Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עצות להשכרת רכב בחו"ל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2840 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה לחברות הלואוקוסט שיש להן טיסות בשעות לא מוצלחות.

בכל מקרה, עבור מקרים כאלו, יש לעיתים תיבה שאפשר להשאיר בה מפתחות. בכל מקרה אני לא הייתי מוכן לנהוג אחרי שעות כאלו, והייתי נוהג בדיוק כמוך - ישן לילה אחד במלון הסמוך לשדה ובא לקחת את הרכב בבוקר.

סתם כדוגמה, בהמבורג בכלל השארתי את הרכב בטור ארוך ומעורבב של רכבים מושכרים. המפתחות נשארו בפנים. צילמתי את הרכב (כאשר המיקום נשמר על ידי הסמארטפון) וזהו. אין דרך אחרת להחזיר.

בבוקרשט, בפרנקפורט ובמינכן באו ובדקו את הרכב.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בדרך כלל החזרתי את הרכב בתחנת ההשכרה בצורה מסודרת. אבל בשנתיים האחרונות השארתי אותו - בקלגרי בחניון בו יש תחנה של אוויס, והמפתחות יחד עם העתק חוזה ההשכרה בתיבה הייעודית. בבלגראד זה היה הזוי לגמרי - השארתי את הרכב במגרש החניה של בניין המשרדים בו נמצאים משרדי ההשכרה, ואת המפתחות השארתי בידי שומר הבניין. וזה היה בשעה ותנאי תאורה שלא אפשרו צילום ראוי (צילמתי בטלפון, יש איזה תיעוד מגורען לגמרי). כיון שהיה מדובר בגרוטאה ושילמתי 6 אירו לביטול השתתפות עצמית לא דאגתי יותר מדי, ואכן לא שמעתי מהם יותר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

את האמת שאני תמיד שוכר עם ביטול השתתפות עצמית ועם כל ביטוח אפשרי (שמשות, מראות וצמיגים אם אפשר כמובן), ועדיין אני אצלם את הרכב במעמד הקבלה ובמעמד ההחזרה. בנוסף, אני מצלם את לוח השעונים ובייחוד את מד הדלק במעמד ההחזרה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...