Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אחריות על צמיגים, האמנם?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2836 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר'ה ,

זה לא יגמר בלהרים טלפון, יקחו את הצמיג למחלקת רקלמציה - משם יחזור עם מספיק "ממצאים" כגון:

* לקוח לא ממלא אוויר בפרקי זמן קצובים

* לקוח נוסע לא בהתאם ללחץ אוויר תקין

וכן הלאה וכן הלאה .

אחרי 3 שנים ו50 אלף ק"מ זה בטח לא הזמן להתלונן.

אבל! אם הלקוח הספציפי הזה יצליח לקבל משהו מהיבואן זה על הכיפאק ויתן אחלה תקדים עבורינו+ אחלה שירות עבורו.

מחכים בקוצר רוח לתשובת היבואן.

• תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

בדיוק סיימתי שיחה עם דוד שלי שגר מעל ל-30 שנה בארה"ב.

סיפרתי לו על מדיניות החלפת הצמיגים שלהם ועל האחריות הנהדרת.

הוא צחק לי בפנים ואמר לי שאחרי 3 שנים ו-50 אלף קילומטר אתה יכול ללכת לחפש.

ישר יגידו לך כמו שנאמר פה שלא עשית רוטציה/מילאת אוויר והשד יודע מה.

לי אין ספק שהאחריות הזאת לא שווה את הנייר שהיא כתובה עליו. אבל מכיוון שאתה בכל מקרה צריך להחליף, אז אין לך מה להפסיד.

כל מי שקורא את השרשור עכשיו ובעתיד יישמח לדעת מה עושה יבואן צמיגים במקרה כזה.

עריכה: האחריות היא גם לפגם בייצור.

זאת אומרת שהיה משהו לקוי בייצור של הצמיג שאפשר לקשר אותו לבעיה עכשווית.

אחרי 3 שנים זה בלתי אפשרי לדעתי.

מילה אחרי 6 חודשים היית בא ואומר - יבש.

אחרי חודשיים נחשף חוט מתכת (למרות שכאן היו מאשימים טראומה לצמיג) וכו

עריכה אחרונה על ידי Nakamichi
פורסם

אחרי התגובות כאן נראה לי שאחליף את הצמיגים שלי וזהו, לא יודע אם יש לי כח להתעסק עם זה מול היבואן שגם כך לא ששים לעזור ללקוח בעיקר בגלל שהרכב שלי נרכש מקל אוטו ולא מאצלהם ישירות, בכל אופן, תודה רבה לכולם.

פורסם

אם בכוונתך להמשיך להחזיר ברכב 3-4 שנים נוספות, כדאי לך לקנות צמיגים שמניסיון מחזיקים יותר זמן/ קילומטרים, כמו goodyear efficient grip perfomance.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
אחרי התגובות כאן נראה לי שאחליף את הצמיגים שלי וזהו, לא יודע אם יש לי כח להתעסק עם זה מול היבואן שגם כך לא ששים לעזור ללקוח בעיקר בגלל שהרכב שלי נרכש מקל אוטו ולא מאצלהם ישירות, בכל אופן, תודה רבה לכולם.

אחרי שקראתי שוב את הודעתך הראשונה, חשדתי שלכך התכוונת.

כולנו פה מדברים על אחריות של יבואן הצמיגים, לא יבואן הרכב.

אני מבין שרכשת רכב 0 ק"מ או דומה לו. מה שמסביר בעיני למה מורכבים הצמיגים הקיימים, ושאני חושד שאינם המקוריים שהגיעו עם הרכב.

פורסם

4 צמיגים והחלופי בתא המטען מאותו דגם כמובן גודל מלא, כך שאם והיו מרכיבים צמיגים לא מקוריים זה יהיה ל4 על הרכב,

כמו כן התאריך הגיוני לשנת ייצור של הרכב שזה שבוע כלשהו ב2015.

וזה צילום הצמיג והיבישות:

IMG_20180911_102452.jpg

פורסם

הצמיג לא רק יבש, הסוליה התחילה להתפורר. אם נסעת באופן קבוע על קטע כביש לא סלול ( חצץ ), זה תרם לקיצור חי הצמיג.

הדגם הזה ידוע כלא מוצלח במיוחד.

אין בעיה להחליף 5 צמיגים מקוריים ל 5 פחות טובים, לכן הצמיג הרזרבי לא מוכיח שום דבר. אני לא מכיר רכבים שהגיעו עם gt3 במקור, אבל אולי אני טועה..

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

קיבלתי הצעה טובה לגבי GoodYear eagle sport, שיוצרו השנה.

איך הצמיג הזה?

פורסם
קיבלתי הצעה טובה לגבי GoodYear eagle sport, שיוצרו השנה.

איך הצמיג הזה?

זה בערך כמו GT3.

רשמתי לך איזה דגם מומלץ של Goodyear לתווך ארוך.

פורסם

לא בהכרח נסע על חצץ ( אני זה ששאלתי ).

אותה התופעה היתה אצלי עם צמיגי falken ze912 אחרי 40 אלף קילומטרים על צמיגים קדמיים, רק מנסיעה על כבישים סלולים.

פורסם

אני נוסע על אספלט,

אך ברור שגם נסעתי גם על חצץ,

כמו פיקניק (5 פעמים בשנה בערך) שדורש לנסוע על עצץ בשביל להגיע לשולחן פנוי כלשהו בחורשה,

ואצלי ליד הבית סוללים כבישים חדש שדורשים ממני לנסוע על חצץ במרחק קצר של כ3 מטרים קבוע עד החניה,

אם זה מה שפוגע בצמיג, אז מה ניתן לעשות?

בנוסף, הטענה שלי מלכתחילה לא קשורה לנזק שנגרם מהאספלט, אלא מהיובש הברור שרואים שם, שאותו די הופתעתי לראות בצמיג בן 3 שנסע במשך שנתיים בלבד, וזה קיים כבר לפחות מלפני חצי שנה.

תודה VLAD לגבי ההצעה שללך לגבי "

goodyear efficient grip perfomance", אבדוק אותו בהחלט.

• תוכן חדש...