Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2855 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המצלמות הללו נראות אמיתיות לגמרי.

אבל

לא ראיתי שום חוט מחובר אליהם, כגון כבל מתח, נתונים, אנטנה וכו...

ואם אכן הם אמיתיות, הרי "מטרת המשטרה", זה להתחבא כדי לתפוס. נכון?

אז מדוע הם גלויות ונראות ממרחק רב?{כולל הציקלקות}

IMG_20180914_182353.jpgIMG_20180914_182305.jpgIMG_20180914_182341.jpg

פורסם

אלו בסה"כ מצלמות בכניסה ליישובים/ערים (כפי שזה נראה לעת עתה), מתעדות לוחיות רישוי או רכבים נכנסים.

יכול מאוד להיות שמחוברות למוקד כזה או אחר אשר יכול להתריע על לוחית בעייתית וכו'.

החיווט יכול לעבור דרך הזרוע חיבור והמתקן עצמו, אין סיבה שיהיה חיווט גלוי ושידור הנתונים מתאפשר בעזרת דור 4/מודם סלולארי ודורש רק מתח, כמו פלאפון לכל דבר.

זה שיש תאורת אדום לבן לא אומר שזה של המשטרה.

למשטרה יש את מערכת עיני הנץ ומצלמות אחרות למלחמה בעבריינים או נהגים לא כשירים בכבישים.

פורסם

שכחתי לציין שהם מוצבות ב-3 מקומות שונים בתוך באילת

רק אחת בכניסה לעיר,בירידה מכביש 12, כ-20 מטר לאחר תמרור של כניסה לאיזור עירוני.

לאחר שיחה עם שוטר{שאני מכיר}, נאמר לי שהם מצלמות מהירות בשני נתיבי נסיעה.

האם נתקלתם גם באותו סוג של כאלה, גם במקומות שונים?

{חוץ מנת"ץ , כמובן}

פורסם

המראה הוא של מצלמות בקרה, אין כל דמיון חיצוני לגאטסו.

המבזקים באדום וכחול מוכרים מכל מיני מקומות (למשל - כביש החוף), לא ברור מה המטרתם, אולי הרתעה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מצלמות עם מראה דומה משמשות את מרכזי הבקרה של הרמזורים, העיריות וחברות\רשויות הכבישים לבקרת התנועה.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לאחר שיחה עם שוטר{שאני מכיר}, נאמר לי שהם מצלמות מהירות בשני נתיבי נסיעה.

האם נתקלתם גם באותו סוג של כאלה, גם במקומות שונים?

{חוץ מנת"ץ , כמובן}

תבקש ממנו הסבר כיצד הן מצלמות מהירות בדיוק.

ברור לך שבית המשפט מטיל ספק באמינות מצלמות הגאטסו (מצלמה "תקנית" ועולה להתקין אותה מאות אלפי שקלים עבור אותו קבלן) והשוטר מספר לך שהמצלמות האלו עם 3 ברגים על חתיכת ברזל אקראית מצלמת מהירות ומנפיקה דוחות? בדיחה טובה.

פורסם

אבל

לא ראיתי שום חוט מחובר אליהם, כגון כבל מתח, נתונים, אנטנה וכו...

החוט יורד בעמוד.

הן אמיתיות. משמשות בקרת רמזורים ומרכזי "עיר חכמה" - מוקדים עירוניים.

ואם אכן הם אמיתיות, הרי "מטרת המשטרה", זה להתחבא כדי לתפוס. נכון?

אז מדוע הם גלויות ונראות ממרחק רב?{כולל הציקלקות}

לא נעים לי להגן על המשטרה, אבל כל המצלמות הנייחות צבועות בכתום כדי שתראה אותן ויש אפילו שלט של אכיפה על אותו כביש.

רק הממל"ז עושה מארבים.

אם זה לא מקולקל- אל תתקן את זה.

פורסם

גם הדבורה אורבת

• תוכן חדש...