Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חיישני חנייה קידמיים

galooo
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2384 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

רכשתי רכב חדש, סקודה קארוק, אני מעוניין להתקין חיישני חנייה קידמיים. מחיפוש באינטרנט יש מידע מאוד מוגבל ואני מנסה להבין אם יש בעיה עם המוצר. ואם יש מוצרים איכותים. אני מדבר על חיישנים לא מקוריים. ידוע לי שהתקנות מקוריות עובדות בד"כ טוב.

האם למישהו יש התנסות עם התקנה לא מקורית?

למה כל כך בעייתי לספק התקנה מקורית לרכב שבגירסאות הגבוהות יש את החיישנים הקדמיים.

תודה מראש,

גל

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

למה כל כך בעייתי לספק התקנה מקורית לרכב שבגירסאות הגבוהות יש את החיישנים הקדמיים.

היבואן מקמץ בתוספות כדי להפוך את מחיר הרכב לתחרותי יותר. הכי קל להוריד תוספות שרוב הלקוחות לא ישימו לב לחסרונן, כמו חיישני חניה קדמיים.

לדעתי אתה לא מוצא הרבה מידע כי זו תוספת לא שכיחה וגם כי הרכב חדש יחסית.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Audi A3

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

להבנתי יש בעיה בהתקנה מקומית של חיישני חניה קדמיים ברכבי פולקסווגן עם בלימה אוטונומית, כך לפחות לפי הסוכן שאני הייתי איתו בקשר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...