Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2845 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תתחדש! הצבע ממש יפה. איכות החומרים נראית טוב משמעותית מהדגם היוצא במיוחד הדש בורד הלא אפור והמולטימדיה(מקורית של היצרן?)

• תגובות 177
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תתחדש!

תא הנוסעים נראה משודרג ביחס למה שאני זוכר מהאיביזה. תמורה מצויינת לכסף.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

תודה על הסקירה.

1. האם אתה יכול לפרט את עלות התוספות?

2. האם יש שילובים ספציפיים של חבילות הצבע, כתלות בצבע החיצוני?

פורסם
לא אי אפשר. לחיצה על הקלאץ מנתקת את בקרת השיוט.

באופל מוקה הידני למשל - לא מנתק את בקרת השיוט.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

המולטימדיה אכן מקורית. העדפתי שלא לגעת בה עם מתאם למצלמה או GPS.

לגבי עלות התוספות אני לא זוכר הכל במדוייק אבל חיישנים סביב 300 ש"ח, חישוקים 1100 בערך ומשענת יד סביב 800-900 ש"ח.

צבע מטאלי עולה 1,000 ש"ח נוספים. במסגרת ה-"מבצע" הנוכחי מקבלים הנחה של 3,000 ש"ח ובימי המכירות נוסף גם מימון עד 50K ללא ריבית והצמדה - שווה.

לגבי חבילות הצבע, ממה שהבנתי אין ממש הגבלה למעט במקרים חריגים כמו חבילה אדומה עם צבע ירקרק וכאלה. הבעיה היא שהרכבים האלה מגיעים בכמויות זעירות, ממש בודדות.

אכן יש 4 כריות אויר בלבד אבל הצידיות אמורות לתפקד ככרית וילון+צד. ממה שאני זוכר גם הפולו מגיעה עם כריות צד כאלה ועם 4 כריות בלבד.

פורסם

תתחדש. מחיר מעולה ועושה רושם שהתמורה מצויינת לכסף.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אני חייב להגיד שבתור בעלים לשעבר של FR השינוי בתוך פנים הרכב (הקונסולה המחשב דרך ההגה והמסך ותצוגת המהירות) אלו שינויים מבורכים, לקחו קצת אינטריור מהלאון החדשות :).

• אחראי פורום
פורסם

מסכים, פנים אנמי לחלוטין.

ב. זה מאוד נחמד ויפה שהם דוחפים את החיישנים הלא שטוחים לכולם וטוענים שאין בעיה כי הם מותקנים על הדיפיוזר השחור, אבל זה לא המיקום המתאים / נכון של חיישני החנייה. אם תציץ בתמונות היצרן, תראה שמיקום החיישנים המקוריים (!) הוא בקו שמעל לוחית הרישוי, בדומה לאצלנו בלאון.

זה לא ממש משנה, הם על אותו מישור כמו מעל לוחית הרישוי. גם אני הייתי מעדיף אותם, שטוחים או לא, על החלק השחור.

פות"ש, תתחדש, צבע יפה מאוד.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

באחת מהכתבות הישראליות על ההשקה של האיביזה המחודשת כתבו שסיאט הצהירו שהם מאוד מרוצים מההצלחה של הלאון הנוכחית ואחת המטרות במתיחת הפנים הייתה לקרב את האיביזה ללאון.

תא הנוסעים נראה ומרגיש הרבה יותר טוב מבעבר.

פורסם

שלום לכולם,

עד היום היה לנו 3 יונדאי i20 בליסינג וכעת קנינו 3 סיאט איביזה מנוע 1 ליטר.

השיקול היה חיסכון, גם בעלות חודשית וגם בדלק,

בתכלס, עשינו מימון+ביטוחים ומרווח של 500 ש"ח לחודש (מהחודש הראשון) לטיפולים ואחזקה ועדיין עולה פחות מהליסינג ועוד 4 שנים אנחנו נסיים לשלם על האוטו ויהיה לנו 30,000-40,000 ש"ח כל זה בזכות מחיר נמוך מאוד של הרכב (קיבלנו הנחה נוספת בגלל שקנינו 3 יחידות) לעומת כל המתחרות שהמחיר מתקרב ל100,000 ש"ח.

בנתיים לפי בדיקה שלי הרכב לוקח 1 ל16 ואנחנו נוסעים על האוטו בלי רחמים (לשם השוואה היונדאי i20 היה לוקח 1 ל9).

יום טוב חברים

איציק

vw caddy 1.2 tsi

• תוכן חדש...