Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בחירת מצלמה לרכב לנהג חדש

reuvenkap
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2385 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

אני רוצה לשים מצלמה ברכב שלי כדי שיהיה לי איזשהו מעקב אחרי הבן שלי שרק קיבל רישיון נהיגה (או יותר נכון, כדי לגרום לו להיזהר יותר בגלל החשש מאבא) ואני מתלבט אם אני צריך מצלמה יקרה או משהו פשוט יותר. קראתי את השרשור שהיה פה בנוגע למצלמות רכב, והבנתי שיש איכויות שונות של צילום, שלי זה פחות חשוב כרגע, כי אני רוצה לראות איך האוטו שלי נוסע ולא איך האחרים. זאת אומרת שאני יכול לקחת מצלמה עם רזולוציה נמוכה יותר? וכמה חשובה הזווית הרחבה של המצלמה לדעתכם? ומישהו מכיר אולי את הדגם Trywin MD5 Plus FHD1080 שמצאתי פה https://www.2click.co.il/product-category/multimedia-and-smart-devices/car-video-cameras/ ? המחיר נמוך יחסית, אבל הוא נראה לכם מספיק טוב לצרכים שלי? והאם הבן שלי יכול לכבות את המצלמה אם הוא רוצה או שאפשר להגדיר אותה ככה שהוא לא יוכל לשלוט בה בכלל? ומה לגבי האפשרות של איתוראן כאמצעי פיקוח? זה נראה לכם יעיל יותר ממצלמה?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם קראת את השרשור הזה, אז מצוין. יש שם המלצות טובות.

אם כבר קונים מצלמה, אז תקנה טובה, ההפרש בין דרק לטובה לא בשמיים, אף פעם אי אפשר לדעת אם תזדקק לצילום או לא.

קנה מצלמה שמצלמת גם את פנים הרכב, כך תוכל לראות אם בנך לא מחזיק ידיים על ההגה וכדומה.

אפשר לכבות את המצלמה, אבל אז תשאל את בנך מה קרה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

1. אם קראת את השרשור אז הבנת מה כן מומלץ, מה צריך, מה נדרש ומה כדאי

2. ממליץ לך כמו שכתבו, מצלמה עם זוג ערוצים שהכוונה היא מצלמה שתוכל לצלם אל תוך פנים הרכב. קודם כל יתרון גדול בכך שזה מכסה את החלק האחורי ולו במקצת (טוב להוכחה כזו או אחרת) וגם, לראות את פנים הרכב ויהיה לך זול יותר כמובן לקנות אחת משולבת באיכות טובה, אל תתפשר על המצלמה

3. קנה מצלמה עם GPS, כך תוכל לדעת מה המהירויות וגם למקרה כזה או אחר, יש הוכחה ולו חלקית אם תידרש לכך

4. כמו שאמרו, לעולם אין לדעת האם תצטרך את הצילום או לא ותתפלא כמה פעמים לעיתים, המצלמה נדרשת ובמיוחד אם זה נהג חדש, קל להאשים אותו והוא עלול לאבד את הרשיון מהר מאוד מה שיעלה פי כמה וכמה מעלות המצלמה שלך + השתתפות עצמית אם פתאום

5. אל תתפשר על איכות המצלמה אבל אל תקפוץ מעל הפופיק מבחינת התקציב. מצלמה ב 600-700 שקלים (מחירי ארץ ישראל) זה לא יקר כתלות במה שהיא הולכת לעשות ולשמש אותך במקרה חירום כזה או אחר

6. צפה בביקורות ביוטוב ביום ובלילה על המצלמה לפניי הרכישה, חשוב מאוד

7. יש עוד אתר נחמד שממנו תוכל לקבל עזרה וקניית מצלמה, יש להם חנות פיזית וממנה ניתן להזמין גם:

https://www.no-risk.co.il/?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_keyword=&gclid=CjwKCAjwlejcBRAdEiwAAbj6KZUc3OgIKmbn73O5utCOFC52m_3A6DCU9VtvP4UKlIBBqJfHj69o9hoCt7MQAvD_BwE

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...