Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוויותיו של סחבק בנבכי הליסינג (או - אם אנשי המכירות מתנהגים כך, מה יקרה אחר כך?)

memilavi
שימו לב! השרשור הזה בן 2198 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

אז סחבק החליט שהגיע הזמן להחליף את הרכב (טוב, האמת שמי שבאמת החליט את זה היא עסקת הליסינג הנוכחית שמסתיימת בעוד חודש וקצת).

מכיוון שבחברה בע"מ עסקינן, אך טבעי ללכת על עסקת ליסינג נוספת, שכבר הוכיחה את עצמה בשנים עברו כנוחה מאוד.

חמוש בהרבה רצון טוב, הרבה ידע מוטורי ומעט מאוד סבלנות התחיל סחבקנו ליצור קשר עם חברות הליסינג השונות.

להלן הסיכום עד כה, לאחר כחודש של טלפונים / שיחות / פגישות / הרבה מיילים וכו':

אוויס - עסקת האוויס אקספרס נראית על הנייר אטרקטיבית מאוד. השארתי פעמיים הודעות באתר, ופעם אחת במוקד הודעות - אף אחד לא חזר אלי.

באדג'ט - השארתי הודעה באתר, אף אחד לא חזר אלי

אלבר - כנ"ל

שלמה סיקסט - כנ"ל

אלדן- כנ"ל

אוטו שי - חזרו אלי תוך שעתיים מרשימות. שיחה עם נציגה נחמדה ומקצועית מאוד, הבינה מהר מאוד מה בדיוק אני מחפש, והבטיחה לחזור אלי עוד באותו יום עם הצעה. נכון לעכשיו, יותר מחודש אחר כך, אני עדיין מחכה.

ליס4יו - חזרו אלי מהר יחסית. העבירו הצעה לליסינג תפעולי. כתבתי להם שאני מעדיף ליסינג חצי-תפעולי / פרטי / בסיסי, איך שהם לא קוראים לזה. לא חזרו אלי.

ליסקאר - דיברתי עם נציג שלהם בבוקר. היה באמצע פגישה, הבטיח לחזור אלי תוך שעתיים. התקשרתי אליו שוב בערב. התנצל שלא חזר, ונתן הצעה במקום. ההצעה לא הייתה רלוונטית, אבל לפחות האינטראקציה הייתה לא רעה.

אופרייט ליס - הצל"ש הראשון. חזרו תוך שעתיים, נציגה סופר מקצועית, נתנה הצעה במקום, כולל אזהרה לגבי מלאי בעייתי. התחלנו להתכתב במייל, ולאחר השאלה השנייה שלי - נעלמה.

פריים ליס - היחידים שהתחילו תהליך, וגם מתמידים בו. שלחו כמה הצעות, ענו לשאלות, אם כי לפעמים היה צריך לדרבן את הנציגה ולהזכיר לה שאני מחכה לתשובה.

אז מה לעזאזל קורה פה? החברות האלה באמת לא רוצות למכור? חום יולי-אוגוסט משבש את המערכות? קיבלתי את ההרגשה שאני איש המכירות שרודף אחריהם, ולא להיפך.

עוד מישהו נתקל בחוויות דומות?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תתקשר ותבקש הצעה ל 100 רכבים. תמדוד תוך כמה זמן חוזרים .

אבל מראש אתה מצפה למודעות שירות שלא קיימת בארץ.

עריכה אחרונה על ידי save
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בעקבות המלצות פה בפורום הגעתי למאל מור ואני מאוד מרוצה.

יש עם מי לדבר, יש שירות, יש גמישות ויש נכונות מצוא פתרונות הגיוניים.

אני גם לא לקוח גדול בליסינג (היו שני פרטיות ועכשיו אחרי 4 שנות עבודה מולם נוספים עוד שניים).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

צריך להבין שברוב החברות הליסינג הפרטי / אקספרס / בסיסי שזה בעצם מימון, זו מחלקה אחרת לגמרי מהליסינג התפעולי.

כשאתה עושה פנייה זה מגיע למישהו בליסינג התפעולי שרואה שמדובר ברכב אחד ובכלל לא למחלקה שלו, אז מתעלמים.

תודעת שירות ישראלית בסה״כ, לא משהו חריג.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

השארתי פעמיים הודעות באתר, ופעם אחת במוקד הודעות

זה עושה עליהם רושם של לקוח לא רציני, שרוצה לשגע אותם ולראות איך אפשר "לדפוק את המערכת". תהיה בטוח שפונים אליהם עשרות לקוחות פרטיים ביום שסתם רוצים לראות האם משתלם להם לקחת רכב מליסינג או לא.

אם אתה רוצה לסגור עסקה, תיקח יום חופש, תעשה סיבוב פיזית בסוכנויות, ותראה מה מציעים לך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

למה שהוא יבזבז יום עבודה על טיול בסוכנויות שרובן לא יהיו רלוונטיות?

אנחנו ב 2018 יש אינטרנט והחברות מציעות בעצמן להשאיר פרטים, ואם הן לא מסוגלות לטפל בפרטים שהושארו - שלא יבקשו אותן.

בארץ התרגלנו לרמת שירות כל כך נמוכה שכבר לא מתרגשים...

לגבי החברות, כנראה שיש להם מספיק לקוחות והן לא "רעבות".

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה עושה עליהם רושם של לקוח לא רציני, שרוצה לשגע אותם ולראות איך אפשר "לדפוק את המערכת". תהיה בטוח שפונים אליהם עשרות לקוחות פרטיים ביום שסתם רוצים לראות האם משתלם להם לקחת רכב מליסינג או לא.

אם אתה רוצה לסגור עסקה, תיקח יום חופש, תעשה סיבוב פיזית בסוכנויות, ותראה מה מציעים לך.

מה פתאום להגיע פיזית?

מרימים טלפון, מקבלים פרטים ראשוניים, מבקשים הצעה מסודרת עם טיוטת הסכם למייל ורק אחרי הסינון הזה נפגשים או אצלך במשרד אן אצלם בהתאם לנוחות שלך.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תהיה בטוח שפונים אליהם עשרות לקוחות פרטיים ביום שסתם רוצים לראות האם משתלם להם לקחת רכב מליסינג או לא.

ואם אני לקוח פרטי שרוצה לדעת אם משתלם לי לקחת רכב מליסינג או לא, ולמה דווקא מחברת X ולא מחברת Y או Z, אני אמור להבין בטלפטיה שכן, ואז לבוא ולסגור במקום?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מה פתאום להגיע פיזית?

מרימים טלפון, מקבלים פרטים ראשוניים, מבקשים הצעה מסודרת עם טיוטת הסכם למייל ורק אחרי הסינון הזה נפגשים או אצלך במשרד אן אצלם בהתאם לנוחות שלך.

להרים טלפון גם רצוי לפני שמגיעים. אבל "השארתי הודעה באתר" זה לא רציני ביחס למישהו שרוצה לקנות רכב.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש לי רכב בכלמוביל תפעולי, נציג הגיע תוך כמה ימים למשרד פרס את כל האופציות.

הכל נסגר בצורה יעילה מרגע החתימה עד קבלת הרכב.

לא עשיתי השוואת מחירים אז לא יודע להגיד לך יקר/זול

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

להרים טלפון גם רצוי לפני שמגיעים. אבל "השארתי הודעה באתר" זה לא רציני ביחס למישהו שרוצה לקנות רכב.

סליחה?

אם מבחינת החברה זה לא רציני ליצור קשר דרך האתר, שלא תתן את האפשרות ליצור קשר דרך האתר.

אנחנו בשנת 2018, ויש לי דברים הרבה יותר חשובים לעשות מאשר לנווט במענה הקולי של עשרות חברות.

רכב זו הוצאה של מאות אלפי שקלים, ואני מתכנן לרכוש שניים כאלה. אם חברה חושבת שהזמן שלי פחות חשוב מהזמן של אנשי המכירות שלה, מה זה מעיד על מה שהיא חושבת על הזמן של אנשי השירות שלה?

אגב, היו באמת חברות שאמרו לי שאפשר לתת הצעה רק בפגישה פנים אל פנים. אחרי שהתעקשתי, כולם שלחו לי הצעה במייל או טלפונית.

ולכל אלה שכתבו על תודעת שירות - אני כמובן מסכים, אבל שימו לב שזוהי לא תודעת שירות - זו תודעת מכירות! אני לא מחפש אותם כדי להוציא מהם משהו, אלא כדי לתת להם כסף.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש לי רכב בכלמוביל תפעולי, נציג הגיע תוך כמה ימים למשרד פרס את כל האופציות.

הכל נסגר בצורה יעילה מרגע החתימה עד קבלת הרכב.

לא עשיתי השוואת מחירים אז לא יודע להגיד לך יקר/זול

האם הם עושים ליסינג גם לרכבים שאינם של כלמוביל?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 2198 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...