Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2854 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 97
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני מסכים שמבחינה סטטיסטית נשים פחות מסוכנות מגברים על הכביש. הן מתרכזות יותר בנהיגה, לוקחות פחות סיכונים מיותרים, לרוב הן נוהגות לאט יותר, הצורך בלהראות את "גודל האיבר" לא קיים ולכן מקדם הדאויין בנהיגה שלהן נמוך יותר. אבל, וכאן מדובר באבל גדול - לא מדובר כאן באספקט הטכני של הנהיגה, אלא בציות לחוקים נטו. אני בטוח שאם וכאשר ייבדקו את כישורי הנהיגה של נשים דה פקטו, כלומר במסלול מירוצים, מסלול קארטינג, או קטע נהיגה טכני ומאתגר- אני סבור ובטוח שנשים יפגינו כישורי שליטה מוגבלים ברכב ביחס לגברים.

פורסם

מהניסיון שלי בהדרכות נהיגה, אני יכול לומר לך כזה דבר:

סביר להניח שככלל לגברים תהיה יותר שליטה "מהבית", אבל הם יתקדמו הרבה פחות בהדרכה של שעה.

הם ינסו להפגין "מה הם יודעים" ולא ינסו לראות מה עוד אפשר לדעת.

נשים יגיעו עם פחות "ביטחון" אבל יתקדמו תוך שעה הרבה מעל הגברים.

הן יגיעו במטרה ללמוד, ולא "להראות ביצועים".

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

סביר להניח שככלל לגברים תהיה יותר שליטה "מהבית", אבל הם יתקדמו הרבה פחות בהדרכה של שעה.

מסכים איתך לחלוטין, יש לי חברים שמתיימרים "להבין בנהיגה", חלקם נוהגים (או יותר נכון- עושים שימוש שווא) במכוניות ספורט. במקרה פרטי אחד הצטרף אלי לנסיעה חבר ותוך כדי נהיגה מנהלתית לחלוטין- החלקתי מעט את הזנב בפנייה ימינה. ההחלקה הייתה עדינה, "שגרתית" ובאמת סתמית וכל זאת תוך כדי שיחה עם אותו החבר. החבר (בעלים של 206 gti) נשאר המום לחלוטין והכריז באותו רגע- "הייתי צריך לקנות 172". הוא באמת חשב שהרכב עשה את ההבדל. מיד נסענו אליו, החלפנו את הרכב שלי ברכב שלו וביצעתי את אותו הדבר עם הפיג'ו. הסברתי לו את הפיזיקה שמאחורי התמרון הפשוט, ולאחר כמה מקצי חימום הוא ניסה לבצע. התוצאה כישלון! התפישה המוטעית שלו בנוגע לנהיגה (העאלק ספורטיבית) שלו פשוט היתה מכשול מכיוון שהרגלי הנהיגה הבסיסיים שלו הינם מוטעים. מיותר לציין שהביטחון שלו בשמיים כמובן, וגם הוא מסוגל לתת לרייקונן בראש בכל רגע נתון...

לא נעים לי לספר לאותו החבר (אבל עשיתי זאת בכל זאת :twisted:) כי חברתי, חסרת כל נסיון בנהיגה ספורטיבית או בנהיגה עאלק ספורטיבית- למדה לבצע את התמרון הפשוט הנ"ל בכמה דקות של למידה (דרך האוזניים והעיניים) וביצוע איטי - שלב אחרי שלב והיום היא כבר לא מקבלת את המפתחות של האוטו שלי כי אני מתקמצן על הצמיגים :wink:.

מוסר ההשכל מתחבר היטב למה שכתב מר תעלול- נשים הינן נטולות אגו מוטורי ולכן הרבה יותר קל ללמד אותן.

אבל- הטענה שלי היתה (ועדין) שמבחינה סטטיסטית ללא הדרכה- רוב הנשים יהיו איטיות יותר במסלול מאתגר ממרבית הגברים. לגבי השיפור תחת הדרכה אני מסכים איתך בהחלט.

דר"א, דוגמא נוספת לצדקתך- קונדסון: ב 2002 עשיתי קורס נהיגה בקארטינג. היינו 14 חבר'ה שמתוכם שתי נשים. במדידת הזמנים הראשונה (לפני הלמידה) הן מוקמו במקום ה 13 וה 14 בהתאמה. בסיום הקורס, במדידת הזמנים האחרונה- שתיהן מוקמו בשישייה הראשונה, כאשר אחת מהן היתה במקום השלישי מבחינת ההקפה המהירה ביותר, אך במקום השני מבחינת חישוב סה"כ זמני הקפות.

פורסם

למען האמת,

רוב המכוניות שחותכות, עוקפות בצורה מסוכנת, לא שומרות מרחק ועם רגל קבועה בפול גז

נהוגות ע"י נשים.

מצד שני,

גם הנהגים שמסמסים תוך כדי נהיגה, נתקעים בנתיב השמאלי ומופתעים כדרך קבע מהמתרחש בכביש

הם לרוב נהגות.

אז גם אם המחקר מדוייק ונשים מעורבות בפחות תאונות

בהתבסס על הסטטיסטיקה האישית שלי - רוב הנהיגה ה"לא טובה" מתבצעת ע"י נשים.

"I teach the fools some basic rules"

פורסם

באיזה בית ספר אתה מדריך לנהיגה מתקדמת?

פורסם

זה משנה ?

(אם זה ממש קריטי לך - תקבל תשובה בפרטי).

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

נו באמת, מה אתם ילדים קטנים? כל שרשור שניכם, נמאס.

ואני לא יודע אם שמתם לב או לא, אבל נהגות אף פעם לא נותנות לך להשתלב בנתיב. משהו באגו אני מניח.

פורסם

אבל כשהם רואות שאתה טיפה נצמד אליהם יותר מידי הם מייד נבהלות, נותנות ברקס שנותן רווח גם לסמיטריילר להשתלב בנתיב.

פורסם

לרגל יום האישה הבינלאומי, שיחול ביום שבת, פירסמה עמותת "אור ירוק" מחקרים שמנפצים את הסטיגמה על נשים מאחורי ההגה.

זה רק אני, או שמאחורי המחקר הזה מסתתר לו איש קטן שמפחד לחטוף מאישתו?

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם

תגידו את זה למטומטמת שהרגה לי את הפיאט.

אבל בחנייה? כל יום אני רואה נשים אצלי ברחוב שמבצעות משהוא שנראה כמו חנייה אבל לא דומה לזה במיוחד.חצי חסימת כביש(ברחוב חד סיטרי וצר מאד.בהחלט לא מהלך חכם),לפעמים 3/4 חסימת כביש...ובמקרים מיוחדים גם יוצא לי לראות את שיטת מדידת המרווח תימרון:נסיעה עד לנגיעה ברכב מאחור, נסיעה עד לנגיעה ברכב מלפנים:ושוב ושוב עד שהרכב חנה.

או חנייה סבירה יחסית, אבל שמגיעה רק בניסיון ה-15 לערך-בינתיים כל רכב שני נאלץ לעצור כדי לתת לה לצאת ולהיכנס שוב באותה צורה בדיוק(שלא הייתה טובה מההתחלה)לחנייה, ולא להבין למה היא לא מצליחה לחנות.

דוגמאות יומיות מהרחוב שלי.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

מישהו מהמגיבים פה קיבל אזהרה? יש פה תגובות יותר שוביניסטיות מאשר אני רשמתי בשרשור הקודם שנמחק שהשווה בין גברים לנשים.

:-) just smile
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2854 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...