Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שכירות רכב בארה"ב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2832 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הטיפ הכי חשוב הוא תדלוק- בחלק מהתחנות דורשים zip code לזיהוי בתשלום בכרטיס אשראי. מיקוד ישראלי לא יעזור, נסה 00000 או מיקוד אמריקאי אמיתי של מלון\קרובי משפחה ואולי זה יעבור (חבר פורום אמר לי להזין 90210, עבד בחלק מהמקרים). תמיד להחזיק מזומן בשטר קטן (לא 100$) כדי לשלם במזומן.

הנסיון שלי להכנס לחנות הנוחות בתחנה ו"לחסום" סכום מסויים באשראי. לאחר התדלוק לחזור לחנות הנוחות כדי לשלם את הסכום האמיתי. אין מה לנסות לשחק עם המיקוד, לי זה אף פעם לא עבד.

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם

תודה על העצות!

לפני שעתיים קיבלתי את הרכב.

כשהגעתי לתחנת האיסוף, לא היה אף ג׳יפון בתחנה, והג׳יפ היחיד שהיה הוא פורד אדג׳ עם 9 אלף מייל (כל השאר היו ג׳יפים ענקיים/יוקרה).

לקחתי אותו וכבר יצא לי לנהוג קצת בלוס אנג׳לס - קצת מוזר אבל מתרגלים די מהר.

בינתיים אני ממש מרוצה מהנוחות והאבזור, וקצת מבואס מהגודל (לעומת שאר הג׳יפונים).

נראה מה צריכת הדלק.

Sent from my M3s using Tapatalk

פורסם
בלי קשר לזה שהמצב של פותח השרשור שונה, קורולה ל4 אנשים וציוד לחודש כמעט, זה רחוק מאידיאלי.

Sent from my iPhone using Tapatalk

הוא כתב שהם זוג עם שתי מזוודות. לא שני זוגות. הקורולה מספיקה בהחלט

פורסם

תוספת לרמזורים האמריקאים: רמזור אדום מהבהב משמעו "עצור". לפעמים זהו רמזור קבוע שמטרתו לעזור לנהג להבחין בתמרור עצור איפה שהוא לא מצפה למצוא, ולפעמים שינוי נקודתי בגלל תאונה או עבודות בכביש.

אם מדברים על תאונות (שלא נדע), הציפיה מהמעורבים היא להזמין משטרה בכל תאונה, קלה כחמורה.

• תוכן חדש...