Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2848 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 177
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

אני חושב שהמחירשל הfr יקר מידי,אבל בהחלט יכול להגיד שבמחיר של הגרסה הרגילה אכן יש תמורה לכסף.

עריכה אחרונה על ידי spitfire3
פורסם

אני לא חושב שכדאי לקנות את ה-FR.

הפער במחיר מוגזם ביותר בשביל כמה פיצ'יפקעס ובדגם הבסיסי לא חסר שום דבר מהותי.

ב-90 אני מניח שתקבל גם חבילת צבע, מיגון וחיישנים ולדעתי זה מספק לגמרי.

אצלי באוטו מחשב הדרך מראה 6 ליטר -100 ק"מ במיכל הנוכחי.

הנסיעות ברובן קצרות, 60% בעיר.

פורסם
אני לא חושב שכדאי לקנות את ה-FR.

הפער במחיר מוגזם ביותר בשביל כמה פיצ'יפקעס ובדגם הבסיסי לא חסר שום דבר מהותי.

ב-90 אני מניח שתקבל גם חבילת צבע, מיגון וחיישנים ולדעתי זה מספק לגמרי.

אצלי באוטו מחשב הדרך מראה 6 ליטר -100 ק"מ במיכל הנוכחי.

הנסיעות ברובן קצרות, 60% בעיר.

המחשב מזייף, אין שום סיכוי שתוציא צריכה של 6:100 עירוני.

פורסם

גם אם מחשב הדרך לא מדוייק ב-100% זאת עדיין צריכה יפה. מעבר לזה שכתבתי ש-60% מהנסיעות בעיר ולא הכל עירוני.

חבילות הצבע מגיעות כולן עם משענת יד וחישוקי '16 למעט חבילת האלומיניום שמגיעה עם ג'אנט 15 אינץ'.

פורסם

לכולם ברור שה-fr יקרה מידי, אך מה עושה מי שרוצה 3 דלתות עם גג פנוראמי? אין לו אופציות אחרות אלא אם כן הוא הולך על ה1.4 אטמוספרי.

פורסם
החבילת צבע כוללת את הצבע החיצוני או רק מראות?

אני מאמין שהצבע כלול,בכל מקרה נראה לי שכדאי שתבקר שם ותעשה נסיעת מבחן.

פורסם

יש שיווק אמוציונלי ויש רציונלי.

האיביזה הזולה מאוד רציונלית, מי שרוצה רכב יותר מגניב/יפה/ספורטיבי/פוזה/whatever הוא קונה אמוציונלי, ואלה אנשים שמוכנים לשלם יותר ולא מעניינת אותם תמורה בעד האגרה.

באנגליה אגב זה שונה, האיביזה הכי זולה היא 3דל, ואם רוצים 5 צריך להוסיף 28%. (לאותו רכב בדיוק, למעט עניין הדלתות)

אני מאמין שצ'מפיון יודעים טוב מאוד שאיביזה 3דל TSI ידנית זולה הייתה פוגעת להם במכירות של האיביזה היותר יקרה, ואפילו באחיות הקטנות מאותו היצרן

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

• תוכן חדש...