Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2851 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הטרייד אין לא שייך ליבואן עצמו - הוא חברת קבלן של היבואן.

במקרה של לובינסקי זה טרייד מוביל - והיא לא חברה ששייכת ליבואן(היא מבצעת טריידים גם לקיה,סובארו סוזוקי וכו׳).

אל תתבלבל עם לובינסקי טרייד שבעיקר מוכרת רכבים יוצאי ליסינג של פרייםליס או 0 קילומטר(למרות שיש רכבים שמגיעים גם לטריידמוביל ב0 קילומטר).

הוא רצה לקנות קקטוס 0 ק״מ, זה לא לובינסקי טרייד? שם הם ביררו כמה אפשר לתת לו על הפיג׳ו 108 שלו וחזרו בהצעה מעליבה.

• תגובות 73
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תודה על השיתוף.

כמות הלאון קופרה שנמכרו (152) כמעט כפולה מכמות גולף GTI שנמכרו (82).

זה מוכיח שהשוק הפנים שהקופרה היא עסקה משתלמת יותר מהגולף.

פורסם

זה לא מוכיח כלום, פשוט ברור שהיא עסקה משתלמת יותר, ומדובר על רכב הרבה יותר שווה, שעולה ממש טיפה יותר,

פשוט הלאון קופרה היא הרבה יותר אוטו (290 כ"ס ולא 230, 9 כ"א ולא 7,

וכוללת הרבה תכונות מעניינות שאין בגולף כמו:

מתלים אדפטיביים,

מערכת הMIRROR LINK,

חיישני תאורה,

פנסי LED,

מראות מתקפלות חשמלית,

כיוונון כסאות חשמלי מלא,

בד משולב עור כסטנדרט

פורסם

הכי חשוב (בהשוואה מול הגולף) דיפרנציאל אלקטרו-מכאני מוגבל החלקה שקיים בקופרה אך לא קיים בגרסת ה-GTI שמיובאת לארץ.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם
המגאן קופה של רנו דווקא מוכרת ממש לא רע עם כל הסטיגמה של הצרפתיות, מי היה מאמין :shock:
הרוב הגדול דיזל , לא ראיתי הרבה מוניות אז הם כנראה בלייסינג ,אישית לא אוהב את הרכב, חלונות יותר קטנים מהפלואנס , מולטימדיה מסך גדול אבל לא אנדרואיד ומכיל גם את מערכת המיזוג בפנים, יש לה "פוזה " אז חלק קונים בגלל זה
פורסם
לקוחות חוזרים של אותו המותג מהווים אחוז נכבד מסך המכירות ועל היבואן להתאמץ כדי לשמר אותם.

לקוח שקנה את הרכב מהיבואן ולאחר X שנים חוזר כדי להחליף את הרכב צריך לקבל יחס מועדף גם במחיר של רווח קטן יותר.

אני לא אומר שהיבואן צריך להפסיד אבל הרווח שלו מספיק גדול כדי לסבסד במידה מסוימת את מחיר השוק הנמוך.

אם המדובר בהקטנת שולי הרווח אתה צודק, היבואן מתנהג כאידיוט שלא מפסיק לירות לעצמו ברגל ומבסס את המוניטין המחורבן של המכוניות שהוא מוכר מצד אחד וגם מגרש את הקונים החוזרים ומטפח את החד פעמיות של העסקים שלהם איתו מהצד השני. אני מעריך שהצעות הגיוניות יותר מצידו בטריידאין מכניסים אותו להפסדים שאין לו רצון או חשבון לשאת בהם. נדמה לי שהוא בכלל היה רוצה להשאר מחוץ לתחום הזה של הטריידאין, אבל אי אפשר להשאר בחוץ כשהמתחרים בפנים.

פורסם

יש לך מושג אם יהיה הבדל באבזור אל מול הגרסא הלא נטענת?

ככל שידוע לי האבזור של הנירו הנטענת זהה לגירסה הרגילה, למעט העובדה שבמכונית הספציפית שנמצאת כאן יש Sunroof. לא אתפלא אם הגירסה שתגיע בייבוא סדיר תהיה ללא הפריט הזה ותתומחר ב-149900 ש"ח.

פורסם
אוקטביה לפני ואחרי מתיחת פנים.

רשימה לפי סגמנטים פופולרים.

מיני

picanto 7122

i20 6366

micra 3438

spark 2483

space star 1009

…..

qubo 114

יש מצב לקבל סיכום של רכבי היוקרה? אאודי, במו, מרסדס, וולוו?

😈Seat Leon Cupra 280😈

פורסם

על הקקטוס 0 קילומטרים כבר ככה יש הנחה של 20000 שקל מהמחירון.

אז המשחק שלהם עם טרייד הוא מאוד גבולי.

אני די בטוח שאם היית הולך ללובינסקי ומתעניין בקקטוס חדש מהם היית מקבל הצעה שונה.

Sent from my Le X829 using Tapatalk

פורסם

תודה על מידע.

אני מבין שמצב מכירות של דאציה די קבועות כל שנה ,דאסטר חדש ידני בנזין ללא הצלחה וגם דגם חדש של דיזל לא הכי מקדם אותם במכירות.

לא ברור לגבי סנדרו, מה כמות שהצליחו למכור מדגם חדש סנדרו 0.9 רובוטי ?

פורסם
ככל שידוע לי האבזור של הנירו הנטענת זהה לגירסה הרגילה, למעט העובדה שבמכונית הספציפית שנמצאת כאן יש Sunroof. לא אתפלא אם הגירסה שתגיע בייבוא סדיר תהיה ללא הפריט הזה ותתומחר ב-149900 ש"ח.
הפער על הנייר של 15 אלף ש"ח הוא חסר תקדים. הפער ב-2 הרכבים היחידים ששווקו ב-2 הגרסאות (אאוטלנדר ופריוס) עמד על כ-30 אלף ש"ח (ובגרסא הקודמת של האאוטלנדר הפער גם הגיע לסכום אסטרונומי של 70 אלף ש"ח).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
אני לא מצליח להגדיר את המושג "אמונה", רכב זה דת? הסוכנות רכב היא כנסייה?.

יש רכב, יש את השווי הריאלי שלו בשוק ומזה צריך להוריד את העלות של הסוכנות טרייד(שיש לזכור שהיא לא היבואן, הטרייד קורה מול סוכנות צד שלישי) - יש שוק של קונים, מה מצופה מהיבואן? לממן ללקוחות ירידת ערך של הרכב? - למה? האם לובינסקי/טריידמוביל הם ארגון צדקה ללא מטרת רווח? בסופו של יום הם לא ימכרו רכבים בהפסד וזה אם יאהבו את זה ואם לא.

שוב, השוק הוא לא שטוח - יש דגמים צרפתיים יותר פופלארים ויש דגמים יפנים יותר פופלארים, הונדה עם האינסייט הכושלת הולכת וממנת לאנשים את הירידת ערך היחסית גבוהה למי שקנה פירמה של הונדה? האם דלק מוטורוס תחלק טריידאין במחיר מחירון לפוקוס רובוטיות? מאיזה סיבה?.

רכב הוא ממש לא דת, אבל יבואן שלא תומך במוצר שלו לאורך זמן רק יעמיק את הסטיגמה.

תיגש לטרייד אין של כולמוביל ותראה באיזה מחירים מוכרים את היונדאי הפרטיות, ביחס לאלה היוצאות ליסינג שמוצעות למכירה על ידי חברות ליסינג/ לקוחות יד שנייה.

הטרייד אין לפעמים צריך לסבסד עסקאות כדי להוציא עסקאות לפועל.

תבוא בבקשה עם אינסייט ותבצע עסקת טרייד אין להונדה חדשה. כנ״ל גם עם וולוו (שם אני עובד).

פורסם

וזה שהם מוכרים את הרכב במחירון בטרייד אומר שהם שילמו ללקוח עליו מחירון? - יונדאי אגב(כלמוביל לא?) לא רצו לתת על הI30 של אמא שלי מודל 2013 עם 17,000 קילומטר מחירון(כןכן רכב שב5 שנים נסע רק 17,000) הם היו מוכרים אותה ביותר, בטח שאנחנו הצלחנו למכור אותה בשוק הפרטי במחירון משוקלל פלוס כמה אלפים טובים מעל המחירון(אבל אני כבר אמרתי לא? בכל טרייד יש רווח, טרייד לא יקנה רכב בהפסד).

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

noknok אתה קצת מתבלבל. אתה לא יכול להשוות קניה/מכירה מטרייד לקניה/מכירה של פרטי.

בקניה/מיכרה מטרייד יש לעסק תקורה גבוהה שמישהו צריך לשלם אותה, כל רכביהא מצבו אשר יהיה צריך לעבוד הכנסה למכירה בכמה אלפי שקלים, ובסוף - צריך לשקלל לתוך המחיר את עלות הסיכון של נתינת אחריות.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...