Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בתכנון טיול נהיגה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2828 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

אני מתכנן לצאת לאירופה לארבעה ימים לטיול נהיגה.

בתכנון: השכרת רכב ספורטיבי (F-Type, M3, C63 AMG או דברים אחרים בסגנון), התגרזנות על כבישי נהיגה משובחים, לינה במלונות בינוניים.

הכיוון הוא איזור אפריל 2019.

מכיוון שזו פעם ראשונה שלי בתכנון טיול כזה, אשמח לעזרה:

1. הבן הוא בן 19. האם ריאלי בכלל לשכור רכב ספורטיבי עבור נהג צעיר בגיל הזה?

2. איזה כבישי נהיגה מומלצים? כאמור - הכיוון הוא אירופה, אין גבולות גזרה מוגדרים יותר, מעבר ל"לא עם הגה ימני".

3. אם אפשר על הדרך לעבור במסלול מסודר (הרינג, למשל...) בכלל מעולה. האם יש אפשרות פשוט לבוא עם האוטו ולנסוע שם?

4. מי שכבר עשה את זה בעבר - מה חשוב לדעת? ממה להיזהר?

חשוב להדגיש - אנחנו לא נוסעים להשתולל. שנינו לא נהגי מירוץ, ואין לנו כוונה להתפרע על הכביש. רוצים ליהנות מרכב חזק ומתנהג, וללמוד אותו לאורך הרבה קילומטרים.

תודה!

פורסם

דחה את הטיול באיזה 6 שנים.

יקשה עליך מאד לשכור רכב יוקרתי/ספורטיבי לפני גיל 25, אפילו 30. שלא לדבר על העלות, מגבלת הקילומטרים היומית שתייקר מאוד את השכירות והצורך להקפיד על חוקי התנועה בדקדקנות.

לא הייתי מוציא ילד בן 19 לטיול נהיגה מסוג זה. קודם שיצבור ניסיון של כמה אלפי קילומטרים בנהיגה באירופה על גולף TSI 85 HP ידנית.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

גיל 19 ומכוניות חזקות יהיה קשה מאוד. אולי (בספק גדול מאוד) תוכל להוסיף את הבן שלך כנהג נוסף אליך - בטוח שאם הוא ינסה לשכור בעצמו, יהיה לו בלתי אפשרי. על כל מכונית מעניינת הגיל המינימלי הוא 25 ועל חלקן גם 30.

לגבי הכבישים, נראה לי שאיזור הטיול יוכתב יותר מאפשרויות ההשכרה מאשר מהכבישים. גרמניה, מנסיוני, היא המקום שבו פשוט ביותר לשכור מכוניות מעניינות. על איטליה אין מה לדבר בכלל (לא תמצא כלום), צרפת בקושי.

אין לך מה לחפש על הרינג עם מכונית שכורה, רוב הסיכויים שתהיה ללא כיסוי ביטוחי במצב כזה (אבל המידע שלי בן כמה שנים. מומלץ לבדוק שוב).

אני ממליץ לכם לעשות משהו אחר - קחו קורס של נהיגה ספורטיבית באחד המסלולים באירופה, ותשלבו עם זה טיול בעיר קרובה מעניינת (אוכל, בירה וכו'). זה יפתור לכם את כל הבעיות, ישחרר אדרנלין וילמד אותכם המון.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

בגיל 21 המקסימום שהסכימו להביא לי בגרמניה זו BMW עם מנוע רגיל,

ניסיתי לברר על רכבי ספורט,אמרה עד גיל 24 אין לך מה לחפש פה.

אני מכיר שבBMW ניתן להשכיר חדרים לפי שעה,

ואאל"ט אז סדרה 2 עם בגרסה חצי ספורטיבית יכולתי להשכיר.

לגבי מסלולים,

התחלתי לקרוא את החוזה שלהם במקרה תאונה והחלטתי לוותר על התענוג.

הרכבים שאתה לוקח על המסלול אינם מבוטחים(שברת שילמת) או שההשתתפות העצמית היא כמה אלפי יורואים.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם (נערך)
ניתן להשכיר חדרים לפי שעה,

אופס!!

הרעיון של רועי (או רואי?) לקורס נהיגה נחמד מאד. חשבתי על זה כמתנת יום הולדת 25 לאחד הבנים, אבל התברר כיקר ובעיקר כלא מתאים מבחינת לוח הזמנים (בעונה המתאימה לא היה פנוי). במקום זה קיבל שבוע באנגליה עם צפיה בשלושה משחקי פריימר ליג.

חוץ מזה אפשר למצוא איזה נושא אחר שמעניין אותו, או סתם לבחור באיזה יעד קצת יותר מיוחד (המלצות חמות על לפלנד בחורף\אביב ואיסלנד בקיץ. משהו שלא ישכח לעולם - ואלה מהרפרטואר שלי בשנים האחרונות. העולם גדול ומעניין).

עריכה אחרונה על ידי sperial

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תשכח מזה... אין לך סיכוי לפני גיל 25 וגם אז - ממש לא לרכבים שציינת אלא מקסימום לאיזו GOLF R במקסימום.

בגיל 27 נפתחות האופציות עם porsche drive במחירים סבירים לגמרי - 1900 יורו לשבוע ו 1500 קמ ל 911 [או 900 יורו לבוקסטר].

פורסם
אופס!!

טעות שלי, התכוונתי לרכבים מן הסתם.

יש בארץ "קורסי" נהיגה, ראיתי כמה שמעבירים על מיאטה\BRZ.

נחמד ללכת ליום למסלול ללמוד לשלוט על רכב-החלקות,כניסה ויציאה נכונה וכו'.

המחיר לדעתי-מוגזם.

אבל כל אחד וסדרי העדיפויות שלו,אולי לך יתאים.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם (נערך)

הלפרין, זה ברור לכולם. אבל זו שגיאה מביכה\משעשעת, תלוי איך אתה רואה את זה.

קורה. לכולנו.

הכרתי מישהו שרצה לתאם זימון למשהו. ואיבד את ה-"מ". ומישהו אחר שרצה לסרב, והאצבע החליקה מה-"ב" ל-"ס".

אפילו המקלדת שלי היא שם דבר בפורום. זו לא המקלדת, זה מי שמקליד :cry:

עריכה אחרונה על ידי sperial

פורסם

יכול לחזק מה שציינו כאן חלק מהחברים.

יכול להציע לכם משהו אחר, לא פחות מעניין... לDNA RACING - חברה ישראלית, הבעלים דין אפפל מדריך נהיגה בארץ ובחו''ל ,נהג מירוצים פעיל בליגת הVLN שמתקיימת בנורבורינג, יש להם רכב מסוג M3 E46 בנוי למסלול עם כלוב, רכב ברמה גבוה מאוד.

ניתן לתאם איתו חב' הדרכות של כמה ימים, חוויה נהדרת וגם לימודית.

ניתן להשכיר את הרכב ללא מדריך אך זה פחות מומלץ בשל המסלול הארוך והמסובך שלעצמו.

אני יודע שבקרוב יתחילו להוציא גם טיולי נהיגה, לגמרי מסקרן, הביקורות והפידבקים מאוד מרשימים מלקוחות שלהם.

בהצלחה!

פורסם

קרא אצלי בחתימה, ויש לי בפורום עוד שרשורים גם על M4 ופורשה, מלבד ה-F TYPE.

לנהג מתחת לגיל 25 סכומי הביטוח יהיו לא מוסריים, ומעל גיל 30 - כמעט נורמטיביים.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

• תוכן חדש...