Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תהליך מכירת רכב לפירוק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2800 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, הורדתי את הרכב שלי מהכביש ועכשיו רוצה ליצור קשר עם גרר שקונה רכבים לפירוק.

יש איזושהי עלות כספית מהצד שלי על ההגעה שלו, או שנטו הוא משלם לי? גם במידה והוא יושב יחסית רחוק ממני?

ואיך התהליך הולך?

הוא מגיע עם גרר, משלם לי ונגמר הסיפור או שיש מעורבות מצדי?

ומה המחיר שהוא ישלם בערך, על כמה זה יעמוד? רכב דייהטסו משנת 2001 שנמכר נטו בגלל יושן וראש מנוע ושאר חלקיו תקינים.

פורסם

תתקשר לכמה אנשים וקבל הצעת מחיר, אתה לא משלם כלום, רובם עם גרר משלהם כך שאין באמת עלות גרר כמו שהם מנסים לצייר.

במקרה שלי התקשרתי למישהו, הוא הציע לי הצעה, אחרי שהוא הגיע ההצעה ירדה לרבע מההצעה הראשונית, הסכמנו על חצי בסוף.. במקרה שלי כבר לא היה אכפת לי אז עשיתי איתו הסכם כתוב שהוא לוקח את הרכב ונגמר הסיפור

פורסם

250-500 ש"ח, כאשר הסכום הנמוך זה בערך המחיר שמשלמים לפירוק הרכב לטובת המתכות.

כנ"ל לגבי ההודעה הקודמת:

משום מה התחום של גררים שקונים רכב כזה, לפחות ממה שאני נתקלתי, מושך אליו רמאים מגעילים שיעשו בשנייה האחרונה טריקים כדי להוריד את המחיר שסיכמתם (כמו לקבוע איתך ולא להגיע, להגיע ולהציע סכום נמוך יותר).

עדיף להביא את הרכב בעצמך למקום מסודר שקונה כאלה רכבים (אין בכל עיר כזה מקום) לצורך כך אולי אפשר להשיג אישור נסיעה זמני ממשרד התחבורה, אבל אני בספק אם ניתן, כיוון שהרכב כבר הורד מהכביש.

אם את מעוניינת במינימום התעסקות, אז אפשר לסכם על סכום נמוך יותר עם הקונה, או לוותר על הכמה מאות האלה ולמסור את הרכב לגרריסט הראשון שתסכמי איתו ויגיע לקחת את הרכב.

חשוב לקחת פרטים של מי שלוקח את הרכב (כמו מספר רישוי הגרר. אם אפשר גם לצלם את הרכב על הגרר עם שני מספרי הרישוי, ולשמור את התמונה) ומסמך חתום שמאשר שלקח את הרכב.

בהצלחה!

פורסם

הכי חשוב לבטל את הרשיונות ולהשמיד את לוחיות הרישוי:

שלא יגיעו אליך דוחות, חובות תשלום אגרה, כביש 6 ודומיהם

לגבי המחיר, כמה שאתה סוגר איתו, יצא כמה מאות שקלים.

כשהוא יגיע, יעמיס את הרכב וייתן לך רבע ממה שהבטיח וייעלם.

• תוכן חדש...