Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחסום לחניה

quantum
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2848 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שלום,

גר בבניין דירות עם חנויות מסומנות במספר ששיכות לכל דירה.

החניה של הדירה שלי היא בטאבו כמו שאר החניות.

אנשים בחוצפתם חונים אצלי בחניה בכל הזדמנות שהם רואים שהחניה פנויה.

אני מתעניין במחסום חניה או בפתרון אחר שיחסום את החניה מאנשים זרים לחנות.

אשמח להמלצה לאחד כזה שגם יעיל נגד התופעה הזאת.

תודה רבה

תזמין משטרה שתנפיק דוח.

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אם זה על שלט ולא צריך לצאת מהרכב אז זה מצוין. בעניין העמידות אין משמעות כי אנשים שמחפשים חניה לא יתעסקו עם מקום כזה ויחפשו מקום שאין בו מכשול. השאלה היחידה היא האם החניה רשומה על שמך בטאבו והגם אם כן, האם ממותר לך מבחינת הרשות המקומית להתקין כזה.

פורסם

לפני מספר חודשים שכן בבניין שלי חסם חניה עם מתקן דומה. החזיק יום וחצי עד שמישהו נתקע בו.

לדעתי רב נזקו מתועלתו. כולם נתקלים בתופעה של חוצפנים לא מורשים החונים בחניה פרטית , הדרך הנכונה להתמודד אתם היא להודיע להם שבפעם הבאה שהם חונים בחניה שלך, אתה מצלם את רכבם, מגיש תלונה במשטרה ותביעה בבית משפט לתביעות קטנות.

פורסם
תזמין משטרה שתנפיק דוח.

המשטרה שואלת היום בטלפון עוד, האם יש לך את נסח הטאבו ביד.

חוזה מכר ללא טאבו לא מספק או מספיק היום, זה לא וודאי מספיק.

נכון להיום, חסימת חניות וכו' זה כבר נגד החוק כך או כך אבל עדיין, שואלים אותך ומבקשים לראות את נסח הטאבו במרבית המקרים, מניסיון.

היום קל להתמודד עם זה, במיוחד אם זה אדם לא חכם שעושה את זה על בסיס קבוע, למה? תלונה במשטרה ותביעה על מניעה ממך לשימוש בשטח הפרטי שלך, די והותר בכדי לעצור את התופעה.

פורסם
תזמין משטרה שתנפיק דוח.

מניסיון, לשוטרים שמגיעים למקרים האלה לא ממש אכפת מי צודק, הם גם לא ממש יודעים לקרוא את השרטוטים בנסח הטאבו(להפך, במקרה שלי הם קראו אותו לרעתי)

כל עוד לא חסמו לך את הרכב אתה בבעיה מבחינת החוק.

לשים מחסום זה הדבר הכי חכם שאפשר לעשות מול אנשים שגונבים חניה

פורסם
מניסיון, לשוטרים שמגיעים למקרים האלה לא ממש אכפת מי צודק, הם גם לא ממש יודעים לקרוא את השרטוטים בנסח הטאבו(להפך, במקרה שלי הם קראו אותו לרעתי)

כל עוד לא חסמו לך את הרכב אתה בבעיה מבחינת החוק.

לשים מחסום זה הדבר הכי חכם שאפשר לעשות מול אנשים שגונבים חניה

עניין של זמן עד שהוונדליזם יכנס לפעולה. גם לרכב וגם למנעול החנייה

פורסם

לא ברור לי איך מישהו יכול לעשות ונדליזם למחסום הזה, כולו ממתכת.

לא מתככנים להשתמש כחנוכיה - תמיד זה יכול לגמור על הראש של מישהו... :wink:

אין ספק. היופי חולף, אבל הרפס הוא נצחי.

בסוף יבוא אחמד וירסס איך שיצא לו.
פורסם

חסר פתרונות? לשבור את העינית IR, לשבור את הפאנל הסולארי, להרוס את המתכת עצמה עם קאטר. מה הבעיה להזמין פקח שינפיק דוח אם החנייה היא של פותש?

פורסם

איזה פקח?

אם זה שטח פרטי העירייה לא מתערבת.

והמשטרה לא נותנת דוחות לאנשים שחונים בחנייה שלא שלהם, כל עוד לא נעשה משהו לא חוקי, כמו חסימת רכב הם לא עושים שום דבר מלבד נו נו נו לנהג, אבל זה פיתרון חד פעמי ולא ממש יעיל נגד גנבי חנייה סדרתיים

פורסם

אתה טועה ומטעה.

משטרת ישראל תנפק דוח ותנסה לאתר את הנהג קודם לכן ברגע שתציג מסמכים שהחניה שלך.

לרוב, כשאתה מאוד בטוח בעצמך וזה בניין מוסדר עם חניון תקין ומספרים, לוחיות שמות משפחה וכו', הם לא יציצו במסמכים ויאמינו לך.

חניה ותפיסת מקום פרטי זוהי עבירה על החוק וכמובן שמשטרת ישראל תמליץ לך להגיש תלונה אם נדרש לכך.

ניפוק הדוח יינתן לאחר שתוכיח עם מסמכי הטאבו, שהחניה שלך ואם אין לך מסמכי טאבו אז סביר להניח שרק יחייגו לנהג.

חסימת רכב פיזית, לא משנה מי צודק ומי לא, כן מזכה בקנס כי זה עלול להיגמר בדקירה בסיכוי גבוה יותר מאשר שסתם מישהו תפס לך את החניה, לרוב.

החוק דווקא מעניין, אתה לא יכול לחסום היום מישהו שחנה בחניה הפרטית שלך, למעשה תעבור על החוק ותקבל דוח - משעשע בתכלס.

פורסם

השכן מתקשר אלי, חסמו לו את החניה הפרטית אז שאל אותי אולי זה אורח שלי במקרה.

עניתי שלא.

אחרי שעה קלה יצאתי החוצה וראיתי דוח של הפיקוח העירוני על הרכב החוסם.

מבירור קצר מסתבר שהשכן, לאחר בירור קצר מול השכנים הסמוכים, התקשר לפיקוח עירוני ובלי שום בדיקה מיוחדת, פשוט הגיעו עם ניידת ונתנו דוח לרכב.

פורסם

הדירה של אימא שלי לא בטאבו(רוב השכונה לא רשומה בטאבו),אבל לחברת האחקזה של השכונה יש סרטוטים עם מספרי מקומות החנייה לפי מספר הדירה.

האם אפשרי לשים מחסום במצב כזה.

למרות שהתקשרנו כמה פעמים למשטרה והיא הזיזה את הפולש.

פורסם
אתה טועה ומטעה.

משטרת ישראל תנפק דוח ותנסה לאתר את הנהג קודם לכן ברגע שתציג מסמכים שהחניה שלך.

לרוב, כשאתה מאוד בטוח בעצמך וזה בניין מוסדר עם חניון תקין ומספרים, לוחיות שמות משפחה וכו', הם לא יציצו במסמכים ויאמינו לך.

חניה ותפיסת מקום פרטי זוהי עבירה על החוק וכמובן שמשטרת ישראל תמליץ לך להגיש תלונה אם נדרש לכך.

ניפוק הדוח יינתן לאחר שתוכיח עם מסמכי הטאבו, שהחניה שלך ואם אין לך מסמכי טאבו אז סביר להניח שרק יחייגו לנהג.

חסימת רכב פיזית, לא משנה מי צודק ומי לא, כן מזכה בקנס כי זה עלול להיגמר בדקירה בסיכוי גבוה יותר מאשר שסתם מישהו תפס לך את החניה, לרוב.

החוק דווקא מעניין, אתה לא יכול לחסום היום מישהו שחנה בחניה הפרטית שלך, למעשה תעבור על החוק ותקבל דוח - משעשע בתכלס.

אני לא טועה ולא מטעה, אמרתי שבמקרה של חסימה הם יתנו דוח. אבל לא במקרה של "גניבת חנייה"(וזה מניסיון שלי מול שוכר חדש בבניין שאני גר בו)

אתה יכול להגיש תלונה על פלישה - השאלה כמה טרחה ומה ייצא מזה בסופו של דבר.

השוטרים בראש ובראשונה מעוניינים ב"שלום בית". יתקשרו לבנאדם, יגידו לו תזיז את הרכב ובערך בזה ייגמר העניין

ככה זה לפחות בראשון לציון, אולי בתחנות משטרה אחרות הם יותר אסרטיביים

פורסם
השכן מתקשר אלי, חסמו לו את החניה הפרטית אז שאל אותי אולי זה אורח שלי במקרה.

עניתי שלא.

אחרי שעה קלה יצאתי החוצה וראיתי דוח של הפיקוח העירוני על הרכב החוסם.

מבירור קצר מסתבר שהשכן, לאחר בירור קצר מול השכנים הסמוכים, התקשר לפיקוח עירוני ובלי שום בדיקה מיוחדת, פשוט הגיעו עם ניידת ונתנו דוח לרכב.

צריך להבין על מה ניתן הדוח כיוון שהפיקוח העירוני כן יכול לתת דוח על הפרעה לתנועה או חסימת נתיב נסיעה וכו' בתוך השכונה. מה הכוונה? שכן שחסם רכב אחר (שזו עבירה בפני עצמה) או שחנה על איזה עיקול וחוסם את הנתיב וכו', צריך להבין על מה זה ניתן.

בעיקרון כל עוד יש הוכחת טאבו על בעלות החניה, אין בעיה לנפק דוח פשוט במרבית המקרים המשטרה מתקשרת לאתר את הבן אדם ובמקביל, נייד כביכול נשלחת אלייך.

לרוב, זו תהיה הניידת (משטרה) שנשלחה כבר אל הכתובת שתאתר את הבעלים ובמידה ולא, הם יגיעו פיזית למקום.

כך זה באשדוד בכל אופן.

הדירה של אימא שלי לא בטאבו(רוב השכונה לא רשומה בטאבו),אבל לחברת האחקזה של השכונה יש סרטוטים עם מספרי מקומות החנייה לפי מספר הדירה.

האם אפשרי לשים מחסום במצב כזה.

למרות שהתקשרנו כמה פעמים למשטרה והיא הזיזה את הפולש.

צריך להבין האם זה בניין מודרני שעדיין לא רשום בטאבו או שזה בניין רגיל ישן שהחלטתם על חלוקת חניות באסיפת דיירים?

אם זה המקרה הראשון, כל מה שתוכל להוכיח זה רק עם חוזה קניה והשרטוט המקורי מהקבלן, לעת עתה.

אם זה המקרה השני, עלייך להחזיק בפרוטוקול האסיפה יחד עם השרטוטים שכולם חתומים עליהם וכו'.

בכל מקרה, חברת אחזקה/ניהול לא בשום סמכות בבניין, זה אומר שאם הם מחזיקים בתוכניות או בשרטוט כלשהו זה לא קביל בשום צורה - אין להם גם ייפוי כוח לייצג אותך מול השלטונות, שטות.

רק אותו בעל החניה/שטח/דירה עליו להחזיק במסמכים הנכונים להוכיח שזה המקום שלו.

• תוכן חדש...