Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2829 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נכנסתי לתדלק היום בתחנה ישנה של סונול, שהתשלום בה מתבצע בחנות הנוחות.

שילמתי באשראי וביקשתי שיפתחו לי למיכל מלא, חזרתי לאוטו, המסך ליטרים/ש''ח היה מאופס ותדלקתי, במהלך התדלוק המספרים במסך לא טיפסו ובסיום הפיה לא קפצה, אלא בשלב כלשהו הזרימה פסקה ולתומי (או לטמטומי) החזרתי את הפיה למקומה בהנחה שהרכב תודלק(בשלב זה הופיעו 175 ש''ח על המסך). לאחר חצי שעת נסיעה אני שמה לב שהמחוג של הדלק למטה.. מיכל ריק... לא תדלק כלום

(אין דליפה או משוה כזה, כי אח''כ תדלקתי והמחוג טיפס למעלה אחרי דקה ונסעתי המון אח''כ)

מניסיונכם, האם ישנה אפשרות ששילמתי בעצם על תדלוק של זה שבא אחריי?

במידה וכן, יש עם מי לדבר לביטול החיוב? חברת אשראי / תחנת הדלק

תודה

פורסם

לא הבנתי - אם המספרים לא עלו - כיצד הגיעו ל-175 ש"ח?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לי נשמע כאילו חשבת שתדלקת אבל לא תדלקת, לכן הפיה לא קפצה והמספרים לא הופיעו. לבטל חיוב? בספק אם יקרה. כפרה על הכסף.

sperial - לא מבין במחשבים של התדלוק, אבל לי נשמע כאילו המחשב הציג את התדלוק האחרון שהיה לפניו ברגע שהחזיר את הפיה למקום (ברגע שהפיה מוצאת החוצה המחוג מתאפס ואז המסך חוזר, לפחות ככה זה אצלי בתחנה).

2016 BMW M235i.

פורסם

יתכן שלא בוצע תדלוק בפועל, ולאחר פרק זמן מסויים בו לא קרה שום דבר, הסכום של התדלוק שקדם לנסיון התדלוק שלך חזר להיות מוצג ע"ג הצג (אני משער שקיים פתרון שכזה, בכדי למנוע מצב שמישהו מתדלק ע"ח מישהו אחר).

מחר טלפון לחברת האשראי (או בדיקה באתר) לוודא אם אכן התבצע חיוב בכרטיס האשראי. במידה וכן, בעסה - כפי שצויין, כפרה על הכסף. רק לשים לב להבא שהתדלוק אכן מתבצע (מספרים מטפסים, גם בשקלים וגם בליטרים).

פורסם

כל התחנות מצולמות, דבר ראשון לבדוק האם באמת היה חיוב בכרטיס אשראי.

אם כן, האם שמרת את החשבונית מהתדלוק השני? האם רואים שם שבאמת מילאת מיכל מלא?

כמה כסף עלה התידלוק השני?

אולי סתם נתקע המצוף של הדלק ורק בתידלוק השני הוא השתחרר ?

פורסם

דבר נוסף - להרשם באתר חברת האשראי לשירות הודעות SMS על חיובים, החל מהאגורה הראשונה. נדמה לי שחלק מחברות האשראי מספקות את השירות רק מסכום מסויים אבל לפחות בישראכרט ואמריקן אקספרס אני מקבל עדכון מיידי (חוץ מאשר בשבת - אזה זה נדחה למוצ"ש) על כל פעולה, אפילו שקלים בודדים.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
כל התחנות מצולמות, דבר ראשון לבדוק האם באמת היה חיוב בכרטיס אשראי.

אם כן, האם שמרת את החשבונית מהתדלוק השני? האם רואים שם שבאמת מילאת מיכל מלא?

כמה כסף עלה התידלוק השני?

אולי סתם נתקע המצוף של הדלק ורק בתידלוק השני הוא השתחרר ?

כן, יש לי את החשבונית,

ותודלק כמעט מיכל מלא

220 ש''ח..

פורסם
דבר נוסף - להרשם באתר חברת האשראי לשירות הודעות SMS על חיובים

יש על השירות הזה יותר מדי הגבלות/סייגים שלטעמי הוא כבר מזמן לא ממש יעיל, יתכן שבגלל העליהום שהיה על חברות האשראי כשהן ציינו שהשירות יתחיל להיות כרוך בתשלום (וחזרו בהן) או סתם בגלל הגבלות טכניות.

אני למשל במאסטרקאדים/אמקסים שלי לא אקבל לעולם התרעות על חיובים שבוצעו בשבתות וחגים (צריך להמתין למוצ"ש או לראשון בבוקר) ולמרות שביקשתי לדעת על כל חיוב הגבוה מ 0 ש"ח בארץ ובחו"ל, יש בתי עסק שהתרעות על עסקאות מולם כלל אין מתקבלות, ככל הנראה בשל מערכות סליקה שאינן תומכות בכך.

נו שויין.

פורסם

ציינתי את בעיית השבת (ואני מוסיף - גם חגים). אבל שאר החיובים מדווחים בדרך כלל בזמן אמת, אפילו לפני שהפתקית יצאה מהמדפסת. באופן נדיר באיחור של שעה - שעתיים. מוגדר אצלי כהודעה על כל סכום, מאפס.

פורסם

כמו שנכתב, ברגע שמחזירים את הפיה למקומה, המשאבה מפסיקה לעבוד ומתאפסת ככה שלא יכול להיות ששילמת על התדלוק הבא. את אומרת שכשהחזרת את הפיה הזרימה נפסקה, משמע ששמעת שהמשאבה עובדת וזרם דלק. יש פה יותר מדי פרטים שלא מסתדרים ויכולים לנוע בין עקיצה של התחנה (איפה היא נמצאת?), תקלה במשאבה או תקלה במצוף הדלק. כסף בכל מקרה לא תוכלי לקבל בחזרה ומה שנשאר לך לעשות זה באמת לברר האם אכן הכרטיס שלך חויב. להבא, דבר ראשון שעושים אחרי גמר תדלוק זה לסובב את הסוויץ' ולוודא שהמחוג של מד הדלק עולה. אחרי חצי שעה שנוסעים אף אחד לא יאמין לך שלא נכנס כלום. חבל.

• תוכן חדש...