רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,589 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 4.8 אלף צפיות
שלום, לפני שלושה חודשים בערך הזמנתי איביזה חדשה מהסוכנות ובחוזה זמן הגעת הרכב לארץ הוא ב20 לספטמבר. אתמול אחרי שהתקשרתי אמרו לי שרק ב21 לאוקטובר הרכב יגיע ושהאניה כבר יצאה מהנמל. זה דבר נפוץ הדחיות האלה? אפשר לדרוש פיצוי עם דבר כזה?
הודעה אחרונה מאת YaronNahum, -
-
- 1 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אשמח לשמוע מניסיונכם מה הכדאיות (אם בכלל) לקנות רכב משומש שמותקנת בו מערכת גז? מה המגבלות שחלות על רכב כזה? מה בקשר למוסכים?
הודעה אחרונה מאת EliC25, -
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום, האם יש נציג של קרסו טרייד אין בפורום? ומישהו יודע איך יוצרים עימם קשר, כי *5503 כבר לא זמין...
הודעה אחרונה מאת edanj, -
אז החלטתי סוף סוף לנסות את הפיצ'ר הזה, לאחר חודש באמריקה שהתמשתי המון ב-Uber. הצעתי נסיעה למישהו שהייתי אמור לאסוף מאיירפורט סיטי בדרך חזרה מרמלה לפתח תקווה ולזרוק אותו על כביש 40, קרוב לצומת סירקין. להפתעתי, הוא אישר ובסוף הנסיעה קיבלתי על כך 14 ש"ח. במהלך הנסיעה שוחחנו על השירות והוא סיפר לי שהוא משתמש בו כבר כמעט 3 שנים. הופתעתי, כי לא שמעתי עליו עד לפני חצי שנה (או בעדכון שוייז החליפו את הרשימת חברים ל-CarPool). הסכמנו יחד שהממשק לא מושלם, והוא ציין שיש להם קבוצה של משתמשים קבועים שעוזרת לדווח על באגים ושיפורים לוייז. בגלל הנסיעות הארוכות, במידה והייתי מוסיף טרמפיסט דרך CarPool בשתי הכיוונים כל יום, כנראה שהייתי חוסך בערך ב-60% מהוצאות הדלק שלי. נשמע לי…
הודעה אחרונה מאת shus2000, -
בעוד כשבוע וחצי אני עומד להתחיל טיול. של כשלושה שבועות בחוף המערבי - לוס אנג׳לס, סן פרנסיסקו, וגאס, וכך הפארקים שסביבם. כל הנסיעות בין לבין יבוצעו ברכב שכור - זו הפעם הראשונה שאני שוכר רכב בחיי (בחו"ל או בארץ). בינתיים הזמנתי קורולה בכ900$ לכל התקופה דרך thrifty, מחיר שאמור לכלול גם את ה one way fee. ההזמנה בוצעה דרך אתר צד ג׳ happytoursusa. יש אפשרות לביטול חינם, אז הכל פתוח. 1. האם המחיר סביר? 2. לדעתכם כדאי לקחת ג׳יפון או משהו גדול יותר? 3. האם יותר כדאי לשכור דרך חברות שיש להן נציגות בארץ? 4. כל טיפ ועצה בעניין שכירת רכב בארה"ב יתקבלו בברכה. (בעצם גם על מלונות, אבל זה בונוס...) תודה לעוזרים [emoji106]
הודעה אחרונה מאת talfisher, -
שלום לכולם, מישהו יודע מה צריכת הדלק ברכבים הנ"ל : מאזדה 323 לאנטיס glx מנוע 2000 שנת 2002 הונדה אקורד מנוע 2000 שנת 2007 ? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת razmel, -
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
חזרתי מטיול בן 12 יום במקסיקו - מחוזות יוקאטן וקווינטה רו. (חווייה נהדרת, מומלץ!) מראש חיפשתי בארץ רכב שכור לזוג שיהיה במינימום עלות אך עדיין לא ממש רכב מיני צנום וחלוש. הכי זול בהפרש ניכר היה באתר rentalcars . רכב מסוג אקונומי ל - 12 ימים כולל ביטוחים וק"מ ללא הגבלה עלה 786 ש"ח בחברה מקומית. באתר הובטח רכב מסוג פולקסווגן גול או דומה. לא, לא טעות - פולקסווגן גול ולא גולף ! ראו תמונה להמחשה בשובר ההזמנה. [ATTACH=CONFIG]509506[/ATTACH] ומה כוללת ההשכרה ? לכאורה הכל כלול. [ATTACH=CONFIG]509507[/ATTACH] יופי , נחתנו בקנקון, מקסיקו. ביציאה מהטרמינל חיכה נציג לבבי ומייד הועלינו לשאטל שהסיענו לתחנת ההשכרה. בעוד שכל החברות הבינלאומיות המוכרות (אוויס , הרץ…
הודעה אחרונה מאת AlonBar, -
-
- 1 תגובות
- 882 צפיות
כי הולך להתקיים אירוע מאוד (ואני מתכוון מאוד מאוד מאוד) מעניין במוטור סיטי.
הודעה אחרונה מאת avi333, -
מתיחת הפנים של לקסוס IS מדגימה בצורה הטובה ביותר את המשפט "אם אתה טוב במשהו, תתמיד בו".
הודעה אחרונה מאת ronen7, -
שנה טובה לכולם. Cars-Aug-2018.pdf
הודעה אחרונה מאת zvit, -
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
היי לכולם , קבלתי בשעה טובה את הQ3 ביום הראשון היה לי איזה מקרה שנכנסתי לשכונה שלנו והוא די צפוף ואז אוטומטי שהתקרבתי לרכב מסויים הוא הראה לי את החיישנים הקדמיים כמה מרחק יש לי. עכשיו שאני מתקרב לאוטו מסויים בכוונה הוא לא פותח לי את החיישנים . מישהו יודע למה ? איך המערכת הזאת עובדת?
הודעה אחרונה מאת Adamm, -
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 7.4 אלף צפיות
המצלמות הללו נראות אמיתיות לגמרי. אבל לא ראיתי שום חוט מחובר אליהם, כגון כבל מתח, נתונים, אנטנה וכו... ואם אכן הם אמיתיות, הרי "מטרת המשטרה", זה להתחבא כדי לתפוס. נכון? אז מדוע הם גלויות ונראות ממרחק רב?{כולל הציקלקות}
הודעה אחרונה מאת רועי.א, -
אחרי שפגשנו את דגם הפלאג-אין הייבריד בצרפת ואת דגם הבנזין באירוע מובילי הדעה, כלמוביל מודיעה על תחילת השיווק הרשמית של האאוטלנדר המחודש.
הודעה אחרונה מאת ST12345, -
לאחר התלבטות ארוכה אודות המחליפה של ה-I30 המזדקנת של אימא שלי נפל הפור ובחרנו באיביזה המחודשת. בדקנו כמה ג'יפונים כמו הפיאט 500X, סקודה יטי והקיה ספורטאז' וגם סופר מיני כמו סקודה פביה ופולקסוואגן פולו. בחרנו בסוף באיביזה שבדיוק הגיעה ארצה בזכות המחיר האטרקטיבי וחבילת האבזור שסיפקה אותנו. ההזמנה נפתחה במקור על איביזה בגוון כסף תכלת החדש אבל על הכביש הרכב נראה סגלגל והצבע לא מצא חן בעיני שאר בני הבית אז שינינו את הצבע בהזמנה לאפור עכבר. לצערי בגלל שמכרנו כבר את הרכב הישן לא יכולנו לחכות הרבה ובמלאי לא היו רכבים עם חבילת הצבע שכוללת בעיקר נגיעות במראות ובגריל וחישוקי 16 אינץ' מקוריים עם שילוב צבע. בחלק מהחבילות (זהב ואדום) ישנן נגיעות צבע גם בריפודים, פתחי המיזוג ובה…
הודעה אחרונה מאת yossiaviel, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 20 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
אם זה מעניין, מסיבת העיתונאים של החשיפה מתרחשת ברגעים אלו ממש בעמוד הפייסבוק העולמי של DS -
הודעה אחרונה מאת bar72, -
-
- 10 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
היום השתעשעתי לי קצת בבוקר בנס הרים ולאחר מכן נסעתי לבקר חבר בבית גוברין. לפני כשלוש שנים, בערך, הייתי גם אצל החבר אבל הכביש המדובר היה כביש חקלאי צר עם סלילה זוועתית. לאחרונה החבר סיפר לי שסללו את הכביש כמו שצריך ואכן היום הופתעתי לראות אספלט חדש ומסלול לכל כיוון כך שגם אם בא רכב ממול, כל עוד אתה לא מחליק למסלול הנגדי, הכל טוב. החסרון של הכביש זה שישנם מספר גשרים איריים, למי שלא יודע, גשר אירי זה סוג של בור בכביש כדי להזרים מי גשמים שלא יציפו את כל הכביש. למשל: אם ממפים לפני את הגשרים האירים, ניתן ממש להנות בכביש הזה. דוגמא של קטע בכביש: בלי קשר, אני בכלל ממליץ למפות את הכביש לפני כדי שלא תבוא לכם איזו פניה בהפתעה.
הודעה אחרונה מאת yoav911gt2, -
אז סחבק החליט שהגיע הזמן להחליף את הרכב (טוב, האמת שמי שבאמת החליט את זה היא עסקת הליסינג הנוכחית שמסתיימת בעוד חודש וקצת). מכיוון שבחברה בע"מ עסקינן, אך טבעי ללכת על עסקת ליסינג נוספת, שכבר הוכיחה את עצמה בשנים עברו כנוחה מאוד. חמוש בהרבה רצון טוב, הרבה ידע מוטורי ומעט מאוד סבלנות התחיל סחבקנו ליצור קשר עם חברות הליסינג השונות. להלן הסיכום עד כה, לאחר כחודש של טלפונים / שיחות / פגישות / הרבה מיילים וכו': אוויס - עסקת האוויס אקספרס נראית על הנייר אטרקטיבית מאוד. השארתי פעמיים הודעות באתר, ופעם אחת במוקד הודעות - אף אחד לא חזר אלי. באדג'ט - השארתי הודעה באתר, אף אחד לא חזר אלי אלבר - כנ"ל שלמה סיקסט - כנ"ל אלדן- כנ"ל אוטו שי - חזרו אלי תוך שעתיים מרשימות.…
הודעה אחרונה מאת רדנקו, -
עצות להשכרת רכב בחו"ל 1 2 3
מאת voltage-
- אחראי פורום
- 32 תגובות
- 4.3 אלף צפיות
לאור החגים החלטתי לשכור רכב בחו"ל (הונגריה) לתקופה של כ-5 ימים. מעולם לא יצא לי עדיין לשכור רכב בחו"ל לפני כן. ולכן מאד אשמח לעצות שימושיות מאחר וכל שטות עלולה לעלות פה מאד יקר. איזה חברות אמינות? (hertz/eurocar/חברה מקומית) מה לבדוק לפני קבלת הרכב? האם שווה לעשות ביטוח השתתפות עצמית? יש לי כרטיס חבר בממיס, האם המחירים שלהם עדיפים משמעותית? (לא קיבלתי תשובה חד משמעית מהנציג שלהם) מאד אודה לעצות שלכם.
הודעה אחרונה מאת dorsht, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
שלום חברים, נשברה המראה בצד הנהג. הרכב הוא אלפא רומיאו ג'ולייטה שנת 2017, מנוע 1400 TCT רמת אבזור מילאנו. המראה עם קיפול חשמלי. בחברה רוצים 1320+מע"מ+עבודה. המק"ט של המראה: 156119791 (הביאו לי בחברה, היו מאוד נחמדים) מצורפות תמונות של המראה השבורה, האם ניתן להחליף רק חלק אחד במראה? ניסיתי לחפש באינטרנט קטלוג חלקים לראות אם אפשר להחליף רק חלק אחד, לא מצאתי. מהיכן ניתן להזמין מחו"ל חלקי חילוף לאלפא רומיאו? או שאולי למצוא בארץ במחיר יותר טוב? תודה, אריאל
הודעה אחרונה מאת ariel-ro, -
-
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 869 צפיות
שצבעו מדרכה בכחול לבן נתנו לי נגיעה של צבע בטמבון הקדמי , את מי אני צריך לתבוע ואיך הולך הפרוצדורה?
הודעה אחרונה מאת fatboy1340, -
- 22 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
על פניו קשה למדי להבחין בשינויים, לפחות בחוץ, אם כי הפגושים, המראות והפנסים חדשים. בפנים השינוי קצת בולט יותר ובהחלט מהווה שיפור עם עיצוב חדש למסך (7 אינץ׳ שכולל אפל קאר פליי ואנדרואיד אוטו כסטנדרט), וכפתורי המזגן. המושבים גם עוצבו מחדש ואמורים להיות נוחים ותומכים יותר (לא שהיתה בעיית נוחות במושבים של הנוכחית). החדשות המעניינות בגזרת המנועים הן מנוע בנזין 1.3 בעל הספקים של 138 ו158 כ״ס שכבר הופיע בחלק מדגמי רנו עם גיר ידני או אוטומט כפול מצמדים, וצמד מנועי דיזל 120 כ״ס (ידני כרגע עם אופציה לכפול מצמדים בהמשך), ו150 כ״ס ידני בלבד. שניהם למעשה גרסאות משופרות של המנועים הקיימים. Sent from my iPhone using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת Doron_Z, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
אהלן, אז כמו שכתבתי בכותרת, החברה נסעה עם הרכב בכביש וכנראה הייתה שם אבן מאוד גדולה והג'נט חטף מכה והתעקם. באוטו דיפו יכולים רק למכור רביעייה ב1500 ₪ מה המעשה הנכון לעשות? Sent from my SM-A520F using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת AssafO, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום חברים, אני מתכנן לצאת לאירופה לארבעה ימים לטיול נהיגה. בתכנון: השכרת רכב ספורטיבי (F-Type, M3, C63 AMG או דברים אחרים בסגנון), התגרזנות על כבישי נהיגה משובחים, לינה במלונות בינוניים. הכיוון הוא איזור אפריל 2019. מכיוון שזו פעם ראשונה שלי בתכנון טיול כזה, אשמח לעזרה: 1. הבן הוא בן 19. האם ריאלי בכלל לשכור רכב ספורטיבי עבור נהג צעיר בגיל הזה? 2. איזה כבישי נהיגה מומלצים? כאמור - הכיוון הוא אירופה, אין גבולות גזרה מוגדרים יותר, מעבר ל"לא עם הגה ימני". 3. אם אפשר על הדרך לעבור במסלול מסודר (הרינג, למשל...) בכלל מעולה. האם יש אפשרות פשוט לבוא עם האוטו ולנסוע שם? 4. מי שכבר עשה את זה בעבר - מה חשוב לדעת? ממה להיזהר? חשוב להדגיש - אנחנו לא נוסעים להש…
הודעה אחרונה מאת razmel, -
-
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
למי שיש ניסיון , אשמח לעיצה. מחפש גלאי איכותי ואמין שיתן התרעה מפני הדבורה שמסתובבת ועוקצת בדרכי לעבודה. מכיוון שאני מחליף רכבים הגלאי חייב להיות קל למעבר מרכב לרכב. תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת fusion-x, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 19 תגובות
- 4.9 אלף צפיות
שלום לכולם, כאשר אני נקלע למצב בו אני צריך לצפור בשביל למנוע מטמבל לעבור לנתיב שלי ולפגוע בי אני נאלץ לצפור. הבעיה היא שהצופר ברכב שלי כלכך חלש, שהוא נשמע כמו צעצוע לילדים. בסקודה הקודמת שלי היה צופר רציני כמו שגרמנים יודעים לייצר. רציתי לדעת: האם מותר חוקית להחליף צופר? מה סוג הצופר של הסקודה? האם הצופר יתחבר לסוזוקי? תודה
הודעה אחרונה מאת sperial, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
היי..! אני פותח מתחם מסויים, שמתעסק ברכבים. השאלה שלי היא כזו : אני רוצה, למקם במתחם ליפט 1, בודד, על מנת לעשות טיפולים, קטנים + ברקסים, במידת הצורך, ללקוחות שיגיעו. האם אני צריך בשביל זה, תעודת מנהל מוסך? ואם כן, מהסיבה של התעסקות בבברקסים (רפידות צלחות), במידה ואני אוריד את הברקסים מה"תפריט" עדיין יש צורך.? תודה רבה לעוזרים, מעריך מאוד!
הודעה אחרונה מאת discoTD5, -
-
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 840 צפיות
איפה אפשר למצוא את מפרט האבזור של פגו 308SW משנת 2015 ו 2016 ? באתר היבואן מצאתי רק את של שנת 2018
הודעה אחרונה מאת מרטין מקפליי, -
- 2 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום חברים אני מעוניין להתקין מערכת גז לרכב אאוטלנדר 2400 שנת 2011 רציתי לדעת האם זה פוגע בביצועים או מזיק לרכב האם חייב משמנת והאם אתם ממליצים להתקין ואיפה ואיזה חסרונות יש תודה
הודעה אחרונה מאת lesles, -
קיץ, משעמם, חשבנו על כמה טיפים קטנים וקלילים שיכולים ממש לשפר לכם את החיים ברכב. יש לכם רעיונות לעוד טיפים מועילים וקלים לביצוע? ספרו לנו.
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
- 2 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אני רוצה לשים מצלמה ברכב שלי כדי שיהיה לי איזשהו מעקב אחרי הבן שלי שרק קיבל רישיון נהיגה (או יותר נכון, כדי לגרום לו להיזהר יותר בגלל החשש מאבא) ואני מתלבט אם אני צריך מצלמה יקרה או משהו פשוט יותר. קראתי את השרשור שהיה פה בנוגע למצלמות רכב, והבנתי שיש איכויות שונות של צילום, שלי זה פחות חשוב כרגע, כי אני רוצה לראות איך האוטו שלי נוסע ולא איך האחרים. זאת אומרת שאני יכול לקחת מצלמה עם רזולוציה נמוכה יותר? וכמה חשובה הזווית הרחבה של המצלמה לדעתכם? ומישהו מכיר אולי את הדגם Trywin MD5 Plus FHD1080 שמצאתי פה https://www.2click.co.il/product-category/multimedia-and-smart-devices/car-video-cameras/ ? המחיר נמוך יחסית, אבל הוא נראה לכם מספיק טוב לצרכים שלי? והאם הבן שלי יכול לכבות…
-
מי מחובר 37 משתמשים רשומים, 10 אנונימיים, 629 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- eden8944
- yoni162
- Johnathan
- לירון .ה.
- במבליק
- The FixTrics
- פולו,גולף
- garay
- daniel.asu
- פינדר
- epiphone
- לב טוב