Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שני תווי חניה של רשויות שונות - בעיה?

danezeq
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2389 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

האם שני תווי חניה (כל אחד מבני הזוג רשום ברשות מוניציפלית שונה) מהווה בעיה?

מדובר בתל אביב ורמת גן. יש לעיריות מנגנון שמאתר את זה ומונע חידוש תווי חניה?

www.allset.co.il אול-סט - שילוט. הכוונה. הסברה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני חושב שאתה רשום באינטרנט

אני אתן מנסיוני בכל מקרה את העובדה ששנתיים התנידתי ברכב שנקנה מהרצליינית, והיו לי מדבקות גם של רעננה וגם של הרצליה על השמשה, לא הייתה עם זה בעיה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מניסיון אישי בחניה רכב בתחומי תל אביב.

הרכב נקנה מתושב ת"א והפעלת החנייה באמצעות הפנגו

לאורך תקופה וגם באזורים מסומנים בכחול לבן או תמרור

ובחניונים העירוניים הייתה מחויבת בסכום נמוך המיועד לתושבי העיר.

כאשר התחילה התקופה של חנייה חינם לתושבי ת"א במרחבי העיר

הפעלתי את החנייה באמצעות אפליקציה/חיוג בפנגו

וקיבלתי דו"ח חניה.

לאור האמור, נראה לי כי הבעיה תתגלה לך בפעם הראשונה

כאר רכבך יחנה בתחום הרצליה ותפעיל את החניה באמצעות הפנגו.

הפקח שיבדוק את ויוודא את הפעלת החניה שבתחום העיר הרצליה

באזור שבו היא ללא תשלום לתושבי העיר.

בהגיעך לרכבך למרות שהפעלת את החנייה באמצעות הפנגו

תגלה דוח חניה על גבי שמשת הרכב.

כמובן שבפנייה למחלקת החנייה בהרצליה יתבטל דו"ח החניה

באופן חד פעמי.

אך ממועד זה ואילך הפעלת החניה באמצעות הפנגו תחויב כספית.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אייל, כאן מדובר במצב שונה. לרכב שני בעלים, אשר כתובתם הרשומה ברשויות שונות. לא מדובר בבעלים לשעבר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם הרכב רשום כרכב של תושב במערכת של שתי העיריות - אין בעיה.

ככל שידיעתי מגעת אין הצלבה בין המחשבים של העיריות (כלומר - יתכן רישום כפול)

סקודה יטי 2.0 TDI 4x4 (נמכרה)

וולוו XC40 T3 Momentum

טויוטה יאריס קרוס הברידית

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בבת ים כל דכפין יכול לרכוש תו חניה תמורת כמה מאות שקלים לשנתיים וכל מי שגר בעיר אחרת ועובד בבת ים מחזיק בשני תוים בלי בעיה. אני מאמין שזה בסדר אולם בכל עיר או מועצה איזורית יכולים להיות חוקים משלה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הפעלת החנייה באמצעות הפנגו

גם בעיר מגוריי החניה חינם לשעתיים לתושבי העיר באמצעות פנגו. העירייה נמנעת מלמסור תו חניה לתושבים ומאלצת אותם להתחבר אל חברה מסחרית - אני חושב שזו חוצפה. למה אני חייב להתקשר בהסכם שירות לחברה מסחרית על מנת לקבל את מה שמגיע לי כחוק?!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אפשר לחשוב שזה לא קורה במקרים אחרים (אתה קשור לחברת גז לצורך אספקה, חייב לשלם למורה נהיגה כדי להוציא רשיון, לחברות ביטוח ובנקים כדי לקבל כספים).....

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אפשר לחשוב שזה לא קורה במקרים אחרים (אתה קשור לחברת גז לצורך אספקה, חייב לשלם למורה נהיגה כדי להוציא רשיון, לחברות ביטוח ובנקים כדי לקבל כספים).....

אין קשר בין הדברים. חברת הגז, מורה הנהיגה, או חברת הביטוח/הבנק הם צדדים שנים לעסקה שאתה קושר אתם מבחירה. במקרה של חניה בעיר מגורים, חברת פנגו היא צד ג' שאינה קשורה לעניין.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני לא רואה בעיה בעצם הצורך להתקשר לחברה פרטית לשירות כזה. כל עוד ההתקשרות נעשתה בהתאם לדרישות של שקיפות וכו. לדוגמא במכרז מול חברות אחרות שמתחרות בפנגו.

אם הכל תקין אז כנראה העירייה הגיע למסקנה שיותר טוב לה ולתושבים התקשרות עם פנגו ולא ישירות מולה.

אני לא חסיד גמור של הפרטה אבל למה בדיוק את מתגעגע? לכרטיסי החניה לניקוב?

למה אתה שואף? שכל עירייה תבנה אפלקציה חלופית לפנגו?

מעבר לרתיעה מהתקשרות עם פנגו מה בדיוק הבעיה? ביחס לתאגידי הביוב אפשר להבין מחאה על הפרטה. אבל בחניה?

אגב, אפשר לקחת את זה לכיוון אחר לפיו אין זה תקין שהעירייה מתקשרת לספקים פרטיים למתן שירות כמו ניקיון רחובות ופינוי אשפה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אין קשר בין הדברים. חברת הגז, מורה הנהיגה, או חברת הביטוח/הבנק הם צדדים שנים לעסקה שאתה קושר אתם מבחירה. במקרה של חניה בעיר מגורים, חברת פנגו היא צד ג' שאינה קשורה לעניין.

היא לא שונה מטלדור/ממסי וכו׳ שבעבר הפיקו רשיון נהיגה בינלאומי עבור מדינת ישראל או כל גוף מסחרי אחר שמקבל (בהליך תקין וחוקי) אחריות לתפעול שירות של רשות כזו או אחרת.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני לא רואה בעיה בעצם הצורך להתקשר לחברה פרטית לשירות כזה.

אני לא חסיד גמור של הפרטה אבל למה בדיוק את מתגעגע? לכרטיסי החניה לניקוב?

מעבר לרתיעה מהתקשרות עם פנגו מה בדיוק הבעיה? ביחס לתאגידי הביוב אפשר להבין מחאה על הפרטה. אבל בחניה?

מה רע בתו חניה פשוט ויעיל?! זה נעשה בתל אביב ובערים אחרות. למה להכריח תושב להתקשר לחברה מסחרית פרטית כשהדרך הישנה והמקובלת כל כך פשוטה ויעילה?! הפרטה יכולה להיות טובה כשהיא מפשטת ומייעלת דברים, לא כשהיא מסרבלת ומקשה על התושב.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא מדובר כאן בהפרטה, אלא במכירה של התושבים לחברה פרטית שכל עניינה לעשות כסף על גבו של התושב. כך הרגשתי כשהסבירו לי שאין יותר תו חניה (אחרי שטרטרו אותי בין המשרדים השונים של העירייה), אלא רק התחברות דרך פנגו ולכן ויתרתי על חניה חינם בעיר שלי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בבת ים כל דכפין יכול לרכוש תו חניה תמורת כמה מאות שקלים לשנתיים וכל מי שגר בעיר אחרת ועובד בבת ים מחזיק בשני תוים בלי בעיה. אני מאמין שזה בסדר אולם בכל עיר או מועצה איזורית יכולים להיות חוקים משלה.

אשמח לדעת מה השיטה .. לא בטוח שאני אראה את התגובה שלך כאן לכן אם לא קשה לך אני מאוד אודה לך אם תשלח לי את ההסבר למספר 052-7505105 . תודה רבה מראש

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...