענה על כך, מישהו הגיש? לקח יותר זמן? Sent from my Mi A1 using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת bari850, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 13.7 אלף צפיות
מישהו יודע מה המידות החוקיות להוביל דברים על גגון הרכב? לצורך העניין אני רוצה להעביר מיטת ספר זוגית ( כזאת שיכולה להתקפל ) וחבל לי בשביל זה להזמין הובלה שבטח תהיה יקרה.
הודעה אחרונה מאת שביט, -
-
האם מישהו יודע מתי ההשקה? שאלתי בסכונות אמרו לי בפברואר . שאלתי שוב פעם בפייסבוק של VW אתמול ואמרו שעדיין לא יודעים. למישהו יש מידע מודיעיני ? עריכת ההנהלה למצטרפים מאוחרים: הפולו הושקה. כל הפרטים בכתבה: https://www.carsforum.co.il/cars/%D7%9E%D7%92%D7%96%D7%99%D7%9F-%D7%A8%D7%9B%D7%91/3126/%D7%97%D7%93%D7%A9%D7%95%D7%AA/%D7%A4%D7%95%D7%9C%D7%A7%D7%A1%D7%95%D7%95%D7%92%D7%9F-%D7%A4%D7%95%D7%9C%D7%95-%D7%94%D7%97%D7%93%D7%A9%D7%94-%D7%91%D7%99%D7%A9%D7%A8%D7%90%D7%9C
הודעה אחרונה מאת Ib1709, -
בוקר טוב, ברשותו של אבי סקודה סופרב 2011 עם סהכ 104k ק''מ. המחירון שלה 52 והוא מוכן לתת אותה עד 40k בטרייד אין. הרכב תקין ולאחר טיפול. יש פה ושם מכות פח. אין תאונות. צ'מפיון מציעים הצעה עלובה עוד לפני בדיקה שאני מתבייש לרשום כאן. מזכיר לכם שזו פירמה שלהם. השאלה היא - איפה ניתן יהיה להשיג מנסיונכם בימי מכירות אלו עסקה סבירה בטרייד אין ברכבים דוגמת אוקטביה, מאזדה, פיג'ו 3008 ובכלל פתוח להצעות אחרות גם.
הודעה אחרונה מאת GhostBuster, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
הי, יש לי קו חלוקה ומשאית קירור. לאחרונה פגשתי קולגה שמצא חומר בידוד בו הוא ציפה את כל פנים הרכב והוא טוען שיש שיפור באיכות הקירור במשאית. אשמח בדעכתם, בעלי המקצוע שבינכם. לחומר קוראים תרמלייף והוא מיועד לציפוי קירות/גגות. כך עולה מהאתר שלהם. השאלה האם יצא לכם להשתמש בו, או שזו "המצאה מקורית" של אותו בחור. אשמח בדעתכם זה הלינק למוצר https://www.thermalife.co.il/esp-%d7%a6%d7%99%d7%a4%d7%95%d7%99-%d7%aa%d7%a8%d7%9e%d7%99/
הודעה אחרונה מאת redroze, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
במקום להתחנן למנהל במשרד הרישוי שיצאת מכוער, אתה הולך ישר להצטלם: נהג אשר תמונתו נמצאת במאגר התמונות של המשרד ורוצה להחליף תמונה ברישיון הנהיגה, יש לגשת אל תחנת צילום ולבקש להחליף את התמונה ברישיון הנהיגה. עלות החלפת תמונה ברישיון הנהיגה הינה 11 שקלים שישולמו לזכיין במועד הצילום. מאמין שכדי שזה יתפוש לרשיון הנוכחי, צריך לשלם גם אגרת כפל רשיון.
הודעה אחרונה מאת avihai GTI, -
תו נכה זמני
מאת memilavi- 2 עוקבים
- 11 תגובות
- 2 אלף צפיות
בעוד כמה שבועות תבקר אותנו קרובת משפחה מחו"ל, נכה על כסא גלגלים, למשך כשבוע וחצי. אנחנו עומדים לצאת אתה לטיולים בכל הארץ (מצדה, ראש הנקרה, ירושלים, החשודים הרגילים...) האם יש אפשרות להוציא תו נכה זמני כדי להקל על ההתניידות בתקופה הזו?
הודעה אחרונה מאת Turbulence, -
- 10 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום, אשמח לדעת מי מהיבואנים נותן מימון לקנית רכב דרכו עצמו ולא דרך בנקים? למשל כולמוביל יש להם חברת בת כולמוביל מימון. מי עוד?
הודעה אחרונה מאת mrraz, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אהלן חברים, אני רוצה להתחיל בלהגיד שאני כבר שנים בקארספורום יום יום אבל אני לא נוטה לכתוב מכיוון שהידע המעשי שלי לא רב - אבל לאחר שנתיים ומספר קילומטרים יחסית מצומצם (נקנה עם 64, כיום עומד על 74) אני רוצה לחלוק איתכם את דעתי ה(ממש) לא מקצועית. הרכב נקנה כרכב הראשון שלי, כאשר הרכבים היחידים שנסעתי בהם היו אוקטביה דיזל עליה למדתי לנהוג, סיטרואן סי3 שכיום הייתה בגיל המתאים להוציא רישיון בעצמה, אופל אסטרה וקורסה - אז אין לי יותר מדי למה להשוות. בתור חייל משוחרר במועדפת רציתי רכב שיהיה שלי ורק שלי, בלי יותר מדי גימיקים ופיצ'יפקעס (נכון שבעיקר מטעמי תקציב, אבל לא חשוב) וכמובן שיהיה ידני כי תרבות נהיגה. (עוד על זה בהמשך) מראה אני לא יודע מה איתכם אבל מאז שהייתי …
הודעה אחרונה מאת Nocturnal94, -
-
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מישהו מכיר את המוצר הזה או החברה הזאת? האם זה איכותי? אמין? לא מסנוור? מתכוון להתקין ברכב עם פנסי פרוג'קטור (לא רפלקטור). https://www.aliexpress.com/item/NOVSIGHT-60W-16000LM-H4-HB2-9003-Car-LED-Headlights-Driving-Fog-Light-Bulbs-Dual-Beam-Play/32839098333.html לחלופין, מה הדגם עם ה-VFM הכי גבוה של JDM ASTAR? תודה
הודעה אחרונה מאת kobi_g, -
-
- אחראי פורום
- 14 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום, בנובמבר 2016 עשינו טריידאין בסוכנון טויוטה על קורולה שעלתה לכביש בנובמבר 2014 והמחירון שקבלנו היה לפי חודש. שבוע שעבר שביררנו על קניית רכב נוסף וטריידאין על הרכב שנרכש בנובמבר 2016 הופתעתי לגלות שהמחירון שקבלתי היה לפי 2016 ולא לפי בחודש. פניתי לטויוטה בפייסבוק וקבלתי תשובה שבכל סניף הטריידאין שונה והופנתי למנהל הסניף שהייתי בו, שאמר שזאת המדיניות בטויוטה. האמת באמת חברות הרכב התחילו לעשות טריידאין לפי שנה ולא לפי חודש? יש כאן חבר פורום שעשה לאחרונה טריידאין ויכול להעיד על המחירון שקיבל? תודה
הודעה אחרונה מאת הרקוליטו, -
-
-
- אחראי פורום
- 17 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
לפי מה שהבנתי/קראתי, הולכים לבטל את השברולט ספארק בגלל שהיא לא כל כך עמדה בציפיות. ג'נרל מוטורס קוריאה החליטה על סגירת קו הייצור של הרכב כולל את חלקי החילוף שלו. אם בעוד שנה או שנתיים זה אכן יקרה, מה המשמעות של הדבר לטווח הבינוני/ארוך לבעלי רכב זה? האם יתכן שיהיה מחסור בחלקי חילוף? ידע מספק במוסכים, מכיוון שזה דגם שרץ רק 3-4 שנים? סחירות? משהו אחר? מקורות לדגמא: http://cars.sport5.co.il/magazine.php?id=1627 http://www.thedetroitbureau.com/2018/04/end-of-the-road-for-chevy-spark/
הודעה אחרונה מאת itsik170, -
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
יש כאן מישהו שמעוניין לקנות? הרכב (מזדה MPV מודל 98 ) נמצא ביישוב יצהר בשומרון + מערכת גז אשמח לשמוע רעיונות
הודעה אחרונה מאת סובארו חבוטה, -
- 0 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
כתבה באתר הספריה הלאומית על הרמזור הראשון בישראל - אשר נתלה (ולא הוצב) בקרן הרחובות הרצל-בלפור-ביאליק בחיפה. בילדותי הכרתי רמזור דומה בצומת דרך יפו - רח' כיאט בעיר התחתית (אשר משום מה חשבתי שהוא הראשון) מעניינות ההנחיות לציות לרמזור - הפניה שמאלה בצהוב, תוך מתן זכות קדימה לרכב הבא ממול. הערת אגב - אני ממליץ מאוד על דפי הפייסבוק של הספריה הלאומית ושל ארכיון המדינה, מעניינים ומלאי הומור.
הודעה אחרונה מאת sperial, -
- 12 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
אפשר המלצה למקום הכי זול לקניית 4 ? תודה... (ת"א ר"ג גבעתיים בני ברק... האזורים הללו)
הודעה אחרונה מאת גיא_מ, -
- עוקב אחד
- 41 תגובות
- 9.8 אלף צפיות
שלום לכולם, אני נוסע לברלין שבוע הבא ושוכר מרצדס שאיתה אני נוסע לפראג. רציתי לשאול האם יש באיזור אוטובאן שאוכל להרגיש בו פעם בחיים איך זה לנסוע מעל 150 אשמח לעצות ועזרה .. תודה
הודעה אחרונה מאת sperial, -
- 4 עוקבים
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום, הורדתי את הרכב שלי מהכביש ועכשיו רוצה ליצור קשר עם גרר שקונה רכבים לפירוק. יש איזושהי עלות כספית מהצד שלי על ההגעה שלו, או שנטו הוא משלם לי? גם במידה והוא יושב יחסית רחוק ממני? ואיך התהליך הולך? הוא מגיע עם גרר, משלם לי ונגמר הסיפור או שיש מעורבות מצדי? ומה המחיר שהוא ישלם בערך, על כמה זה יעמוד? רכב דייהטסו משנת 2001 שנמכר נטו בגלל יושן וראש מנוע ושאר חלקיו תקינים.
הודעה אחרונה מאת armagedon, -
- 11 תגובות
- 8.3 אלף צפיות
שלום לכולם. לפני זמן לא רב הסתיימה אצלי סאגת החלפת הרכב שהיתה הפעם מתישה ביותר. ראשית אני רוצה לציין שהכתיבה שלי תעזור למי שמתלבט בין אוריס לפריוס מזווית העיניים שלי. הכל התחיל לפני מספר שנים כשהיתה ברשותי פריוס דור 2 שנת 2007. רכל מ-ע-ו-ל-ה לדעתי אך דעתי איננה מוסמכת מכיוון שכל חיי הגעתי מעולם המכוניות העממיות . את האיכות הטובה של הרכב הרגשתי מיד אך למדתי להעריך אותה עוד יותר דווקא כשהחלפתי לפריוס דור 3. אני אסכם במשפט קצר- לדעתי טויוטה השקיעו המון פריוס דור 2 כדי להכניס אותה חזק לשוק ובפריוס דור 3 רצו להרוויח. שלא תבינו לא נכון דור 3 מצויין ואפרט בהמשך אבל ישנם דברים קטנים ששמתי אליהם לב לדוגמה: ידיית פתיחת הדלת מבפנים ברזל (דור 2) לעומת פלסטיק. קורה A מחופה בד…
הודעה אחרונה מאת נר4, -
- 10 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
נכנסתי לתדלק היום בתחנה ישנה של סונול, שהתשלום בה מתבצע בחנות הנוחות. שילמתי באשראי וביקשתי שיפתחו לי למיכל מלא, חזרתי לאוטו, המסך ליטרים/ש''ח היה מאופס ותדלקתי, במהלך התדלוק המספרים במסך לא טיפסו ובסיום הפיה לא קפצה, אלא בשלב כלשהו הזרימה פסקה ולתומי (או לטמטומי) החזרתי את הפיה למקומה בהנחה שהרכב תודלק(בשלב זה הופיעו 175 ש''ח על המסך). לאחר חצי שעת נסיעה אני שמה לב שהמחוג של הדלק למטה.. מיכל ריק... לא תדלק כלום (אין דליפה או משוה כזה, כי אח''כ תדלקתי והמחוג טיפס למעלה אחרי דקה ונסעתי המון אח''כ) מניסיונכם, האם ישנה אפשרות ששילמתי בעצם על תדלוק של זה שבא אחריי? במידה וכן, יש עם מי לדבר לביטול החיוב? חברת אשראי / תחנת הדלק תודה
הודעה אחרונה מאת leasing driver, -
SAVE THE DATE - 12.10.2018 - שימו לב, האירוע נדחה ולא יתקיים בתאריך הרשום! 1 2 3 4
מאת קבוצת כלמוביל-
- אחראי פורום
- 47 תגובות
- 9.9 אלף צפיות
בוקר טוב וחג שמח לכולם, אחרי הביקור המוצלח של נציגות מהאתר אצלנו במתחם, אנחנו מקיימים אירוע לגולשי האתר. האירוע יתקיים ביום שישי 12.10.2018, אצלנו באתר הראשי ברח' העמל 20, א.ת. ראש העין, ויתמקד בשני דגמים מעניינים ורלוונטיים מאוד לשוק הישראלי - מיצובישי אקליפס קרוס ומיצובישי ASX. נפתח בקפה וכיבוד קל, מפגש מצומצם עם אנשי מפתח אצלנו בכלמוביל, נשוחח, נשמע, נכיר - וניגש למכוניות לנהיגה. האירוע מוגבל ל 30 איש בלבד, ולכן נבקש ממי שמתכוון להגיע לציין זאת. חשוב לנו לומר - המפגש הוא מפגש איכותי להיכרות הדדית, ולא מפגש מכירתי. מצפים לראותכם, צוות הדיגיטל של כלמוביל
הודעה אחרונה מאת noknok, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
סקר מהיר , מבקש לדעת לאיזה רכבים משנת 2008 והלאה אין רצועת תיזמון אלא שרשרת.
הודעה אחרונה מאת rotemb, -
-
מי מחובר 28 משתמשים רשומים, 8 אנונימיים, 1,457 אורחים (הצג רשימה מלאה)