Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טרייד אין בימי מכירות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2798 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

זה עצוב שזה חד כיווני. הגענו לאיזה מגרש רכב , ראינו רכב נכנסו למשרד לסגור פרטים כדי לקחת לבדיקה . במחשב רשום שהרכב הגיע מניו קופל. יופי אמרתי . זה כבר 21٪ פחות מהמחירון. המוכרן נבהל. אמר שאם אני מוריד לו 20٪ אז אין מה לדבר. קמנו ויצאנו . הוא כמובן ניסה לגרור אותנו חזרה לרכבים אחרים אבל המשכנו הלאה.

אני מעריך שהמגרש קנה אותו, כמו שאתה מספר ,ב 20٪ ממחירו. בכל זאת... פורד.

הכל פה קשור לצרכנים. אם אנשים יצביעו ברגליים, המוכרים יאלצו להתגמש הרבה יותר

עריכה אחרונה על ידי save
  • תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הרכב פורסם ולא מעט זמן. השאלה שאנשים שמתקשרים שואלים ישר בלי לברר פרטים זה מה המחיר. האמת אני אף פעם לא אבין את אותם אנשים-ומה אם הרכב גמור ואני אגיד 20 במקום 40 אלף אז זה כן טוב?

בעניין אוטודיל , אפשר לקנות במחיר נורמלי ולמכור ברווח טוב עדיין אבל הבעיה אצלם שהם חזירים.

פורסם
הרכב פורסם ולא מעט זמן. השאלה שאנשים שמתקשרים שואלים ישר בלי לברר פרטים זה מה המחיר. האמת אני אף פעם לא אבין את אותם אנשים-ומה אם הרכב גמור ואני אגיד 20 במקום 40 אלף אז זה כן טוב?

בעניין אוטודיל , אפשר לקנות במחיר נורמלי ולמכור ברווח טוב עדיין אבל הבעיה אצלם שהם חזירים.

זו בהחלט אחת מבעיות מכירת הרכב בארץ, הקונה מתקשר אחרי שדאג לצבור כוח שכנוע מרגיז ומשעמם,

והמוכר שזה אני ואתה במקרה הזה, הייתי כך לפחות לפני כמה חודשים, פשוט התייאשתי, פרסמתי את הרכב במחיר מסוים שלא קבל טלפונים, כל תקופה הורדתי אלפיה עד שהתחילו להיכנס טלפונים, הקונס בלי אפילו לשמוע מה מצב הרכב החליטו שהם קונים ב3 או אפילו 8 אלף מתחת למחיר שפרסמתי, שהוא גם כך סביב ה18 אלף מתחת למחירון.

רק אחד בסוף שחק אותה כרציני, הגיע ראה את הרכב, עשה סיבוב, הכל טוב יפה "בינתיים",

אחרי שחשבתי על המחיר שהיה נראה לי די סביר וכו.., החלטתי שאני מסכים למכור את הרכב במחיר הזה,

בדיוק יום אחרי שלחתי לי הודעה שאני מסכים, ענה לי שכבר קנה רכב, טוב, לגטימי,

"רגע רגע", שבוע אחרי זה פתאום שולח לי הודעה אם מכרתי את הרכב, :?,

רגע,

קנית רכב ומכרת אחרי שבוע?, לא נראה לי

פתאום רוצה לקנות עוד רכב?, לא נראה לי

מנסה לשגע אותי כדי להוריד עוד?, יש מצב

סוחר?, גם יכול להיות

בקיצור, פשוט לא עניתי, כי הבנתי שכנראה אין גבול לחמדות, מנסים להתחכם ולבזבז זמן של המוכר כעולה על רוחם.

לא פלא שרוב עסקאות קניית רכב היא מול מגרשים גדולים.

פורסם

אוטודיל הציעו לי 35k על הרכב ועוד לפני בדיקה שנעשתה כאשר המחירון היבש ו(לא המשוקלל שמן הסתם מעלה בעוד כמה אלפיות) הינו 52k.

אני מדגיש לפני בדיקה!

פורסם

הציעו לך 35 אלף כאשר מחיר השוק ( אולי ) 40 אלף₪.

המחירון 52К במקרה הזה הוא רק בשביל חברת ביטוח.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אל תשכח שיש לך רכב בסגמט שתמיד סבל מירידת ערך גדולה. הרוב יעדיפו פיקנטו או מאזדה 3 במחיר דומה ולא סופרב, פיג'ו 508 או פאסאט.

פורסם

צ'מפיון ואוטו דיל מתגרזנים ונראה שלא מעוניינים כלל בעסקאות טרייד. אני בא לברר טרייד על רכב חדש, אז קודם כל אם יש טרייד - אין הנחה על הרכב החדש, וגם על הרכב שלי מציעים 40% מתחת למחירון "וזה לפני הבדיקה, לאחריה בטוח יורידו עוד". אז אני מבין את עלויות תפעול המערך, את הצורך להרוויח וכו' אבל נראה לי קצת חזירי לקחת מהלקוח את המקסימום במכירה, ולתת לו את המינימום בקנייה.

הבעיה שהמגמה מחריפה משום שאנשים כמעט לא קונים זה מזה, הרוב המכריע הולך למגרשים, ושם קונה מהמגרש את הרכב שהיה יכול לקנות מבעלי הרכב בכמה אלפי שקלים פחות.

-----------------------------

לא אפוי, לא כפוי, לא צפוי, לא רפוי ולא שפוי 

פורסם
בוקר טוב,

ברשותו של אבי סקודה סופרב 2011 עם סהכ 104k ק''מ. המחירון שלה 52 והוא מוכן לתת אותה עד 40k בטרייד אין. הרכב תקין ולאחר טיפול. יש פה ושם מכות פח. אין תאונות.

צ'מפיון מציעים הצעה עלובה עוד לפני בדיקה שאני מתבייש לרשום כאן. מזכיר לכם שזו פירמה שלהם.

השאלה היא - איפה ניתן יהיה להשיג מנסיונכם בימי מכירות אלו עסקה סבירה בטרייד אין ברכבים דוגמת אוקטביה, מאזדה, פיג'ו 3008 ובכלל פתוח להצעות אחרות גם.

יפה שהוא "מוכן", אבל מי שקובע כמה משלמים זה הקונה ולא המוכר. אף טרייד היום שרוצה להתקיים לא נותן הצעות הגיוניות מבחינת המוכרים. השוק מוצף במשומשות והדרך הכי טובה היא לנסות למכור באופן פרטי או להתפשר עד כאב בטרייד. אם הזמן וכאב הראש שווים כמה אלפי שקלים, אז עושים טרייד ואם לא, אז מחכים למזל אות לכמה חודשים ומנסים למכור פרטי. לסופרב יש שוק טוב בחוץ ושווה לאבא שלך לנסות למכור אותה לבד.

פורסם

סליחה אין בעיה להוריד 3,4,5,6 אלף מהמחירון (אולי קצת יותר אם זה רכב יקר, הכל יחסי). יאאלה קחו, תרוויחו. אבל לבוא ולחתוך לאנשים חצי מהמחיר, מה הם חושבים שאנשים טמבלים? הרי בסופו של דבר רוצים לשדרג לרכב חדש, הסוכנות רוצה למכור רכבים וכולם יודעים שבן אדם שבא לקנות רכב, רוב הסיכויים שיש לו רכב ישן שהוא צריך להפטר ממנו. אז למה לא להתכונן למצב הזה? למה לחתוך אנשים במחיר ולשלוח אותם להתגלגל בשוק הפרטי, יש לכם מושג כמה כסף הסוכנויות מפסידות ככה? המון.

פורסם

סופרב מהדור הישן זה אחד הרכבים הכי לא סחירים שיש, הסופרב ידוע כרב עם המון תקלות, תנסה למכור לבד אולי יתמזל מזלך.

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם
סליחה אין בעיה להוריד 3,4,5,6 אלף מהמחירון (אולי קצת יותר אם זה רכב יקר, הכל יחסי). יאאלה קחו, תרוויחו. אבל לבוא ולחתוך לאנשים חצי מהמחיר, מה הם חושבים שאנשים טמבלים? .

זה רכב שנסחר בשוק יד 2 ב-12 אלף שקלים מתות למחירון .

בטרייד אין לא יושבים טמבלים, והם יודעים מצויין מה מצב הסחירות של כל דגם . איך יתנו 5-6-7 אלף מתחת למחירון ועדיין ירוויחו?

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אם זה רכב שמור לא תהיה בעיה למכור אותו במחיר מחירון וקצת ופחות, אני כמובן לא מדבר על רכבים אחרי תאונות/ליסינג לשעבר וכ'ו. וגם לא דיברתי פה על מחירון משוקלל (כן, עדיין יש דבר כזה)- שוב, אם מדובר ברכב שמור.

הבעיה של הטרייד אינים כמו שמישהו כבר הזכיר פה היא - חזירות.

• תוכן חדש...