Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אחריות על צמיגים, האמנם?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2831 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחריות על מה? יובש בצמיגים במדינה מוכת שמש ישירה במשך רוב חודשי השנה כמו ישראל הוא דבר נורמלי. העובדה שהחזקת 50K על צמיגים היא כבר דבר מבורך והגיע הזמן להחליף. כמו מצבר, חלק מתחזוקה בלאי שוטפת של הרכב.

• תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אמרת פז'ו אמרת הכל. הנאחס נדבק לכל דבר שם, תבדוק גם את הדלק שאתה ממלא, בטוח מזוהם. לגוף הענין אם צריך להחליף צמיגים, פשוט מחליפים, בדיוק באותה בהילות בה היית רץ לתקן מערכת בלימה פגומה, דיונים על אחריות תנהל אח"כ.

פורסם

הדיונים בפורום לגבי צמיגים גורמים לי נחת כשאני נתקל באנשים שנותנים משקל רב לצמיגים, לאיכותם ולבהילות בהחלפתם כשיש צורך.

הבעיה מחוץ לפורום, אני נתקל באנשים שבשבלים צמיגים הם עוד חלק מהרכב וכמה שיותר זול ונוסע יותר טוב.

הדבר ניכר בהסתכלות על הרכבים הסטנדרטים בכביש, המצב עגום ואני מתפלא איך אנחנו לא שומעים על צמיגים מתפוצצים בתדירות גבוהה ו/או תאונות שהגורם שלהם הוא צמיגים.

דוגמא קטנה, ברכב האחרון שרכשתי מאיש משפחה משכיל! עם ילדים .

ברכב היו צמיגים משלוש פירמות סיניות שונות על הרכב ומצבם עגום ויבש. וחווית הנסיעה הייתה זוועתית.

החלפתי לרביעיית מישלין פרימסי ופשוט אין מילים להסביר את ההבדל בהכל, כאילו נסעתי ברכב אחר לחלוטין לאחר ההחלפה.

פורסם
good year GT3

אלה הצמיגים המקוריים, למרות שעם האיכות הזו של פיג'ו לא אהיה מופתע אם מדובר בצמיגים סיניים מזויפים עם הכיתוב של Good Year :-D.

מוזר לי קצת שאלו הצמיגים המקוריים. האם הרכב נקנה חדש מהיבואן או בעסקת 0 ק"מ כלשהי או אחר?

באיזה דגם של פ'יזו מדובר ומה מידת הצמיגים?

בחיפוש בגוגל, רוב האתרים הבולטים שעולים הם מאינדונזיה/הודו, מה שמניסיוננו בפורום בדר"כ מעיד על איכות לא מזהירה של צמיגים.

כן יש רפרנסים לדגם גם באירופה, אבל צריך לחפש יותר לעומק. יש ביקורות ממוצעות ומטה (למשל כאן) וכן דירוגי EU ממוצעים או נמוכים יחסית.

פורסם

הנושא העיקרי בכל הסיפור הוא אני מתלבט אם למכור את הרכב או לא, כך שאני פוחד להשקיע כאלפיה על צמיגים ואז להחליט סופית שכדאי למכור עוד כחודש - חודשיים, טוב זה עניין אישי שלא כל כך קשור לדיון, תודה רבה לכולם.

תחליף למשהו לא יקר, כמו falken ze914. הם יותר טובים מ GT3 שלך.

אין לך מה להתלבט, כי אם תמכור את הרכב, הקונה יוריד לך במחיר על צמיגים גמורים, וכנראה יוריד יותר מהעלות של falken.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
good year GT3

הנושא העיקרי בכל הסיפור הוא אני מתלבט אם למכור את הרכב או לא, כך שאני פוחד להשקיע כאלפיה על צמיגים ואז להחליט סופית שכדאי למכור עוד כחודש - חודשיים, טוב זה עניין אישי שלא כל כך קשור לדיון, תודה רבה לכולם.

גם אם תרצה למכור בעוד חודש חודשיים פיג׳ו 1.2 רובוטית ( כנראה 208 או 2008 ) זה כנראה יקח לך עוד כמה חודשים טובים (אלא אם תעשה תרייד או תמכור במחיר בושת).

לכן ראה ההשקע בצמיגים, לטווח זמן ממושך מספיק.

מעבר לכך, לגודייר יש יבואן רשמי ששווה לנסות ולפנות אליו.

קרדיט ל- misterb על התמונה

פורסם
אחריות על מה? יובש בצמיגים במדינה מוכת שמש ישירה במשך רוב חודשי השנה כמו ישראל הוא דבר נורמלי. העובדה שהחזקת 50K על צמיגים היא כבר דבר מבורך והגיע הזמן להחליף. כמו מצבר, חלק מתחזוקה בלאי שוטפת של הרכב.

ישראל זו המדינה היחידה מוכת שמש? בארה"ב יש לפחות 15 מקומות שכאלה, קרי 15 מדינות ישראל.

ועדיין, שם יש אחריות ברורה מאוד לק"מ ולנראות הצמיגים ואיכותם וכן הלאה.

אז כן, גם אם יקבל 20-30 אחוז הנחה מה רע? שווה לנסות ובכל מקרה - צריך להחליף.

פורסם
ומה תגיד לו?

שהצמיגים נראים יבשים אחרי 3 שנים ו-50 אלף ק״מ? כן

ייתן לך 20% הנחה ברכישת צמיג חדש. בסדר גמור

^^^^^

קרדיט ל- misterb על התמונה

• תוכן חדש...