Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2854 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יוליאן - למה מיקמת את האיוניק ב-4 דלתות? היא 5. גם האוקטביה 5, אבל מתחרה עם סדאנים, אז ניחא. אבל למה איוניק?

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תגובות 73
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
הבעיה בסטיגמה הצרפתית הוא גם שהיבואן עצמו לא תורם,

הכוונה היא שמחיר הרכבים שלהם קורס, ואוי ואבוי אם תזכור טרייד אין בקרבתם, הם ישחטו את המחיר עוד יותר,

דובר על כך רבות פה בפורום כבר, אבל ה3008 הנוכחית שומרת יפה מאוד על ערכה, ואף די מבוקשת.

לגבי הטרייד אין שלהם, זה ביזיון.

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

באמת ביזיון הטרייד אין מצד היבואנים, אבא שלי התעניין לעשות טרייד אין מהפיג׳ו 108 בת השנתיים, סופר שמורה עם קילומטראג׳ מגוחך (אבא שלי חולה נפש מהבחינה הזו) עבור סיטרואן קקטוס והוא היה בהלם מעד כמה שהם שחטו את המחירון של הרכב.

כשהיבואן בעצמו מיישר קו עם הישראלי הממוצע אז מה כבר ניתן לעשות?

פורסם

היבואן עצמו לא פילנטרופ - הוא לא פה לתרום מכספו למי שבא לקנות רכב, היבואן לוקח ממך רכב בטרייד אין וצריך למכור אותו אחר כך - כולל העובדה שהוא צריך להחזיק מערך טרייד אין.

היום גם ברכבים יפנים לא קל להוציא מחירון בטרייד אין - ואם תוציא מחירון זה אומר שתוותר על "הנחת" ח"ל שהיו נותנים לך ללא הטרייד.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

לגולף יש קהל לקוחות קבוע שלא גדל ולא קטן.

על פי רוב רוכשיה מחליפים גולף בגולף כבר שנים רבות.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
לך תפצח את השוק הישראלי...

ההסבר היחיד שיכול להיות הוא שהסטיגמה על הצרפתיות חי קיים ובועט. איכשהו ה3008 מצליחה למכור יפה יחסית, אבל השאר...

עלו לכביש רק כמות עלובה של ארבעה מגאן סטיישן למשל. רכב שרואים כמויות מטורפות שלו על הכביש באירופה, והקליאו רק במקום התשיעי ברשימת המכוניות הכי נמכרות בקבוצה שלה, כשבאירופה היא המכונית הכי נמכרת בכלל, לא רק בקבוצה.

Sent from my iPhone using Tapatalk

הרכב לא מיובא סדיר ולכן הכמות הנמוכה

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
הרכב לא מיובא סדיר ולכן הכמות הנמוכה

עידן

עד כמה שידוע לי שוכבות בנמל כמה עשרות מגאנים סטיישן. אני מניח שהיבואן ישמח למסור אותם.

היום: MG E-HS '23 ליסינג זמני/ יונדאי טוסון 17' Open Sky

הקודם: יונדאי טוסון 22' פרימיום 2.0 ליסינג/ טויוטה קורולה F/L GLI '16

פורסם
היבואן עצמו לא פילנטרופ - הוא לא פה לתרום מכספו למי שבא לקנות רכב, היבואן לוקח ממך רכב בטרייד אין וצריך למכור אותו אחר כך - כולל העובדה שהוא צריך להחזיק מערך טרייד אין.

היום גם ברכבים יפנים לא קל להוציא מחירון בטרייד אין - ואם תוציא מחירון זה אומר שתוותר על "הנחת" ח"ל שהיו נותנים לך ללא הטרייד.

לא פילנטרופ אבל מה זה אומר אם היבואן בעצמו לא מאמין שהוא יצליח למכור את הרכב?

הרי על יפנית/קוריאנית מבוקשת היו לפחות לוקחים קרוב למחירון, הם ממש שחטו את אבא שלי במחיר ברמה של עוושים צחוק.

פורסם

ענית לעצמך,

יפנית הטרייד ימכור יותר קרוב למחירון וצרפתיה בחיים לא...

לכן ההצעה המגוחכת הגיונית.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

בתור חובב צרפתיות(אבל כרגע עם סיאט לאון - כי אין אף פיג'ו ידנית נורמלית למשפחה שתתן גם כוח וגם מרווח למשפחה) שקונה תמיד ביד שנייה, אני חצוי בדעות, מצד אחד אני מקבל רכבים מעולים, כיפים לנהיגה, מפנקים ומה לא..

מצד שני אני חוטף כאפה במכירה

פורסם
לא פילנטרופ אבל מה זה אומר אם היבואן בעצמו לא מאמין שהוא יצליח למכור את הרכב?

הרי על יפנית/קוריאנית מבוקשת היו לפחות לוקחים קרוב למחירון, הם ממש שחטו את אבא שלי במחיר ברמה של עוושים צחוק.

זה לא עניין של להאמין במוצר שלהם, זה כוחות שוק - גם רכב יפני היום לא מקבל טרייד במחירון, אבא שלי ניסה לבקש טרייד על אאוטלנדר 7 מקומות פרטית מודל 2014 טופלה רק במורשה עם 60 אלף קילומטר וללא תאונות(כבר לא מיועדת למכירה) - גם יפני, גם ג'יפון וגם 7 מקומות חלומו הרטוב של כל ישראלי ממוצע וקיבל הצעות טרייד של 15% מתחת למחירון לפני בדיקה כי "זה מצב השוק"(כמובן גם שללו ממנו הנחות והטבות מהרכב החדש).

בסופו של יום הטרייד שאליו יגיע הרכב אמור למכור אותו במצב השוק בשטח, כולל העלויות שלו(עמלות סוכנים, מגרשים, השבחה וכו') ולכן לא ניתן לצפות שהיבואן יקנה ממך את הרכב במחיר תרומה ויפסיד עליו סכומי כסף גדולים מול הטרייד(במקרה של לובינסקי - הרכב יועבר לטריידמוביל) - טרייד אין זה שירות ולא סתם שירות אלא שירות ממש יקר.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

חברים שלי קיבלו גם 15% מתחת למחירון אחרי בדיקה על אמפרזה 2014, אם אני לא טועה זה היה 34K, המחירון היה 40K, זה היה לפני כמה חודשים,

לי נתנו הצעה של 40% מתחת למחירון לפני בדיקה על הפיג'ו, פשוט אבסורד.

• תוכן חדש...