Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רומניה לנהג המטייל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2827 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אני הייתי באיזור cluj ביוני 2017, הכבישים מיושנים כמו שנאמר כבר אבל לא היה עמוס בכלל, הכל זרם. לא שמתי לב לעקיפות משוגעות, אבל אני נהנה מנהיגה של דרום איטליה.

גם במקומות התיירותיים היה פנוי ורגוע כולל בטירה של לא דרקולה.

לא מבין למה אתם בודקים מחירי אוכל בסופר, לאכול שמה במסעדות שנראות יקרות ומלכודת תיירים היה יוצא 80-100 שקל לזוג עם ראשונה עיקרית ושתיה.

רכב הזמנתי מיני כמו שאני רגיל, קיבלתי דצ'יה דאסטר מתנדנדת עם הגה שמושך ימינה חזק. חרא אוטו שלא ברור לי איך יש בארץ נהגי מוניות שנוסעים בזה כל היום, אבל כן יכלתי להכנס לשבילים ושיבושים בכל הכוח בלי להרגיש.

טסתי בwizz air בגרושים, היה נחמד מאוד לצחוק על ישראלים שלא מסוגלים להבין שאסור להביא עוד תיק ביחד עם הטרולי ולראות אותם דוחסים הכל בשער למטוס.

עריכה אחרונה על ידי liorwohl

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

^

בוודאי שהם מסוגלים להבין שאסור, אבל יש ישראלים שבטוחים אם הם יעשו פרצוף של טיפשים וימשכו בכתף בפרצוף של "מה?! אסור? לא ידעתי!" או יכעסו על הנציג בשדה"ת הוא "יוותר להם" ו"יהיה בסדר" - שזה 2 שיטות שהישראלים אוהבים לנסות להשתמש בהן בחו"ל.

רק אם הם היו יודעים שחברות תעופה סטייל וויז או רייאנאיר עושות את הכסף שלהן בדיוק מהשטויות האלה ולא יוותרו להם גם על הסנטימטר - זה אולי מפתיע אותם.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם
^

בוודאי שהם מסוגלים להבין שאסור, אבל יש ישראלים שבטוחים אם הם יעשו פרצוף של טיפשים וימשכו בכתף בפרצוף של "מה?! אסור? לא ידעתי!" או יכעסו על הנציג בשדה"ת הוא "יוותר להם" ו"יהיה בסדר" - שזה 2 שיטות שהישראלים אוהבים לנסות להשתמש בהן בחו"ל.

רק אם הם היו יודעים שחברות תעופה סטייל וויז או רייאנאיר עושות את הכסף שלהן בדיוק מהשטויות האלה ולא יוותרו להם גם על הסנטימטר - זה אולי מפתיע אותם.

לא יודע לאמת את המידע,

אבל קראתי כי הן פותחות שערים לעלייה למטוס מאוחר מאוד(מה שנכון) בשביל ליצור לחץ ועומס כך שלאנשים לא יהיה זמן להתווכח והם ייאלצו לשלם.

אל תשכח רשיון נהיגה בינלאומי,

המשטרה המקומית לא "מקבלת" את רשיון הפלסטיק הרגיל-חברות ההשכרה כן.

בנוסף,תמצא מישהו דרך הפייסבוק שיודע רומנית ואנגלית\עברית, במקרה של תאונה יעזור לך.

השוטרים לא מדברים רומנית(בטח שלא האלה בכפרים),למלא דו"ח על תאונת דרכים ניתן רק בתחנות גדולות והדיווח הזה נדרש על ידי חברת ההשכרה.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

• תוכן חדש...