Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2829 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למי ששאל מדוע באירוע של סיטרואן הייתה היענות מדהימה ופידבקים טובים, ומנגד באירוע של מיצובישי לא נרשמו אפילו 30 אנשים,

אז התשובה נעוצה בפורום ייעוץ לרכב.

כמה אנשים מגנים בחירוף נפש על התוצרת הצרפתית ? מספר לא קטן, שנמצא שם הרבה פעמים להדוף טענות כאלו ואחרות.

כמה אנשים מגנים בחירוף נפש על מיצובישי ? משתמש אחד, שדעתו החמה על האאוטלנדר מצטיירת כלא אובייקטיבית בעקבות חברי פורום.

וזו גם הסיבה למה לא הייתה ההיענות, כי מיצובישי בדגמיה "הרגילים" פשוט לא מעניינת את רוב חברי הפורום, וגם כשהיה לבכירים כאן דיון איתם וביקשתם להעביר שאלות למיצובישי "והבכיר מיפן", הם התרכזו במה שהם באו להגיד ולא ששו לענות על שאלות שהעבירו חברי הפורום בנוגע לחטיבת הספורט של מיצובישי, אלא התרכזו בסיבה לשמה הוזמנתם, שפחות עניינה את הקהל (ודובר רק על להעביר שאלות דרך הפורום מבלי לצאת מהבית פיזית).

כל אלו שרוצים אירוע של מרצדס ועוד על דגמים ספורטיבים, יכולים לבדוק בעצמם את טבלאות המכירות ולראות כי אין סיבה להקצות רכבים למטרה זו.

אני ממליץ לקבוצת כולמוביל לעשות אירוע יונדאי. יש כאן קהל מעריצים גדול מאוד ליונדאי, שישמח להגיע לאירוע שכזה.

אישית אני יודע שאגיע, יש לי גם שאלות רלוונטיות לבכירים, והייתי שמח להרים מכסה מנוע במספר דגמים ולבחון איך נראים יונדאי מודל 2018.

ואם הייתה אופציה לנסיעת מבחן קצרה על הטוסון, בכלל תענוג גדול. אבל ממש לא חייב.

בכל מקרה, מגיע לקבוצת כולמוביל 10 על ניסיון להניע יוזמה, קצת פיספסו את המטרה, אבל אני בטוח שעם יונדאי תהיה כאן הצלחה מסחררת. ולא, לא חייב את הi30N למרות שזה יהיה תענוג.

לכל הצדקנים שלא מכירים מקרוב וממשיכים לשכנע אנשים שאין תקלות .

בסוף מאחוריי הייעוץ יש בן אדם שיפגע.

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
למי ששאל מדוע באירוע של סיטרואן הייתה היענות מדהימה ופידבקים טובים, ומנגד באירוע של מיצובישי לא נרשמו אפילו 30 אנשים,

אז התשובה נעוצה בפורום ייעוץ לרכב.

כמה אנשים מגנים בחירוף נפש על התוצרת הצרפתית ? מספר לא קטן, שנמצא שם הרבה פעמים להדוף טענות כאלו ואחרות.

כמה אנשים מגנים בחירוף נפש על מיצובישי ? משתמש אחד, שדעתו החמה על האאוטלנדר מצטיירת כלא אובייקטיבית בעקבות חברי פורום.

וזו גם הסיבה למה לא הייתה ההיענות, כי מיצובישי בדגמיה "הרגילים" פשוט לא מעניינת את רוב חברי הפורום, וגם כשהיה לבכירים כאן דיון איתם וביקשתם להעביר שאלות למיצובישי "והבכיר מיפן", הם התרכזו במה שהם באו להגיד ולא ששו לענות על שאלות שהעבירו חברי הפורום בנוגע לחטיבת הספורט של מיצובישי, אלא התרכזו בסיבה לשמה הוזמנתם, שפחות עניינה את הקהל (ודובר רק על להעביר שאלות דרך הפורום מבלי לצאת מהבית פיזית).

אני לא חובב יפניות בעצמי.

אבל אני תכננתי להגיע, אני הגעתי גם לאירועים של סיטרואן ואפילו לMG(שגם אליו ההיענות הייתה נמוכה יותר מסיטרואן) - כי זה כיף, אני לא מחפש לקנות רכב ולא אוהב או מנסה "לשנורר" נסיעות מבחן מסוכני מכירות ולכן זה פלטפורמה נוחה לבחון רכבים(ולכן אני מעריך את היוזמה ממש).

ההבדל הגדול לדעתי הוא המבחר - סיטרואן לדוגמא נתנו מגוון רכבים מהC1 עד המיניוואנים, פה מדובר על 2 דגמים שיושבים באותה קטגוריה.

לדעתי אם היו עושים אירוע לכלל הדגמים(מהספייסטאר עד ההאנטר) הייתה היענות יותר גובה - פשוט כי מדובר על אירוע שחוצה יותר קטגוריות ויוצר יותר עניין

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

• תוכן חדש...