Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2848 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תתחדש! אנחנו קנינו 2 כאלה ,קיבלנו אותם לפני 3 שבועות,ואני מאוד מרוצה מהרכב , הוא נוח,יש לו נסיעה דיי חלקה ולא מרגישים את העברת ההילוכים,האוטו זריז ולא מתאמץ יותר מידי.

איך השגת חיישני רוורס ב300? לי הציעו ב700!!

דרך אגב כמה מופיע לך תצרוכת דלק במחשב הרכב כרגע? אצלי 7.5/100 שזה יוצא 1:13 .

יצא לך לחבר אייפון בכבל יואסבי למערכת? אם כן ספר לי אם עובד לך כי לי לא עובד ועוד לא יצא לי לסוע לצ'מפיון לברר את זה..

• תגובות 177
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ביקשתי הנחה 8).

לא יוצא לי לנהוג ברכב הזה הרבה, מחר אני אשתדל לגנוב אותו קצת ולעדכן.

אצלי בבית כולם עם גלאקסים אז לא יצא לי לבדוק אייפון.

איזה צבע לקחת? עם או בלי חבילת צבע?

פורסם

גם אני ביקשתי הנחה אבל מילמלו שהרכב במבצע ולכן אי אפשר,לקחתי בצבע שחור עם מגנזיום שחורים ופס אדום :) (בלי חבילת צבע)

פורסם

סתם שאלה שמסקרנת אותי, לאלו שכבר רכשו אותו אני המון זמן מתלבט האם לקנות את האיביזה החדשה 1.0 עם החבילת צבעים שחור אדום FR מה דעתכם הרכבה בגרסא הזו שווה השקעה של בערך 112אלף שח? יש לי המון חששות לגבי המנוע החדש או התמורה למחיר הלא נמוך של הגרסא הזו

• תוכן חדש...