Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2817 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במקום להתחנן למנהל במשרד הרישוי שיצאת מכוער, אתה הולך ישר להצטלם:

נהג אשר תמונתו נמצאת במאגר התמונות של המשרד ורוצה להחליף תמונה ברישיון הנהיגה, יש לגשת אל תחנת צילום ולבקש להחליף את התמונה ברישיון הנהיגה. עלות החלפת תמונה ברישיון הנהיגה הינה 11 שקלים שישולמו לזכיין במועד הצילום.

מאמין שכדי שזה יתפוש לרשיון הנוכחי, צריך לשלם גם אגרת כפל רשיון.

פורסם

סוף סוף,

כמה פעמיים ניסיתי לשכנע את הפקידה שתסכים לי להחליף תמונה והם בתגובה אני עדיין מזהה אותך תדפק עם אותה תמונה מגיל 16.

Mazda 3 2006 1.6L - SOLD

Hyundai Coupe 2008 2.7L Manual

פורסם

הלואי והיתה לי תמונה מגיל 16. יודע מה - אפילו ב-46 הייתי מסתפק :-D

מזכיר לי את הצרות שהיו לאשתי - הוציאה דרכון, ואחרי שבועיים נכנסה למשטר והשילה 20 ק"ג ממשקלה. ועל כל הצרות הפסיקה לצבוע את השיער. בביגקורות הגבולות בכל העולם התלבטו אם להעביר אותה, היתה צריכה לתת הסברים על הדיאטה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...