Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כיצד לנהוג מול חברת השכרה שביטלה הזמנה מיוזמתה?

yoni_yoni
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2383 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שנה טובה לכולם.

לקראת סוף החודש אני עתיד לעבור דירה. החלטתי שבשביל להוזיל עלויות, היות והדירה שאני עוזב קטנה וללא יותר מדי פריטים, אבצע את ההעברה בעצמי ובעזרה של שני פועלים. התחלתי לעשות סקר שוק להשכרת רכב מסרחי (דוקאטו/בוקסר). קיבלתי הצעה טובה מחברה מסויימת (שלא אנקוב בשמה) עבור בוקסר ארוך גבוה. הנציג היה אדיב ונחמד, שריינתי את התאריך ונתתי אשראי לביטחון.

לפני מספר ימים, התקשר אלי אותו נציג ואמר כי הוא נאלץ לבטל את ההזמנה. לדבריו, לקוח ששכר את הרכב עשה תאונה ומחכים לחלקים והוא לא מאמין שהם יגיעו עד התאריך שהזמנתי (עשרים ומשהו יום מראש). שאלתי אם אין להם עוד רכב כזה והוא ענה שזה הרכב היחיד מהקטגוריה בחברה ולכן הוא מאוד מצטער אך נאלץ לבטל את ההזמנה כי אינו יכול להתחייב שהרכב יהיה מוכן.

מה המדיניות? האם הם מוכרחים לספק לי את הרכב שהזמנתי מראש גם אם זה אומר דרך חברה אחרת?

אני קצת חסר אונים, אני לא מחפש להרוויח פה מאיזה תביעה, סה"כ למצוא פתרון לבעיה.

הייתי מצפה מהחברה שבאמת תעדכן אותי שאכן קרה המקרה אך תבוא עם פתרון ולא תבטל.

אשמח לשמוע את דעתכם ועזרתכם.

תודה רבה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הודיעו לך 20 יום לפני,זה זמן סביר למצוא חלופה.

זה לא שהגעת ביום המיועד ולא היה רכב.

אין מה לעשות רק לשכור בחברה אחרת.

לא נשמע שיש פה משהו שמחזיק תביעה.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני מדגיש - אין לי כוונה לתבוע, אם זה מה שהובהר ממה שכתבתי.

בעיקר רוצה לדעת מה המדיניות, האם מותר להם לעשות את מה שעשו? הם הייתם מצפים שיפעלו בדרך שונה?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תבדוק את החוזה שחתמת מולם. אני משער שעשרים יום זו תקופה שהחוזה מגדיר כזמן בו הם יכולים לבטל מבלי שיחשב הפרה שלו.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Audi A3

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

סה"כ נשמעים הוגנים. עשה סיבוב במרשתת ובטלפון ושכור בחברה אחרת. מעבר דירה הוא זמן רע מבחינת תחזית הוצאות, עוד 200 ש"ח לא יעלו ולא יורידו הרבה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

פעם ביטלו לי שעה וחצי לפני שהייתי צריך ליסוע לחופשה.

אפילו לא נתנו סיבה, פשוט אמרו אין רכב.

למזלי הסתדתי תוך כמה דקות עם חברה אחרת והתכוונתי לתבוע אותם בכל אופן אך התברר שבחוזה היה רשום שאם ההזמנה לא בוצעה בהגעה לסניף אז הם יכולים לבטל עד שעה לפני החל מ8 בבוקר. (כלומר אם הרכב הוזמן ל 8 אז לא יכולים לבטל ב7 אלא ביום שלפני כן)

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אכן לא נעים, אבל לא נורא.

שכור רכב מחברה אחרת.

אני שכרתי דוקאטו ארוך גבוה מחברה שנקראת אביטל. יושבים בבני ברק. יש להם כמה כאלו כך שלא צריכה להיות בעיה לקבל אחד. מה שכן הרכב שקיבלתי היה במצב די מזעזע - גיר קרוע (נורת גיר דולקת, בקושי ניתן לשלב הילוך שני וגם זה עם חריקות מפחידות, גם שאר ההילוכים לא בדיוק נכנסים חלק), דוושת קלאץ' שחוקה כל כך שהרגל החליקה בכל לחיצה, פנים וחוץ הרכב מלא בדפיקות. אבל הרכב עשה את מה שנדרש ממנו והוחזר ללא בעיות כעבור יומיים.

אם תשכור מהם, שים לב שהרכבים לא מבוטחים בשבת (בכל זאת בני ברק...).

אה ותביא מזומן בשביל הדלק. הם מוסרים רכבים עם טנק במצב שהלקוח הקודם החזיר (ומתקזזים איתך בצורה הוגנת בהחזרה על חוסר/עודף לעומת מה שקיבלת). קיבלתי טנק ריק והתחנה הצמודה לוקחת עמלה מאוד שמנה על תדלוק סולר באשראי (זכור לי בערך שקל יותר לליטר מאשר במזומן).

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בדוק מולם

http://www.atrent.co.il

אני רואה את המכוניות חונות לא רחוק מאיפה שאני גר, יש לו כמה שאפשר להשכיר לפי שעה.

(אין לי קשר למקום או לבעלים)

טל

עריכה אחרונה על ידי BRAVO_SX
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...