Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2851 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל מקרה לגופו, אם ניסית לבצע טרייד על פיג'ו 301 מ0 קילומטר לדוגמא אז זה הגיוני - כל רכב יש לו את השווי שוק האמיתי שלו.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

• תגובות 73
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
זה לא עניין של להאמין במוצר שלהם, זה כוחות שוק - גם רכב יפני היום לא מקבל טרייד במחירון, אבא שלי ניסה לבקש טרייד על אאוטלנדר 7 מקומות פרטית מודל 2014 טופלה רק במורשה עם 60 אלף קילומטר וללא תאונות(כבר לא מיועדת למכירה) - גם יפני, גם ג'יפון וגם 7 מקומות חלומו הרטוב של כל ישראלי ממוצע וקיבל הצעות טרייד של 15% מתחת למחירון לפני בדיקה כי "זה מצב השוק"(כמובן גם שללו ממנו הנחות והטבות מהרכב החדש).

בסופו של יום הטרייד שאליו יגיע הרכב אמור למכור אותו במצב השוק בשטח, כולל העלויות שלו(עמלות סוכנים, מגרשים, השבחה וכו') ולכן לא ניתן לצפות שהיבואן יקנה ממך את הרכב במחיר תרומה ויפסיד עליו סכומי כסף גדולים מול הטרייד(במקרה של לובינסקי - הרכב יועבר לטריידמוביל) - טרייד אין זה שירות ולא סתם שירות אלא שירות ממש יקר.

חברים שלי קיבלו גם 15% מתחת למחירון אחרי בדיקה על אמפרזה 2014, אם אני לא טועה זה היה 34K, המחירון היה 40K, זה היה לפני כמה חודשים,

לי נתנו הצעה של 40% מתחת למחירון לפני בדיקה על הפיג'ו, פשוט אבסורד.

בדיוק. הלוואי היה מקבל 15% מתחת למחירון, עוד היה על מה לעבוד, הם הרימו טלפון ובאו עם הצעה מעליבה ופאתטית של 40% מתחת. כאילו מה נסגר?

אגב צריך לציין שזה נעשה בלובינסקי טרייד עצמם (שנמצאים באותו אולם התצוגה של היבואן עצמו), והכוונה היתה לברר על קניית קקטוס.

פורסם
תודה.

נירו חשמלית אחת על כבישי הארץ, זה מעניין.

לא חשמלית אלא הברידית נטענת והיא איתנו כבר ממרץ אוטוטו מתחיל שיווק סדיר שלה במחיר של 154900 ש"ח - לא נראה לי שהיא תהיה להיט הסטרי.

ייבאו I25 דיזל אוטומט.

אולי זה הדגם החדש ?

כפי שכבר ציינו היא מהדגם הישן. היא ה-i25 דיזל השלישית בגסישי ישראל מצטרפת לאחת מ-2012, ועוד אחת שהגיעה ב-2017.

לו היא היתה מופיעה במחירון היבואן היא היתה עולה 117000 ש"ח.

מישהו יודע להסביר מה החלוקה בין אוקטביה לניו אוקטביה?

עד כמה שידוע לי השיווק של הדגם הקודם הופסק כבר ב2017..

גם בסיוויק לא הבנתי למה הפרידו את 1.5 כשכבר הדגם מופיע מעל, לפחות הדגם sport.

הפתרונים למי שממלא את טפסי הדגמים בעת הרישום במשרד הרישוי - אין מה לחפש היגיון - כי אין.

תמוה בעיני איך ה-308 מציגה נתוני מכירות כל כך עלובים למרות היותה מכונית מצויינת, כאשר דגם הסטיישן מיובא היום גם עם מנוע הדיזל המצויין שלהם עם מפרט אבזור משופר.

ל-308 יש בעיות אספקה מאז מתיחת הפנים - עוד קצת סבלנות (וכנראה) הברז יפתח.

פורסם (נערך)
בתור חובב צרפתיות(אבל כרגע עם סיאט לאון - כי אין אף פיג'ו ידנית נורמלית למשפחה שתתן גם כוח וגם מרווח למשפחה) שקונה תמיד ביד שנייה, אני חצוי בדעות, מצד אחד אני מקבל רכבים מעולים, כיפים לנהיגה, מפנקים ומה לא..

מצד שני אני חוטף כאפה במכירה

אתה יכול להתנחם בעובדה שהכאפה שאתה חותף משמעותית חלשה מהכאפה שחטף זה שרכשת ממנו (באחוזים).

לא חשמלית אלא הברידית נטענת והיא איתנו כבר ממרץ אוטוטו מתחיל שיווק סדיר שלה במחיר של 154900 ש"ח - לא נראה לי שהיא תהיה להיט הסטרי.

יש לך מושג אם יהיה הבדל באבזור אל מול הגרסא הלא נטענת?

עריכה אחרונה על ידי redroze

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
בדיוק. הלוואי היה מקבל 15% מתחת למחירון, עוד היה על מה לעבוד, הם הרימו טלפון ובאו עם הצעה מעליבה ופאתטית של 40% מתחת. כאילו מה נסגר?

אגב צריך לציין שזה נעשה בלובינסקי טרייד עצמם (שנמצאים באותו אולם התצוגה של היבואן עצמו), והכוונה היתה לברר על קניית קקטוס.

צודק בכל מילה. אני ממש לא מבין איך הם מצפים שהלקוחות יאמינו ברכבים שלהם, כשהם עצמם לא עושים את זה.

פורסם

אני לא מצליח להגדיר את המושג "אמונה", רכב זה דת? הסוכנות רכב היא כנסייה?.

יש רכב, יש את השווי הריאלי שלו בשוק ומזה צריך להוריד את העלות של הסוכנות טרייד(שיש לזכור שהיא לא היבואן, הטרייד קורה מול סוכנות צד שלישי) - יש שוק של קונים, מה מצופה מהיבואן? לממן ללקוחות ירידת ערך של הרכב? - למה? האם לובינסקי/טריידמוביל הם ארגון צדקה ללא מטרת רווח? בסופו של יום הם לא ימכרו רכבים בהפסד וזה אם יאהבו את זה ואם לא.

שוב, השוק הוא לא שטוח - יש דגמים צרפתיים יותר פופלארים ויש דגמים יפנים יותר פופלארים, הונדה עם האינסייט הכושלת הולכת וממנת לאנשים את הירידת ערך היחסית גבוהה למי שקנה פירמה של הונדה? האם דלק מוטורוס תחלק טריידאין במחיר מחירון לפוקוס רובוטיות? מאיזה סיבה?.

פורסם

בגלל זה הולכים כשיש ימי מכירות של טרייד במחירון

פורסם

אני הלכתי בימים האלה שהיו על הC3, וזה מה שנתנו לי, 40% מתחת למחירון.

NOKNOK, תבדוק בפייסבוק מה הם עונים ללקוחות פוטנציאלים, שהם דואגים לשמר את ערך הרכבים שלהם ובלה בלה בלה, בקיצור הכל *****

בכל מקרה, אם זה המצב אז, אומר יפה תודה, ואעבור לרכב שלא יוריד לי את התחתונים.

פורסם

נוקנוק, בוא נאמר את האמת מעבר ללהתייחס ספציפית לזה כאל ״דגמים״ כמו שעשית, הרכבים הצרפתיים אכן בממוצע סחירים פחות והיבואן, במקום להלחם בסטיגמה הרווחת בקרב הקהל הישראלי שיצרה את המצב הזה שהרכבים האלו סחירים פחות, רק דואג לחזק אותה כשהוא רוצה שתביא לו איזו יפנית או קוריאנית סבירה אבל רק לא צרפתית.

פורסם

שוב, היבואן לא קונה ממך את הרכב!, הוא מקבל הצעת מחיר על הרכב מחברת טריידאין שהוא עובד איתה - ולכן מה שאתה כותב פה לא רלוונטי.

האם הוא יכול לבוא ולחלק לך את ההפרש כדי לגרום להרגיש טוב? כן, אבל למה בעצם שיעשה את זה?.

פורסם

הטרייד אין אבל שייך ליבואן עצמו, תגיד מה שתגיד זה מצב מגוחך שהיבואן בתכלס מעדיף שלא תביא איתך רכב צרפתי מהמותג שלו כשאתה קונה רכב צרפתי ממנו. זה סוג של אבסורד שגורם לך לתהות למה אתה בעצם קונה את הרכב הצרפתי שלו.

פורסם

הטרייד אין לא שייך ליבואן עצמו - הוא חברת קבלן של היבואן.

במקרה של לובינסקי זה טרייד מוביל - והיא לא חברה ששייכת ליבואן(היא מבצעת טריידים גם לקיה,סובארו סוזוקי וכו׳).

אל תתבלבל עם לובינסקי טרייד שבעיקר מוכרת רכבים יוצאי ליסינג של פרייםליס או 0 קילומטר(למרות שיש רכבים שמגיעים גם לטריידמוביל ב0 קילומטר).

פורסם

לקוחות חוזרים של אותו המותג מהווים אחוז נכבד מסך המכירות ועל היבואן להתאמץ כדי לשמר אותם.

לקוח שקנה את הרכב מהיבואן ולאחר X שנים חוזר כדי להחליף את הרכב צריך לקבל יחס מועדף גם במחיר של רווח קטן יותר.

אני לא אומר שהיבואן צריך להפסיד אבל הרווח שלו מספיק גדול כדי לסבסד במידה מסוימת את מחיר השוק הנמוך.

S60 Rdesign

• תוכן חדש...