Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2851 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יש דגמים כמו הטווינגו,קליאו והקפצ'ור שלא מיוצרות עוד עם מערכות כאלה(שזה יצרן יותר מאשר יבואן).

במקרה של הגרנד קופה והקאדג'ר זה כבר יותר היבואן.

איפה שאין במקור מערכות - לגיטימי.

אגב, קליאו 5 מושקת בקרוב, ולפי חבר שעובד בקרסו, הפסיקו לייבא את הדור הנוכחי של הקליאו ומה שנמכר זה רק הדור הרביעי שנשאר במלאי.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

כרגע גם לא ברור מתי תיחשף. אין שום מידע אמין לגבי זה ואני בספק שתיחשף בפריז חודש הבא, אבל נראה...

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם
יש דגמים כמו הטווינגו,קליאו והקפצ'ור שלא מיוצרות עוד עם מערכות כאלה(שזה יצרן יותר מאשר יבואן).

.

מה שלא מפריע להם למכור כמו לחמניות חמות באירופה. המכירות של הקליאו בת החמש רק מזנקות כל חודש, והיא עדיין צועדת בראש מצעד המכירות בקטגוריה, כאשר במדינות מסויימות היא בכלל הרכב הנמכר ביותר, נקודה. כנראה ששם לפחות, מערכות בטיחות אקטיביות פחות משנות כרגע.

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

מוזר שהם הפסיקו את הייבוא, היום במקרה ראיתי על מובילית קליאו חדשה בדרך למסירה.

בדרך כלל קרסו אוהבים לשווק דגמים בדיליי עצום לעומת אירופה.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם (נערך)

אני גם מתקשה להאמין שהם סגרו את השאלטר על הקליאו דור 4, הם עדיין מוכרים יותר מ 1700 יחידות חדשות (כולל גרסת הסטיישן) בכל חודש, אין מצב שהם מוותרים על זה עוד לפני שהגיע הדור הבא.

עריכה אחרונה על ידי Doron_Z
  • תוכן חדש...