Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2854 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יום אחד, יימאס כבר לכולם מהמחקרים האלו ויפנו את המרץ לסקרים חשובים יותר: מה אוכלים קודם בקרמבו, קסטה- קודם השוקולד או הווניל?, עוגיות סנדוויץ' להפריד או ביחד?, שקדי מרק בצורות באמת טעימים יותר?, בנות באמת לא מפליצות?, תעלומת כיוון המראות ב- VW, למה המומינים מסתובבים ערומים אבל שמים בגד ים בכניסה למים ועוד ועוד...

:lol: גדול.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תגובות 97
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

נו באמת ....

מחקר שנעשה לרגל יום האישה .

אומר הכל :lol::roflmao:

בנות לא לוקחים הכל ל-3> .

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

מחקר שמתפרסם לרגל יום האישה- נשים נוהגות טוב יותר ומעורבות בפחות תאונות.

נשים נוהגות טוב יותר- ולא זו לא בדיחה וגם לא סיסמה פמיניסטית.

עכשיו זו כבר עובדה.

לרגל יום האישה הבינלאומי, שיחול ביום שבת, פירסמה עמותת "אור ירוק" מחקרים שמנפצים את הסטיגמה על נשים מאחורי ההגה.

40% מהנהגים בישראל הם נשים, ועל אף ששיעורן קרוב מאוד לזה של הגברים, מעורבותן בתאונות דרכים נמוכה באופן משמעותי מזו של הגברים.

מהמחקרים עולה שנהגות מעורבות רק ב 10% מכלל התאונות הקטלניות וב 15% בלבד מהתאונות המוגדרות קשות.

בקרב צעירים בני 20-16 הנוהגים תחת השפעת אלכוהול, סיכויי הנשים להיות מעורבות בתאונות קטלניות נמוכים בעשרות אחוזים מאלה של גברים.

לעובדות האלה, שאולי יגרמו לגברים רבים להרים גבה, יש כמה סיבות.

אחד המחקרים מצביע על כך שנשים רואות בנהיגה מסוכנת דבר שלילי ומאיים, ולפיכך הן מתייחסות באופן חיובי יותר לחוקי התנועה ונוטות יותר לציית להם.

גברים לעומת זאת, ובעיקר הצעירים שבהם, תופסים נהיגה כמקור לריגושים ומנצלים את הכביש "להפגנת ביצועים" ולשיפור תדמיתם.

הם נוהגים בממוצע במהירות גבוהה יותר, מבצעים יותר עקיפות ונוטים לקחת יותר סיכונים על הכביש.

עוד נתון מעניין שעולה מהמחקרים הואר שלנשים יש יכולת השפעה חיוהית על נהגים גברים ונכונות לבטא התנגדות לנהיגה לא בטיחותית.

"ישראל היום"

6/3/08

ל'

אז אולי תעני לי על משהו שמעסיק אותי.

איך יכול להיות שמתוך כל הנהגים שנתקעים בנתיב השמאלי של כביש כמו כביש 1 במהירות 80 קמ"ש במקרה הטוב , ולא קולטים שמרימים להם אורות (ולא , אני לא מנדנד , פעם פעמיים) - איך יכול להיות שמתוך כל הנהגים בעלי המאפיינים הללו - כמעט 100 אחוז הן נשים?

נשים מעורבות פחות בתאונות כיוון שהן נוהגות בצורה פאסיבית יחסית , יש יותר גברים על הכביש .

להסיק מזה שנשים נוהגות "טוב" יותר?? לא מוצא את הבסיס , נשים נוהגות זהיר יותר , לגבי מיומנות - זה דיון אחרי.

פורסם

מכירים את הדפוס הזה שאתם נוסעים בכביש בין עירוני ריק לחלוטין ואתם רואים נורות ברקס נדלקות כל כמה שניות על מנת לבלום?

אז גיליתי שתמיד זאת אישה שנוהגת.

חשבתי על רעיון שיוכל לתת הנחות ענק לנשים בעת קנית רכב.

הרעיון אומר שאפשר להוזיל עלות של רכב חדש ע"י ביטול חלקים רבים שלא בשימוש וזה יגרום להוזלת עלויות משמעותי.

א)מראות - אין צורך במראות צד , רק מראה אחת באמצע על מנת שהנהגת תוכל להתאפר בניחותה , עדיף שתהיה מנורה מסביב למראה.

ב)ידית איתות - אפשר לשים חתיכת פלסטיק מעוצבת שניתן יהיה לתלות עליה בובות ושאר מרעין בישין.

ג)מנוע - פה יכולה להיות הוזלה משמעותית , עקב כך שהרכב לא אמור לעבור את ה90 קמ"ש בנתיב השמאלי.

ד)סמלים וקישוטים - אין צורך לשים שום דבר , כי גם ככה סוג הרכב הוא "אדום"

ה)מגב אחורי - איך ל*זאזל מפעילים את הדבר הזה.

נשים עושות פחות תאונות מגברים סטטיסטית OK מקובל .

אבל שכחנו לכמה תאונות הם גורמות מבחינה סטטיסטית, שפה הנתון יהיה גבוה משמעותית מגברים.

אגב,

לנה תמיד נשים חייבות לנהוג כשהראש שלהם תקוע בתוך ההגה ?! עד היום אני מנסה לפענח את זה.

2001 Opel Astra 1.6

פורסם
אגב,

למה תמיד נשים חייבות לנהוג כשהראש שלהם תקוע בתוך ההגה ?! עד היום אני מנסה לפענח את זה.

זה למה :

"פני אבן" - כמות הנשים בעלי הבעת פנים מבוייתת ומרותקת למושב תוך כדי נהיגה היא חולנית , מפאת חוסר בטחון וקואורדינציה לא יעניין אותן אם יפלו 7 קסאמים מאחוריהן או שהן יגרמו לתאונה - הן פשוט לא מודעות לסביבה .

פורסם

חוץ מזה שהנסועה של אישה לרוב נמוכה יותר משל גבר,

העובדה שיש גברים שפשוט אוהבים לנהוג[יש גם בנות, אבל פחות],

ונהגים הם טיפוסים יותר אגרסיבים,

גורמים למצב שגברים יותר בתאונות, כי הם נכנסים בנשים[:lol::lol::lol:],

ובכל מקרה,

שמעתי כבר על 2 בנות שהתשכרו ונסעו מקרית אונו להרצליה שיכורות ובלי רישיון, וילדה אחרת מהשכבה שלי לא מסתכלת בכלל כשהיא נכנסת לצומת, לטענתה: "יש לו ברקסים, למה שאני אבלום".

עם מיוחד,

P.S,

חפשו "GIRL ACCIDENT" ב-YOUTUBE.

----

פורסם
במילה אחת ? בולשיט, זה שאחוז הנהגות עומד על 40 אחוז לא אומר כלום.

לדוגמא משפחה ממוצעת יוצאת למקום מסויים מי ינהג? כמעט תמיד זה יהיה אב המשפחה .

גבר ואישה יוצאים לבילוי , כמעט תמיד הגבר נוהג.

מתי פעם אחרונה ראיתם נהגת משאית?, נהגת מונית?, נהגת אוטובוס? .

נהגת פורמולה 1? :wink:

פורסם

בלי להיכנס פה לשוביניזם, ישנם כמה נתונים שבאמת רלוונטיים:

א. אמנם יש להמון נשים רישיון נהיגה, אבל הרבה נשים לא נוהגות. פשוט לא נוהגות.

לי אישית יש 3 דודות במשפחה, שנוסעות רק ברחבי העיר, כדי לךהגיע אלינו, ואז אנחנו צריכים להסיע אותן לכל מקום שהוא "מחוץ לעיר".

נשבע לכם, הן לא ראו את איילון בחיים ממושב הנהג.

ב. אלו שכן נוהגות, לרוב נוהגות כדי להגיע "ממקום למקום". אין "נהיגות אקשן", מה שמעלה את אחוז התאונות יחסית לנהיגות מנהלתיות.

ג. נשים לא מושפעות מאנשים אחרים על הכביש כמו גברים (תרבות ה"אני אראה לך" והרייסים בין רמזורים למיניהם).

ד. 5 גברים יסעו לבילוי ביום שישי, כל אחד עם האוטו שלו. 5 נשים יבואו כמעט תמיד ברכב אחד.

ה. נשים נוסעות באופן כללי יותר לאט, ורובן באמת לא עוברות את המהירות המותרת בצורה חריגה (140 נניח),

מה שמסביר את מעורבותן הנמוכה בתאונות קטלניות.

ו. המחקר נעשה "למען יום האשה", במימון עמותה שאני לא סומך על מילה ממה שהיא אומרת "אור ירוק"... צריך להגיד יותר מזה ? :?

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

מחקר שמתפרסם לרגל יום האישה- נשים נוהגות טוב יותר ומעורבות בפחות תאונות.

40% מהנהגים בישראל הם נשים, ועל אף ששיעורן קרוב מאוד לזה של הגברים, מעורבותן בתאונות דרכים נמוכה באופן משמעותי מזו של הגברים.

מהמחקרים עולה שנהגות מעורבות רק ב 10% מכלל התאונות הקטלניות וב 15% בלבד מהתאונות המוגדרות קשות.

השאלה היא לא בכמה אחוזים מהתאונות מעורבות נשים, אלא כמה תאונות נגרמו בגלל נשים :wink:

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

חעע קונדסון :roflmao:

כמה שזה נכון =)

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

יש לי מילה אחת על השרשור הזה - WOW.

לפעמים מדהימה אותי כמות ההכללות הטיפשיות שאפשר להוציא מהנושא הזה - גם בתוצאות המחקר, וגם מחלק מהמגיבים כאן.

מסקנה - סטטיסטיקה זה דבר מאוד יפה שניתן לתמרן לכאן או לכאן.

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם
אם אין כביש בין חדר השינה למטבח,האישה לא צריכה רישיון.

מדבר זה ששללו לו את הרישיון לא מזמן...

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2854 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...