Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התקנת מערכת גז לרכב

gavrielk
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2377 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום חברים

אני מעוניין להתקין מערכת גז לרכב

אאוטלנדר 2400 שנת 2011

רציתי לדעת האם זה פוגע בביצועים או מזיק לרכב

האם חייב משמנת

והאם אתם ממליצים להתקין ואיפה

ואיזה חסרונות יש

תודה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אהלן!

התקנה תקינה וכיול נכון לא פוגעים ברכב, אולי ישנה פגיע מינורית בביצועים שנהג ממוצע כלל לא ירגיש.

לגבי עניין המשמנת, המתקין אמור לדעת האם ישנו צורך להתקין או לא. לפי הידע הלא מקצועי שלי, מנועי אמריקאיות וחלק מהצרפתיות אינן זקוקים למשמנת, בשאר המנועים כדאי להתקין.

אני יכול להמליץ מנסיון אישי של 2 רכבים ( סובארו B4, ושברולט מאליבו ) על גז פרו.

דבר אחד שצריך לדרוש מכל מתקין זה שימוש במפצלי אלומיניום במידה ומחברים את המהדה גז לא בצורה טורית.

בהתקנה הראשונה עשו שימוש במפצלים מפלסטיק שנסדקו לאחר כשנה וחצי.

עוד דבר שצריך לדעת על התקנה וכיול נכון - אין ' צ'ק אנגיין ' בהתקנה נכונה. אם אומרים לך שככה זה כל מערכות הגז, זה חוסר מקצועיות מוחלט.

בהצלחה!

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מעל 2000 סמ"ק מומלץ על משמנת.

חסרונות זה יבוש של גומיות שסתומים.

תבדוק אם יש בעלי אוטלנדר שכבר התקינו והאם המנוע עמיד בזה, יש רכבים שנהרסים על גז.

*הכותב בעל מערכת גז ברכב צרפתי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...