Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סוף סוף Waze נתמכת ע"י Android Auto באופן רשמי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2842 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עובד נהדר על סיאט ארונה.

הקלדתי את היעד בנייד, חיברתי וזה עבד פשוט מעולה.

הרכב מגיע עם ניווט מקורי אבל כמובן דובר אנגלית ובלי דיווחי תנועה ואני מעדיף את הוויז.

פורסם

יש לי מערכת 10" עם אנדרואיד ברכב, התקנתי בה ווייז שמקבל רשת מהנייד,

מה ההבדל בין זה לבין ווייז AA ?

2024 KIA SELTOS 2.0L Premium

Škoda Octavia 1.5L Tsi 2025

פורסם
תנסה מספר פעמים בעזרת vpn, לא תמיד זה מצליח, בסוף, זה עובד. אני מנסה ביום אחר כאשר זה לא מתחבר לחנות בחו"ל דרך ה vpn. בסוף, זה יצליח. אם לא, תוריד דרך apkmirror. כשתתקין, תיווכח שהאנדרואיד אוטו עובד מצויין, לפחות כך זה אצלי בסקודה

לצערי, יש גלקסי 9 שאני לא מצליח להתקין לו אנדרואיד אוטו apk, לא משנה איך ומה שניסיתי.

פורסם
יש לי מערכת 10" עם אנדרואיד ברכב, התקנתי בה ווייז שמקבל רשת מהנייד,

מה ההבדל בין זה לבין ווייז AA ?

שזה ממשק מיוחד שמיועד לרכב והנייד שלך מפעיל אותו. ככל שהאפליקציות שלך בנייד מתעדכנות כך גם האפליקציות שרצות על המערכת.
פורסם (נערך)
תחפש

Android auto.apk בגוגל

בדוק שה Google Play אכן מוגדר לעבוד על המדינה שאליה מחובר ה VPN.

לך ל:

Google Play > Account > Country and profiles

סביר שאתה עדיין מוגדר על ישראל, לפחות כך זה היה אצלי, למרות שהייתי מחובר ב VPN ל UK.

לאחר שבחרתי ב UK שהופיעה מתחת לישראל, נדרשתי להזין אמצעי תשלום וכתובת (השתמשתי בכתובת של איזה סניף דואר באנגליה שמצאתי בגוגל), וה Android Auto היה זמין להורדה בחינם.

לאחר מכן הסרתי את אפליקציית ה VPN, והחשבון חזר להיות מוגדר על ישראל.

עריכה אחרונה על ידי Coresh
פורסם
לצערי, יש גלקסי 9 שאני לא מצליח להתקין לו אנדרואיד אוטו apk, לא משנה איך ומה שניסיתי.

אצלי עם הגאלקסי 9 עובד מצויין....גם ישירות מהחנות דרך VPN UK....כנראה משהוא בהגדרות אצלך בנייד

פורסם (נערך)

בטח שיש

רגע, אתה מתכוון למקלדת על מסך המולטימדיה באוטו?

עריכה אחרונה על ידי Coresh
פורסם
אצלי עם הגאלקסי 9 עובד מצויין....גם ישירות מהחנות דרך VPN UK....כנראה משהוא בהגדרות אצלך בנייד

זה ללקוח שלי (אני אייפוניסט).

מה צריך לעשות כדי שתהיה גישה לחנות uk?

• תוכן חדש...