Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2855 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לוח מחוונים ישן, פיקוד מזגן ישן, בקרת שיוט ישנה וטפשה. כסא אחורי שלא מתקפל ולא נותן רצפה שטוחה.

פשוט קודיאק דיזל לא רואה את האאוטלנדר אינסטייל (כמעט אותו מחיר) בשום פרמטר, הקודיאק טוב מהמיציבושי בכל פרמטר ובפער גדול. (כולל גיר חזק, עמיד ואמין בגרסה הזאת).

מסכים איתך לגבי לוח מחוונים ופיקוד מזגן ובקרת שיוט, אבל כל זה הוא קטע של עיצוב פנים. הבקרת שיוט עובדת יופי, גם המזגן, והכסא האחורי מתקפל ונותן רצפה שטוחה, רק שהוא מתקפל בצורה מוזרה.

נהגתי בקודיאק נסיעת מבחן, התרשמתי מאוד לרעה (גם פתחתי שרשור על זה). עיצוב הפנים סבל מאנמיה חזקה. משעמם ואפרורי. היו רעשי מנוע שחדרו לרכב. הרגשתי את כל המהמורות שעליתי עליהם. לא זוכר מה היה בדיוק בשורה האחרונה, אבל אני זוכר שהגעתי למסקנה שהכניסה באאוטלנדר יותר נוחה, וגם הישיבה יותר נוחה. אז במה הקודיאק דיזל יותר טוב, יש לו יותר כח? אני לא מרגיש שממש חסר לי כח. הייתי מוותר על זה לטובת הרעש של הדיזל (פעם כתבו כאן שהרכבים החדשים לא מרעישים, אבל בכל רכב דיזל שהייתי, היה רעש...)

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
עדין לדעתי הניסן טוב בהרבה מהאוטלנדר. בחירה טובה.

יש לי חבר שקנה אאוטלנדר, הוא היה הראשון באיזור שקנה את הרכב (סוף 2015) ראיתי והתלהבתי וקניתי גם. הוא נתן לי לנסוע "נסיעת מבחן" על הרכב שלו, ואני זוכר איך הרגשתי בעננים. רכב גבוה, ריח של רכב חדש וסאנרוף....

אחר כך הוא החליף לניסן אקסטרייל דיזל, ובדיוק בשבוע שעבר יצא לי לפגוש אותו ולשאול אותו מה ההבדלים. הוא אמר שהניסן יותר חזק ויותר חסכוני בדלק. שאלתי אותו מה לגבי המושבים בשורה השלישית, הוא הודה בעל כרחו שהם קטנים יחסית לאאוטלנדר.

אז מה היה לנו כאן, נפילה בסעיף קריטי, קצת יותר כח וחיסכון בדלק.

פורסם (נערך)

באאוטלנדר החדש יש המון רוח וצלצולים B.

בזה אתה צודק . האאוטלנדר כולו רוח וצלצולים...

Sent from my iPhone using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי robertf
פורסם
ואני זוכר איך הרגשתי בעננים. רכב גבוה, ריח של רכב חדש וסאנרוף....

מה שמגדיר עוד עשרות רכבים אחרים. איך

זה יחודי לאאוטלנדר דווקא?

פורסם (נערך)

נהגתי בקודיאק נסיעת מבחן, התרשמתי מאוד לרעה (גם פתחתי שרשור על זה). עיצוב הפנים סבל מאנמיה חזקה....)

שמע זה מצחיק להגיד את זה על עיצוב הפנים של הקודיאק כשאתה נוהג באאוטלנדר.

בכל אופן, זו היתה התרשמותך מהקודיאק וזה בסדר. אני מכיר כבר שניים שעברו מאאוטלנדר כמו שלך לקודיאק בשנה האחרונה ושניהם טוענים שזה עולם אחר. גיסי נוסע באאטלנדר השניה שלו כרגע (גם כמו שלך), ואומר שהרכב משרת את המטרות שלהם יופי, אבל שום דבר לכתוב הביתה, והוא כבר שם את עיניו על קודיאק או 5008 לאחר שיצא לו להתנסות עם שניהן.

האאטולנדר במחיר הנכון ובגרסת ה7 מקומות זה דיל טוב, אבל לא צריך להפוך אותו למשהו שהוא לא.

עריכה אחרונה על ידי robertf
פורסם (נערך)
עדין לדעתי הניסן טוב בהרבה מהאוטלנדר. בחירה טובה.

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

מה בחירה טובה? הוא הולך לבטל את ההזמנה ולהזמין אאוטלנדר, כי הוא נוח לו יותר.

ושלא תחשוב, אני מסכים איתך. אני זה שכיוון אותו לניסאן (אני חשבתי על קשקאי אבל הוא קטן לו), אבל אי אפשר להתווכח על נוחות.

מה גם שהניסאן עולה יותר - חמי רוצה את הגירסה המאובזרת, והיא מגיעה אך ורק עם שבעה מושבים, כך שהוא "נאלץ" לשים על הניסאן הרבה יותר כסף. זה עוד פלוס למיצובישי מבחינתו. והוא טוען שלא אוהב את רעש הדיזל (שיהיה).

בקיצור, חוזר לנקודה שניסיתי להעביר מקודם - האאוטלנדר מתאים לישראלי הממוצע כמו כפפה ליד, and it shows.

...

אף פעם לא הבנתי את המטרה של האווטלנדר. הריי יכלת שטח אין לו, יכלת דינמיות בכביש גם לא. אז מה כן?! מרווח פנים? קנו מיני - וואן אם מרווח הפנים חשוב לכם. הריי האווט-לנדר הוא מיני - וואן מקובץ ומלוטש טיפה.

אף אחד לא רוצה מיני-וואנים, לא משנה כמה טובים הם יהיו. רוצים ג'יפונים. לזכות מיצובישי שהם הבינו את העניין ראשונים, וזה מה שתפס אותי באולם התצוגה של הסוכנות במסגר:

ג'יפון קטן - ASX.

ג'יפון בינוני - אקליפס קרוס.

ג'יפון גדול - אאוטלנדר.

ג'יפ אמיתי - פאג'רו.

טנדר שטח - L200 (או איך שלא קוראים לו עכשיו).

אה, וגם ספייס-סטאר ואפילו אטראז' עמדו בצד, שתהיה איזה נציגות בקטגוריית המיני\מיני-פלוס.

אבל העיקר זה ג'יפים ודמויי ג'יפים, כי זה מה הציבור רוצה. בקרוב בכל סוכנויות הרכב הקרובות לביתכם.

עריכה אחרונה על ידי yohai71
פורסם
מה שמגדיר עוד עשרות רכבים אחרים. איך זה יחודי לאאוטלנדר דווקא?

שום דבר לא ייחודי לאאוטלנדר, פשוט בשבילי זה היה אז חדש. נהגתי על רכב לא גבוה, הוא היה כבר בן 7, ולא היה לו סאנרוף...

פורסם
מה בחירה טובה? הוא הולך לבטל את ההזמנה ולהזמין אאוטלנדר, כי הוא נוח לו יותר.

ושלא תחשוב, אני מסכים איתך. אני זה שכיוון אותו לניסאן (אני חשבתי על קשקאי אבל הוא קטן לו), אבל אי אפשר להתווכח על נוחות.

מה גם שהניסאן עולה יותר - חמי רוצה את הגירסה המאובזרת, והיא מגיעה אך ורק עם שבעה מושבים, כך שהוא "נאלץ" לשים על הניסאן הרבה יותר כסף. זה עוד פלוס למיצובישי מבחינתו. והוא טוען שלא אוהב את רעש הדיזל (שיהיה).

בקיצור, חוזר לנקודה שניסיתי להעביר מקודם - האאוטלנדר מתאים לישראלי הממוצע כמו כפפה ליד, and it shows.

היה לי אאוטלנדר לפני ומכרתי אותו והחלפתי לניסן. לא מצטער לרגע. ורעש הדיזל? זה שטויות. זה רק בראש שלו. הניסן עולה על המיצובישי בהכול. הדבר היחידי שהאאוטלנדר טוב יותר זה קצת יותר מקום במושב ה 6 וה7. חוץ מזה כלום.

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

ערן EMT-P

NISSAN X-trial 2017.

VW GOLF Mk7.5 150 HP

פורסם

^

לא הבנתי, אתה מתווכח איתי או עם חמי?

אם הוא החליט שהאאוטלנדר נוח ומתאים לו יותר, זה מה שהוא יקנה. והנקודה שלי היא שזה לא הופך אותו לבור יותר ממני וממך, רק בגלל ש"הניסאן עולה על המיצובישי בהכול". הוא עולה בהכל מבחינתך, לא מבחינתו.

ודבר אחרון - אני מזכיר לך שאנחנו מדברים על אאוטלנדר אחר ממה שהיה לך - כמה הוא טוב יותר אני לא יודע (וגם לא כל כך איכפת לי, אני ממש לא הלקוח של רכבים כאלה, לא אאוטלנדר ולא אקס-טרייל ולא קודיאק).

פורסם

קצת פרספקטיבה ממקום אחר,

השבוע קיבלתי כרכב חליפי רנו גרנד קופה חדשה לחלוטין,

מפוארת ומפנקת, עיצוב פנים עדכני ומודרני, אבל:

דרק - רוצה לשנות את עוצמ. המאוורר במזגן, תוריד את העניים מהכביש, תשחק עם המסך מגע בקיצור לא נוח, לא בטיחותי, דרק.

כנ"ל לעבור לרדיו, ושאר דברים

פינוק ועיצוב זה כיף לעין אבל ברכב פרקטיקה ונוחות תפעול זה שם המשחק.

הפשטות של תפעול האוטלנדר טובה מאוד.

פורסם (נערך)

לעולם, אבל לעולם לא אשכח את האאוטלנדר 2013 שהאכיל אותי מרורים. לדעתי אין הרבה אנשים בגלובוס שטינפו עליו יותר ממני, ובצדק. אבל אם בסופו של יום הוא קיבל מיזוג אחורה, יש מערכות בטיחות, נוחות ובידוד שופרו (בוחני הפורום תמיד אובייקטיביים) והוא בא ללא התקנות מקומיות, זה מעמיד אותו במקום ראוי. כל שאר הדיונים על מיושן הופכים לא רלוונטים לרכב שמכר עשרת אלפים יחידות בשנה ללא השיפורים הנ"ל, בפרצוף של שאר המתחרים. שלא תבינו לא נכון, בליסינג תפעולי הוא בסדרי גודל של הקוראניים ושאר היפניים. היחידים שייקרים משמעותית בליסינג תפעולי הם הקשקאי דיזל והקודיאק. כל מה שבא עם מנוע בנזין ולא וואגי, עולה בערך אותו דבר, כולל הצרפתיות. לא תמיד זה מעט מידי מאוחר מידי, לפעמים איכשהו דוקא כן מוצאים את הגרוש האחרון שהיה חסר ללירה.

עריכה אחרונה על ידי ST12345

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם (נערך)
נהגתי בקודיאק נסיעת מבחן, התרשמתי מאוד לרעה

אני נהגתי באאוטלנדר 2018, ושמחתי לחזור לקורולה אחר כך.

תנוחת ישיבה לא נוחה, מושב נהג לא אוחז, לא מרגישים את הרכב, הגה חסר תחושה, גיר רציף לא מוצלח שמגיב בדיליי, רכב מרגיש לא יציב, ולקינוח המערכת הדפוקה של כלמוביל.

ועל זה משלמים אקסטרה 30-50 אש"ח (ביחס לקורולה).

שאלתי אותו מה לגבי המושבים בשורה השלישית, הוא הודה בעל כרחו שהם קטנים יחסית לאאוטלנדר.

אז מה היה לנו כאן, נפילה בסעיף קריטי, קצת יותר כח וחיסכון בדלק.

קריטי לך אישית.

אני הייתי בשמחה מוותר לגמרי על שורת מושבים שלישית (וגם שניה מצידי, לא נוסע מאחורה) בשביל רכב יותר טוב בכל פרמטר אחר.

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אכן, קורולה היא-היא הבנצ'מארק ל:

תנוחת ישיבה נוחה,

מושב נהג אוחז,

מרגישים את הרכב,

הגה עם תחושה,

גיר רציף מוצלח שלא מגיב בדיליי,

רכב מרגיש יציב,

ולקינוח יש לו את המערכת המדהימה של יוניון מוטורס.

כן, כן. תיכף; אנחנו כבר באים להזמין.

לא שהמיצי זה עילוי, אבל קורולה? בוא: בוא, בוא, בוא, בוא, בוא נשב ונחשוב על הדברים קצת יותר ברצינות.

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם
ולקינוח יש לו את המערכת המדהימה של יוניון מוטורס.

כל זה, ואת המערכת המדהימה של יוניון מוטורס אפשר אפילו לא להזמין, ולהישאר עם המקורית, שכמה שלא סבלתי אותה, ביחס לזה של כלמוביל היא פשוט עילוי.

כמובן שלא כמו פשוט להשאיר חור דאבל דין עם צמה של כבלים, אבל בעזרת השם בלי נדר נגיע גם לזה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...