Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טרייד אין בימי מכירות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2798 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה מסרב להפנים - יש לא מעט דגמים שלא מקבלים בשוק מחירון או קרוב למחירון, ולא משנה מה מצב הרכב.

מי ישלם 50-52 אלף שקלים, כאשר הרכב לא נמכר ב 40?

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מצחיק.

אתה בעצמך אומר שגם ב40 אתה לא מצליח למכור, אבל אתה מצפה שהטרייד כן ייתן לך את ה40 האלה.

גם אתה וגם הטרייד-אין תנסו למכור את הרכב לאותם אנשים בדיוק, רק שהטרייד צריך לשקלל למחיר המכירה שלו עוד כמה דברים מלבד "נראה לי ש40 זה מחיר טוב".

לכן הוא מציע מחיר נמוך, ובצדק.

רכב ללא שוק, שאתה בעצמך אומר שיש לו מכות ושריטות פה ושם, אז אין מה לעשות, זה משפיע על המחיר.

אבל לא, הם רוצים לקנות בכמה שיותר זול ולמכור בכמה שיותר גבוה, כי הם רוצים להרוויח כסף! אלוהים אדירים! איך לעזאזל חברה בע"מ מעזה לעשות מהלך שיכניס לה יותר כסף?! חוצפנים! אין ספק שזאת חזירות!

טוב שלא אמרת להם משהו ששמעתי בעבר מכמה לקוחות:

"יאללה תן לי מחירון על האוטו, אז הפעם לא תרוויח, מה קרה? כולה רכב אחד מתוך מאות שאתה מוכר".

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

בדיקה ביונדאי "באים, סוגרים" מתברר שטרייד אין סביר אולי על דגמים פופולרים, ועל סונטה 180 אלף שקל הם יתנו 8 אלף הנחה ללא טרייד-אין. צריך לזכור שכבר סוף שנה.

מרגיז שהם מפוצצים את המדיה בפרסומת, אתה טורח להגיע, כדי לראות שמדובר בהצעות מגוחכות.

אגב, הסונטה נראה בפנים כמו טנדר מבחינת הרגשת עושר.

פורסם

אבל לא, הם רוצים לקנות בכמה שיותר זול ולמכור בכמה שיותר גבוה, כי הם רוצים להרוויח כסף! אלוהים אדירים! איך לעזאזל חברה בע"מ מעזה לעשות מהלך שיכניס לה יותר כסף?! חוצפנים! אין ספק שזאת חזירות!

אתה אמנם ציני, אבל קצת מגזים. ברור שהטרייד אין לא ייתן מחירון כי הוא צריך להרוויח והכל. אבל למה 50 אחוז ואף למטה מזה? הרי האינטרס שלו הוא שהלקוח ישלים את העסקה וגם ייקח רכב חדש, לא? אז למה לא לעודד אותו? ולמה להמשיך להוריד עוד מההצעה בגלל שריטות ושאר שטויות, הרי זה טבעו של רכב משומש - הוא לא במצב חדש!

טוב שלא אמרת להם משהו ששמעתי בעבר מכמה לקוחות:

"יאללה תן לי מחירון על האוטו, אז הפעם לא תרוויח, מה קרה? כולה רכב אחד מתוך מאות שאתה מוכר".

טוב, זה טיעון מהמטומטמים שיש ואין טעם אפילו להתווכח עם אדם כזה

-----------------------------

לא אפוי, לא כפוי, לא צפוי, לא רפוי ולא שפוי 

פורסם

אוטודיל מוכרים סופרב 2011 בעלת נתונים מעט פחות טובים ב- 44 כמבצע במקום 52:

http://www.auto-deal.co.il/%D7%A4%D7%A8%D7%98%D7%99%D7%A8%D7%9B%D7%91/tabid/70/CarID/6361173/Default.aspx

בעבר נאמר לי על ידם כי מחיר מבצע אצלם הינו סופי ולכן זהו כנראה השווי שהם סבורים שמתאים לרכב.

אני דווקא סבור כי יש לא מעט אנשים (שאינני ביניהם) שיסכימו לשלם פרמיה כדי לרכוש רכב, ודאי רכב מקטגוריה כזו, מטרייד אין היבואן על פני רכישה מאדם פרטי. כמובן כי הפרש של 4,000 ש"ח אינו מספיק עבור אוטודיל כדי להרוויח עבור הרכב, אבל צריך לזכור כי צ'מפיון מעבירים סבסוד לאוטודיל בגין הרכבים הנרכשים על ידם. השאלה עד כמה הסבסוד מופחת או אף מבוטל ככל ומדובר בימי מכירות.

שי

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם

מנוע צהוב.

המחירון זה טוב ויפה, אבל מחיר השוק קובע.

הטרייד חושב שהוא יכול למכור את הרכב הזה ב-40-43 (לפי רכב דומה בנתונים שמפורסם אצלו).

אז מה זה חשוב שהמחירון 52?

הוא ישלם 35 על הרכב, ישלם עוד 1000-1500 השבחה במינימום של המינימום. ירוויח 4-8 אלף, אולי, על הרכב.

זה באמת הצעה בגבולות הסביר.

אם היו מציעים לו 22 זה בדיחה.

אבל 5 אלף מתחת למחיר שהוא עצמו לא הצליח למכור בשוק הפרטי, הצעה הוגנת. אני הייתי לוקח.

פורסם
אתה אמנם ציני, אבל קצת מגזים. ברור שהטרייד אין לא ייתן מחירון כי הוא צריך להרוויח והכל. אבל למה 50 אחוז ואף למטה מזה? הרי האינטרס שלו הוא שהלקוח ישלים את העסקה וגם ייקח רכב חדש, לא? אז למה לא לעודד אותו? ולמה להמשיך להוריד עוד מההצעה בגלל שריטות ושאר שטויות, הרי זה טבעו של רכב משומש - הוא לא במצב חדש!

אכן זה היה בציניות, אבל זה העביר את הכוונה. יש רכבים שצריך לקחת ב50 אחוז מהמחירון, ויש רכבים שאפשר לקחת בצורה טובה יותר.

כמו שנקמיצ'י כתב, מחירון זה יפה, אבלה הוא טוב לביטוח.

יצא לי לעשות עסקת טרייד-אין עם לקוח ולקחת את הוולוו שלו ב50% מהמחירון, עשינו את העסקה, סידרנו את הרכב יפה-יפה, והעמדנו במגרש. גם הנתונים של הרכב היו מעולים. יד ראשונה מרופא (לא בצחוק, הוא באמת היה רופא), קילומטראז' נמוך, מאובזרת, עם תיקוני צבע קטנים לרכב בן 5 שנים. הרכב עמד אצלנו חצי שנה ולבסוף נמכר בהפסד של 10K ש"ח לעומת המחיר שבו קנינו את הרכב.

אז מה בדיוק שווה המחירון במקרה כזה?

האינטרס של חברת הטרייד-אין (אל תשכח שמדובר בחברת טרייד-אין חיצונית, ולא מערך טרייד-אין בבעלות היבואן) הוא להרוויח. אם הלקוח יעשה את העסקה או לא, זה אינטרס של היבואן. לחברת הטרייד-אין שיקולים מעט שונים.

לגבי מצב הרכב, אתה צודק, דין רכב משומש אינו כדין רכב חדש, אבל יש ויש. לא ראיתי תמונות של הרכב, וצריך גם להבין שלחברה יש סטנדרטים גם במשומשים.

אני לא אומר שספציפית לאוטודיל יש סטנדרטים, אני אומר שזה מצב שיכול להיות, מניסיון.

אז כשלרכב יש קצת מכות ושריטות, יש מצב שהחברה לוקחת בחשבון שהיא תצטרך לתקן את זה לפני מכירה, וזה עולה כסף.

גם אם היא לא מתכוונת לתקן, אותם מכות ושריטות יהיו מנוף עבור לקוח שיבוא לרכוש מהם את הרכב.

שנינו מכירים את זה.

"מה זה אחי, כל האוטו שריטות ומכות, איך אפשר לסוע ככה?! תגיד תודה שאני בכלל מסתכל על האוטו!" כשבפועל מדובר בכמה דברים קטנים.

בטוח נתקלת בזה.

טוב, זה טיעון מהמטומטמים שיש ואין טעם אפילו להתווכח עם אדם כזה

שמעתי את זה הרבה יותר פעמים ממה שהיית רוצה לדעת.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

^

קודם כל, ברור שהמחירון אינו קובע דבר, לא טענתי אחרת. הכל תלוי במצב הרכב בשוק.

שנית, לא התייחסתי ספציפית למקרה של פות"ש, אלא למגמה של כל הטריידים האלה, כולל נסיון אישי. אני באמת חושב שהם יכולים לעשות רווח יפה של כמה אלפים על הרכב הישן גם בלי להוריד את המחיר לזנות. שלא לדבר על הרכב החדש, שכולנו יודעים איזו קופה היבואנים עושים על כל חתיכה

פורסם

אז כשלרכב יש קצת מכות ושריטות, יש מצב שהחברה לוקחת בחשבון שהיא תצטרך לתקן את זה לפני מכירה, וזה עולה כסף.

גם אם היא לא מתכוונת לתקן, אותם מכות ושריטות יהיו מנוף עבור לקוח שיבוא לרכוש מהם את הרכב.

שנינו מכירים את זה.

"מה זה אחי, כל האוטו שריטות ומכות, איך אפשר לסוע ככה?! תגיד תודה שאני בכלל מסתכל על האוטו!" כשבפועל מדובר בכמה דברים קטנים.

בטוח נתקלת בזה.

הקטע שזה מה שעושים דווקא חלק ממגרשי הטרייד של היבואנים. "יש לו שריטות, הוא אוכל שמן, יש לו הזעה, הצמיגים לא חדשים". ועל זה רוצים להוריד עוד מההצעה. וואלה, כל אלה תסמינים של רכש משומש, מה חשבתם - שהוא יהיה חף מכל בעיה ותקין כביום עלייתו לכביש? הוא לא, ולכן מלכתחילה נתתם מחיר נמוך בהרבה מהמחירון

פורסם
אל תשכח שמדובר בחברת טרייד-אין חיצונית, ולא מערך טרייד-אין בבעלות היבואן

זה לא מדויק למיטב ידיעתי. בזמנו דווח כי צ'מפיון רכשה מחצית מאוטודיל.

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם
זה לא מדויק למיטב ידיעתי. בזמנו דווח כי צ'מפיון רכשה מחצית מאוטודיל.

הנהלת החברה כוללת את המנכ"לים המשותפים מאיר אוחיון ותומר דותן, ואת סמנכ"ל הכספים דרור פולוס. ביוני 2005 רכשה קבוצת אלייד, חברת האם של צ’מפיון מוטורס, 49% מ"אוטו-דיל", ובידי דותן ואוחיון נותרה בעלות של 51% בחברה.

החברה הוקמה על-ידי דותן ואוחיון, הנמצאים בתחום מכירות הרכב למעלה מ-25 שנה, ומשנת 2015 בבעלותם גם זיכיון היבוא של מותג העל הבריטי אסטון מרטין בישראל.

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

מה שאותי הצחיק, זה שאתה בא למגרש, מוציאים לך מחירון של לוי יצחק ולא מוכנים להזיז שקל לפני הבדיקה. אבל כשלוקחים לך את הרכב? לא! מה זה מחירון בכלל? אף אחד לא קונה במחיר הזה, חחח, "מי מסתכל על מחיר מחירון היום?".

פורסם

אני חושב שהבעיה באוטודיל זה כשהם מוכרים לך אז הם דורשים מעל למחירון המשוקלל של הרכב שהם מוכרים למרות פגמים שאתה רואה בעין שיש לרכב כמו כל מיני פגמים של פח ועדיין לא מוכנים לרדת במחיר! אבל כשאתה עושה טרייד אז על כל פיפס מורידים ועוד לפני בדיקה כמו שאמרנו וזה לא רציני. בתור לקוח חוזר של צ'מפיון כמה שנים טובות עם כמה וכמה רכבים אתה מצפה ליחס קצת אחר אבל כנראה שהם מוכרים שם יותר מידי.

בהתחשב בכל הדברים האלו וההנחה המינורית שהם נותנים לך על הרכב שאתה רוכש אז זו חזירות במיוחד שהם מרוויחים עלינו הון במכירת רכב חדש

• תוכן חדש...